Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ceviz Kurabiye - Ülker Çokokrem Sponsorluğunda

Kurabiyeler nerde Sosyalim, cevizleri koymuşsun kurabiyeleri koymayı unutmuşsun
Daha önce nette görmüştüm bu tarifi ama bu kadar benzerini, güzelini görmemiştim.
Ellerine, emeğine sağlık, çok güzel olmuş

Ay ben bunu çok severim biraz farklı yapiyorum ama.Ellerine sağlik ye beni diyor.
Başarılarr

Yaaaa canım nazoomm,ne güzel şeyler yazmışsın utandım valla gerçekten benzediyse basarmisim demek ki çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım nazom

Yaaa yapan birine denk gelmek ne kadar guzell makinan mi var yoksa malzemelerin mi farklı canim çok teşekkür ederim, seninde eline sağlık kuzum
Canımsın sağolBende ceviz kurabiyesi için özel tava demirden hamuru atıyorsun sıkıyorsun şekilleniyor ocakta pişiriyorsun şipşak.Ben beyaz yapıyorum biraz farkliliklar var ama hemen hemen ayni.Senin ki daha zahmetli olmuş ellerinle yapmışsın aynı ceviz gibi olmuş ama bayıldım farki yok süpersin.

Ayy o makinalardan bende istemiştim ama fiyatı fazla gelmişti. O yüzden almamıştım canım. Bu tarif ugrastirici oluyor ama en azından içimde kalmadi tadı çok güzel sürekli yapılabilir. Cansın,çok teşekkür ederim kuzu

Ha birde ben içine sütden hazırlanan marketlerde satılıyor yoģunlaştırılmış süt koyuyorum içine çok iyi oluyor öyle de bir deneye bilirsin çok yapılıyor çünki tariflerinde var.

Ellerine sağlık hemşocanım Tam şanına yakışır bir tarif olmuş çok güzel görünüyor, bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…