- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
- Konu Sahibi Ruhum Buruk
-
Ama böyle yaparsa sağdıkça süt durmaz ki, gelmeye devam etmez miBen 4 aylık anneyim daha yasamadım ama ben ce pompa ile sagın devamlı sutunuzu hatta onuda bebeğinize verin hatta yoğurt yapın devamlı sagın pompa çeme ucuna baskı yapmayacagı için bir sure sonra biter hem sizde rahatlarsını safdıgınız sutude bebeginize biberonla verebilirsiniz anne sutunun zararı olmaz yararı olur
Yoğurt mu yapın ilk kez duyuyorumBen 4 aylık anneyim daha yasamadım ama ben ce pompa ile sagın devamlı sutunuzu hatta onuda bebeğinize verin hatta yoğurt yapın devamlı sagın pompa çeme ucuna baskı yapmayacagı için bir sure sonra biter hem sizde rahatlarsını safdıgınız sutude bebeginize biberonla verebilirsiniz anne sutunun zararı olmaz yararı olur
Evet ben de duydum geçenlerde, anne sütü ile mayalanıyorYoğurt mu yapın ilk kez duyuyorum
Merhaba yeni kestim bebegimi sutten sık sık dus al sagma veya pompalama daha cogalacktir o sekilde.
Aman ha sakın sağma bebeğe de verme sağdıkça çoğalır. Bi tadına bak bakalım tatlı mı ? Biraz bekle durmazsa direkt doktora git hormonların oynadı muhtrmelenKizlar 4 -5aydir sutu kestim ama bu aralar goguslerim şiş hassas sizliyor ve sut geliyor tuzlu tuzlu bunu yasayan var mi?Boyle boyle mi kesiliyor sut bu kadar ay gelmesi normal mi?Nasil gececek?Cok sorum var
Evet gelmeye de devam edecek ya dogru duzgun gelse zaten veririm.Ama böyle yaparsa sağdıkça süt durmaz ki, gelmeye devam etmez mi
Ben 4 aylık anneyim daha yasamadım ama ben ce pompa ile sagın devamlı sutunuzu hatta onuda bebeğinize verin hatta yoğurt yapın devamlı sagın pompa çeme ucuna baskı yapmayacagı için bir sure sonra biter hem sizde rahatlarsını safdıgınız sutude bebeginize biberonla verebilirsiniz anne sutunun zararı olmaz yararı olur
Aynen o yüzden sağma bence pompa ile.Evet gelmeye de devam edecek ya dogru duzgun gelse zaten veririm.
Baktim tadina tuzlu.Hamile olamam demi ?spiralle korunuyorum.Hamileligin boyle bi etkisi olamaz herhaldeAman ha sakın sağma bebeğe de verme sağdıkça çoğalır. Bi tadına bak bakalım tatlı mı ? Biraz bekle durmazsa direkt doktora git hormonların oynadı muhtrmelen
Valla oladabilir deyip korkutmak istemem ama oladabilir neler oluyorBaktim tadina tuzlu.Hamile olamam demi ?spiralle korunuyorum.Hamileligin boyle bi etkisi olamaz herhalde
Ay yok artık böyle bir şey olabiliyo mu ? Hamileyken tadı falan mı değişiyomuş. Bi google dan bakıcamBaktim tadina tuzlu.Hamile olamam demi ?spiralle korunuyorum.Hamileligin boyle bi etkisi olamaz herhalde
Simdi suraya düsüp bayilacam 3 cocukta etrafima toplansinValla oladabilir deyip korkutmak istemem ama oladabilir neler oluyor
Ben bilmiom olmuodurr oyle sey.Tadi degismesi 4 5 aydir sut vermiom sagmayinca tuzlanir.Benim sorum neden birden goguslerim hassaslasti sisti sut dolduAy yok artık böyle bir şey olabiliyo mu ? Hamileyken tadı falan mı değişiyomuş. Bi google dan bakıcam
Ay ne desem bilemedim ki şimcikSimdi suraya düsüp bayilacam 3 cocukta etrafima toplansin
Bence sen bi test yap ya hani emziriyo olsan yediğin içtiğindendir dicem ama emzirmiyosun 4 5 ayda süt falan kalmaz o memede. Neyle korunuyosunuz?Ben bilmiom olmuodurr oyle sey.Tadi degismesi 4 5 aydir sut vermiom sagmayinca tuzlanir.Benim sorum neden birden goguslerim hassaslasti sisti sut doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?