canimm oncelikle gecmis olsunn .insallah en yakin zamanda sagliginaa kavusur kardesinn..ama ebn anlayamadigimm durum suu bebek tedaviye yanit vermiyosa nasil kilo alabilirkii ....bece tamamen normal bir sekilde gelisimm gosteriyoo ..siz sadece tek bir dr, danismayin bence..saglikli hayirli mutluu huzurluuu bir yasamm dilegiyleea.s.benim kardeşim 06 temmuzda sabah 11de 24 haftalık dünyaya geldi 771 gr 32 cm dogdu şuan hala şişli etfal hastanesi yenidogan yogum bakımda 970 gr olmuş anne sütüyle besleniyor kakasınıda yapıyormuş öğrenmek istediğim şu bugün anneme doktor bebek ilaç tedavilerine yanıt vermiyor organlarda hiç bir gelişim yok demiş sizin bebeklerinizin dogumları ve organ elişimleri nezaman oluştu annem çok üzülüyor en kısa sürede bilgisi olanlar cevaplayabilirlerse çok sevinirima.s.
Allah bebeğinize ve annene güç ve sabır versin 7 temmuzda 28 haftalık oldu benim kızım ciğerlerini geliştirmek için tedavi uyguluyor diğer organlarında bi problem yok şimdilik ama sizin durumu anlayamadım tam olarak
allah o melege yardım etsın. saglıkla evınıze donucegınız gunler de gelır ınsallah.... dualarımız mınık kardesınle.
canimm oncelikle gecmis olsunn .insallah en yakin zamanda sagliginaa kavusur kardesinn..ama ebn anlayamadigimm durum suu bebek tedaviye yanit vermiyosa nasil kilo alabilirkii ....bece tamamen normal bir sekilde gelisimm gosteriyoo ..siz sadece tek bir dr, danismayin bence..saglikli hayirli mutluu huzurluuu bir yasamm dilegiyleea.s.
canım geçmiş olsun..anne karnında dahi bebek gelişimi geriden gelebiliyo..bu geçici bişeydir inşallah Allah bebeğinize güç kuvvet sizede sabır versin canım..acil şifalara.s.
belki yine tam olarak anlatamamış olabilirim çünkü dediğim gibi annem herşeyi söylemiyor kalbinde üfleme olması nedemek bilen arkadaşlar varsa anlatırlars çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?