tam ' içmiycem ilacı bugün ' diye yazmak için siteye girmiştim ki msjınızı okudum.. :) içmemeye karar verdim çünkü prospektüsü okudum bir çeşit kalp hastalığına neden olabiliyomuş bu ilaç ve birsürü başka ilaçla da etkileşimi var :s ben başka herhangi bir ilaç içmiyorum ama ya içmem gerekirse. bi de ben zaten hayatımda ilk defa düzenli olarak antidepresan kullanıcam.. daha önceden topu topu sadece bir iki tane içmişimdir.. bu yüzden şimdi bu ilaçlar yüzünden biraz kafam karışık :s yani bi içiym doktoru dinliyim diyorum bir yandan da hiç içmek istemiyo canım :s iyileşmek şuanda şu hayatta en çok istediğim şey benim, ama ilaca bağlı olmak ta istemiyorum :s şuanda kendimi iyi hissediyorum.. bikaç gün içmeden deniyim bakıym nasıl olucak.. *-)
ama bi de doktor bana şu ödevi verdi.. 15 gün içerisinde bir alışveriş merkezine gitmem gerekiyor tek başıma.. ve orda en az yarım saat vakit geçirmem gerekiyor.. bu nası olucak bilmiyorum ama :) yapabilecek miyim onu da bilmiyorum :s
bu arada ben özelden yazamıyorum, bunun için 100 msj sayısını doldurmuş olmam gerekiyormuş. ilaç ismi vermenin uygun olmadığını bilmiyordum çok özür dilerim ve çoooook teşekkür ederim cvp verdiğiniz için :)
ama bi de doktor bana şu ödevi verdi.. 15 gün içerisinde bir alışveriş merkezine gitmem gerekiyor tek başıma.. ve orda en az yarım saat vakit geçirmem gerekiyor.. bu nası olucak bilmiyorum ama :) yapabilecek miyim onu da bilmiyorum :s
bu arada ben özelden yazamıyorum, bunun için 100 msj sayısını doldurmuş olmam gerekiyormuş. ilaç ismi vermenin uygun olmadığını bilmiyordum çok özür dilerim ve çoooook teşekkür ederim cvp verdiğiniz için :)