- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
- Konu Sahibi Ruhum Buruk
- #21
Belki prolaktin hormonunuz yükselmiş olabilir
O zaman da süt gelmesi memelerde şişkinlik olabiliyo.
O zaman da süt gelmesi memelerde şişkinlik olabiliyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spiralle korunuyorum.Ebemi aradim simdi pzts gel test yapalim ama buyuk ihtimal enfeksiyon kaynaklidir diyor.Bence sen bi test yap ya hani emziriyo olsan yediğin içtiğindendir dicem ama emzirmiyosun 4 5 ayda süt falan kalmaz o memede. Neyle korunuyosunuz?
O neden yukselir peki bilginiz var mi?Belki prolaktin hormonunuz yükselmiş olabilir
O zaman da süt gelmesi memelerde şişkinlik olabiliyo.
Aynen ebemde oyle dedi pzts bakacaz.TsklerSütü kesince çekilmeyen süt göğüste birikir ve hasassliga sebep olur. Fazla biriken süt çekilir yoksa anneye ateş yapar ama fazla süt ağrısı çok değilse geriye doğru dairesel ovma yöntemi ile süt geri itilir, böylelikle süt üretilmesi durur.
4 5 ay diyorsun benim aklıma ilk gelen prolaktin seviyenin hala yüksek olması oldu bence bir hormon testi yaptirmalisin ve beta HCG ne de baktır.
Ne olurrr ne olmazzzz![]()
Süt hormonu hamilelerde emziren annelerde yükseliyomus normalde . Ama bazen hamile olmayanlarda da yüksek olabiliyo. Ben hiç hamile.kalmadim ama göğüs uçlarımda sızlama siskinlik oluyodu . Hormon testi yaptırdığımda süt hormonum yuksek çıkmıştı doktor ilaç vermişti. Bazen sütte gelebiliyomus. Doktora gidip test yaptırabilirsiniz eğer öyle bişey varsa ilaçla hemen düşüyo:)O neden yukselir peki bilginiz var mi?
Ben sağarak arttırdım sütümü doktorunuza selamlarSagınca sut artmıyor ki ben doktora sutum az geliyor humana cay alacam ve elektırıklı pompa ile devamlı sagıp verecem dedim kadın pompailesagmanız bır seyı ıfadeetmez sut artmaz bebeğin emıp meme ucuna baskı yapıp beynı uyarması gerek pompalar bu gorevı yapmıyor sadece kalan sutu bitiriyor demişti yanı sagınca sutunuz artmıyor bir çok insanda yorumda okudum sagarak veriyordum bir anda sutu, bitti diye pompa sadece memeyi rahatlayıyor
Mesajı okuyunca ay inş dedimSpiralle korunuyorum.Ebemi aradim simdi pzts gel test yapalim ama buyuk ihtimal enfeksiyon kaynaklidir diyor.
Enfeksiyon vardi zaten biliom haplar gecirmio yatis veriyorlar cocuklardan dolayi yatamiom.Dusuneniom bir tane daha ya da ikizzMesajı okuyunc
a ay inş dedimhayır bana noluyosa hani hamilelik olmasında enfeksiyona razıyım çekiyorum
![]()