Cevabni bulamadm bilen var m???

limonata_

dostun varken düşmn arama
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
251
5
kızlar benim sorunum yani fazlalığım yan simit ve bacakarası oluyo hadi simitleri eritcek hareket çokta su bacakarası sürtmelerini engellemek içöin hareket bulamadım nekadar zayıflasamda pek gitmiyo oraları dümdüz nasıl yaparım.???? bilen varmı?? şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
iç bacak daha yumusak ve daha zor çalısan bir kas, ben sert bir yastık koyuyorum bacaklarımın arasına dikdörtgen veya kare bi yastık, koltuk yastıgı uygun ,gece yattıgımız yastıklar olmaz. dizimle bacak arasına sıkıstırıyorum sıkıyorum bırakıyorum bu harekete baya yap zaten iç bacak kaslarının çalıstıgını hissedersin, tabi dümdüz olması için çok sık tekrar yapmalısın, ve korumak içinde aynı sekilde...yani ömür boyu yapmalısın...ben hergün yapıyorum ve iç bacaklarım düz ve sert mutlaka uygula sende

ya canım aynı sorun bende de var,kilo versem de dümdüz olmuyo ne yazık ki orası öyle kalıyo sanırım vücut yapısından kaynaklanıyo :KK43:

ysl_cinema adlı üyenin söylediği olabilir.
Ancak yastıksızda yapabilirsiniz.
Daha önce bacaklarımla bir problemım olmamıstı.Antremanda yeterınce calısıyorlar :)
Ama şunu yapabılırsınız;
--duvara basın[tabanlar tamamen bassın]kendınızı bacaklarınızdan kuvvet alarak gerıye ıtın ve bacaklarınızı kasın,ıcınızden 15'e kadar sayın bunu 20 kere tekrarlayın.
Sonra ayaga kalkın sandalyeye otururmus gıbı once bıraz dızlerınızı bukun 20'ye kadar sayın,Sonra bıraz daha bukun sayın .biraz daha ve bıraz daha..en sonunda yere çömelmiş olmalısınız.Ama acele etmeyın yavasca yapın ne kadar yavas yaparsanız o kadar calısırsınız.

Kolay gelsin :)

iç bacak daha yumusak ve daha zor çalısan bir kas, ben sert bir yastık koyuyorum bacaklarımın arasına dikdörtgen veya kare bi yastık, koltuk yastıgı uygun ,gece yattıgımız yastıklar olmaz. dizimle bacak arasına sıkıstırıyorum sıkıyorum bırakıyorum bu harekete baya yap zaten iç bacak kaslarının çalıstıgını hissedersin, tabi dümdüz olması için çok sık tekrar yapmalısın, ve korumak içinde aynı sekilde...yani ömür boyu yapmalısın...ben hergün yapıyorum ve iç bacaklarım düz ve sert mutlaka uygula sende

bu hareket çok etkili..
yastıkla denemedim ama ben pilates topuyla yapıyorum. cok fayda gördüm.

kızlar teşekkür ederim yaaaa inş olucak galiba yapıylada alaklaı ama enaza indirebilirim çok saolun yaaa:):):):)

dik vaziyette bir sandalyeye oturun ve çocuğunuz varsa onuda ayaklarınızın üzerine oturtun tutun ellerinden ayaklarınızı kaldırın...hem çocuğunuzu oynatmış olursunuz hemde iç bacak kaslarını çalıştırmış olursunuz buda bir fikir....:)))

X