CEVAPLARINIZA İHTİYACIM VAR

Feridee34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
5
0
1
28
Merhabalar. Ben üniversite öğrencisiyim. Ek gelire ihtiyacım var, bir şeyleri kendim yapmayı da seviyorum. İnternetten neler yapabilirim diye araştırdım. Süt reçelini buldum. Sonra evde denedim, pek hoşuma gitti, güzel oldu. Süt reçelleri yapıp satmayı düşünüyorum. Buzdolabında kalma süresi 2 hafta falanmış. Pazarda bi pazarcıyla anlaşıp reçellerimi oraya vereyim, satayım diye düşünüyorum. Sizce süt reçeli pazarda satılır mı? Bozulur mu orada? Almak isterler mi? Siz olsaydınız alır mıydınız, süt reçeli sever misiniz? Pazarda olmaz diyorsanız nerede satabilirim? İnternetten reçel satmak sıkıntılı iş. Fikirlerinize ihtiyacım var, cevaplarınızı bekliyorum. <3

sut bozulabilen bir urun satilacagini dusunmuyorum. ben bir ara ek gelir icin tarhana eriste yapip satiyordum.

Eğer ufak bir dolap,soğutucu çanta gibi bir şey temin etme şansınız varsa pazarda da satılır.Ama mandıra gibi bir yer ile anlaşırsanız daha sağlıklı olabileceğini düşünüyorum.Orada dolaba koyarsınız bozulmaz.
Bol şans diliyorum.

Yanıtlar için çok teşekkürler. Peki damla sakızı reçeliyle ilgili ne düşünüyorsunuz?

Çok teşekkürler. Damla sakızı reçeli için ne düşünüyorsunuz?

İlk defa duyuyorum damla sakızı reçelini.Bu yüzden o konuda yorum yapamayacağım,kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…