Saç Bakım Ürünleri Ceviz yagm deneyen varm

E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar bugun esra ceyhanın programına ahmet marangi diye bitki uzamanı biri çıktı anllatıklarıda çok güzeldi benim dikkatimi çeken şey ise ceviz yagıydı ceviz yagından ve cevizden bahşetti mesela cevizin yeşil kabuklarını 1 litre suda kaynatıp sacınıza sürdüğünğzde dökülmeleri önler ve beyazları kapatır diyodu ve ceviz yagının saca faydası oldugunu söylüyodu saç dökülmelerine karşı ve sacı beslediğini paylaşmak istedim deneyeniniz oldumu hiç acaba

canım cevız kabugunun suyu saçı koyulaştırıyor evet ama kızılımsı bır koyuluk saglıyor denemek isteyenlerın aklında bulunsun. ben bı arkadaşımda bı kere yaptıgımız halde koyulaşma görmuştuk ama kızılımsı dedigim gibi.

Ceviz yaprağı saçı kızıla boyamak için kına ile kullanılırdı (Ceviz yaşken eli kıpkırmızı yapar bu arada), o yüzden beyazları kapatıyordur ama dökülmesi konusunu bilemiyorum. Boya olarak kullanıldığında koku ve akma bakımından kullanışlı olmadığını hatırlıyorum :KK66:

arkadaşlar cevizin o yeşil kabuklarını kaynatıcakmısınz suda o sacın dökülmesini engelliyo bugun bitkiler uzamanı bi adam çıktı o söyledi

evet bende izledim programı denemeyi düşünüyorum açıkçası.çünkü çekseniz bile kopmaz dedi saçlarınız ve benim saçlarım çok dökülüyo

ceviz yaprağını saçı koyultmak için deneyen arkadaşlar varmı ?

bende denemek istiyorum ama taze yeşil kabukları nasıl bulabiliriz ki

X