- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
Cevap bekliyor benden ama ben bi yandan arkadasım dediğim insan bi yandan bu durum arasında sıkıştım kaldım sanki.
Siz mutlaka çocuk istiyorsanız hiç ümit vermeyin o erkek arkadaşınıza. Bazı arkadaşların önerilerine katılamadım. Dur bakalım seni doktorlar bir incelesin çocuğun olacaksa tamam, gerçekten çocuğun olmuyorsa ben o zaman yokum mu diyeceksiniz?
Kimi kastettiniz burada anlamadım. İşe giren kızı mı? Birkaç satır önce de gıcıklığına çatlasın diye ona söyledim demişsiniz.
Bende düşündüm bunları sormayı ama daha 2-3 kez anca görüştük. Pat diyede yaralı olduğu konuyu açıp açıp yanlış anlaşılmak istemedim. Tabiki soracağım ve düşüncelerimi söyleceğim. Üzüldüm ona ne bilim. Tıp dediğiniz gibi çok ilerledi. Neden olmadığınıda inanın bende merak ettim. Şimdi sen öylesin ben kabul etmem diyemem oda insan kendi tercihi değil elbette. Direk demesemde anlar illaki. Ve sürekli aynı iş yerinde olmak vs. ne zormuş Allah kimseye yaşatmasın. O kıızda ikide bir onun yanına gidip duruyor sinir oldum zaten.
yorumun için çok sağol hayatım çok doğru cümleler kurmussun. Çocuk herşey demek değil biliyorum ne bebekler var aşk evliliğinden olup esirgeme kurumlarına terk edilmiş. dediğin gibi bende açık olabilirim. Çok da kurcalayıp canını sıkmak istemiyorum. Umarım yanlış anlamaz beni.canım bir kere en başta şu kız arkadaşını kafana bile takma hatta insan yurduna bile koyma;çünkü benimle ilgileniyor dediğin halde inadına gidip bi erkeğe sırnaşan kızdan kusura bakma arkadaş falan olmaz!!merak etme zaten seninle ilgilenen insan da anlattığın gibiyse bu sırnaşık kıza yüz vermez konuşsa da nezaketen işte...
gelelim şimdi diğer konuya bence birdaha ki görüşmenizde sor çocuğun neden olmadığını tıbbın ilerlemesinden falan bahset hiç şansının olup olmadığı sor bence...çünkü o ilk andan itibaren açık ve dürüst konuşmuş o zaman sen de açıkça ve dürüstçe sor sorularını..niyeti ciddi karşında olgun bir insan var bence kırılmadan cevaplar sorularını kırılma gibi bir durumu olsa zaten anlatmazdı sana..herşeyi baştan sor öğren ki bağlandıktan sonra sorup da ne hayal kırıklığı yaşa ne de ona yaşat..hiç belli olmaz elbette Allah büyük ne gibi insanların çocukları oluyor ama çocuktan önce iki insanın sevgi saygı ve ortak noktalarda anlaşması önemli inan çocuk herşeye çare değil...
sen hiç evlenmediysen oun evlenip ayrılması sorun olur siye düşünüyorum
bebek konusunda tıp zaten ilerledi
hatta artık kadınlardan alınan bi hücreyle bile çocuk olabilecek gibilerinden bi haber okumuştum geçenlerde
yorumun için çok sağol hayatım çok doğru cümleler kurmussun. Çocuk herşey demek değil biliyorum ne bebekler var aşk evliliğinden olup esirgeme kurumlarına terk edilmiş. dediğin gibi bende açık olabilirim. Çok da kurcalayıp canını sıkmak istemiyorum. Umarım yanlış anlamaz beni.
hayır canım çok kurcalamak olmaz bu, açıkça sormalısın;canı sıkılmaz bence çünkü karşında yeni yetme birisi yok olgunlukla cevaplayacaktır sorunu inşallah.
canım bence de arkadaşını hiç mi hiç takma sen. hatta arkadaşlığını bitir, kurduğu cümle hiç hoş değil...
hoşlandığın çocukla da yakınlaşmanı tavsiye ederim, diğer arkadaşların da söylediği gibi evlenene kadar neler değişir, belk bu ilişki sana çok şey katar, belki iyi bir dost kazandırır, belki de evleneceğin adamdır... bunu kimse bilemez. çocuk meselesi için de, eğer evlenirseniz ve gerçekten hiç çaresi yoksa, sen çocuk istediğinde, ona doktora gidelim dediğinde, sana bunu bilerek benimle evlendin de diyebilir. o yüzden eğer arkadaşlığını kabul edersen, ufak ufak bu konuları didiklemeni tavsiye ederim, niye olmuyormuş, hiç mi çaresi yokmuş.. ama boşandıklarına göre, çaresiz bir durum söz konusu olabilir diye düşünüyorum...
baya ilerlemiş o zaman desenize..
Hayır canım ben hiç evlenmedim. Kurallarım yok aslında evlenmiş olmasın diye ama çok sorun yaratıyor mu bu
baya ilerlemiş o zaman desenize..
Hayır canım ben hiç evlenmedim. Kurallarım yok aslında evlenmiş olmasın diye ama çok sorun yaratıyor mu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?