- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.941
- 508
- Konu Sahibi zms rainbow
-
tesekkur ederim ablam insaAllah o sans beni bulurEllerine emeğine sağlık canımBir de güzel olmadı diyor Daha ne olsun
Yarışmada bol şans diliyorum
saol canim benim ❤❤❤❤❤❤Ellerine emeğine sağlık canım. Çok güzel görünüyor, yarışmada da başarılar diliyorum
saol canim benim tadi guzeldi ve bitti bilecnm cok güzel görünüyor . Eminim tadına öyledir ❣ Ellerine sağlık ❣❣ yarışmada başarılar diliyorum bende ❣
yerim o cimcimeyiiii benim kizimda cok begendi suslu puslu olunca cocuklarin dikkatini cekiyor.. keske imaknim olsaydida verebilseydim kizinacok guzel gorunuyo ellerinize saglik kizim var yanimda mmmm cok guzel suslu tas var cicek var yiyimmi anne dio basarilar dilerim
tesekkyr edeeim canimEline sağlık canım çok şirin bir pasta olmuş :) başarılar dilerim
aynen valla pek bakmaz telime pastayi gorunce baya oturdu yanima cok sagolunyerim o cimcimeyiiii benim kizimda cok begendi suslu puslu olunca cocuklarin dikkatini cekiyor.. keske imaknim olsaydida verebilseydim kizina
ay hakkinizi helal edin cocugun cani cekmisaynen valla pek bakmaz telime pastayi gorunce baya oturdu yanima cok sagolun
tesekkur ederim imkanim olsaydi hepinize tattirrdimEllerine sağlık. Çok lezzetli görünüyor canım başarılar dilerim
ay cok tesekkir ederimm triplim ❤❤❤Ellerine emeğine sağlık canım benimbaşarılar dilerim
ay cok tesekkir ederimm triplim ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?