• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevabi Bilen Var Mi?

Ruhum Buruk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
4.695
11.331
208
36
Kizlar 4 -5aydir sutu kestim ama bu aralar goguslerim şiş hassas sizliyor ve sut geliyor tuzlu tuzlu bunu yasayan var mi?Boyle boyle mi kesiliyor sut bu kadar ay gelmesi normal mi?Nasil gececek?Cok sorum var 😅

Ben 4 aylık anneyim daha yasamadım ama ben ce pompa ile sagın devamlı sutunuzu hatta onuda bebeğinize verin hatta yoğurt yapın devamlı sagın pompa çeme ucuna baskı yapmayacagı için bir sure sonra biter hem sizde rahatlarsını safdıgınız sutude bebeginize biberonla verebilirsiniz anne sutunun zararı olmaz yararı olur

Ben 4 aylık anneyim daha yasamadım ama ben ce pompa ile sagın devamlı sutunuzu hatta onuda bebeğinize verin hatta yoğurt yapın devamlı sagın pompa çeme ucuna baskı yapmayacagı için bir sure sonra biter hem sizde rahatlarsını safdıgınız sutude bebeginize biberonla verebilirsiniz anne sutunun zararı olmaz yararı olur
Ama böyle yaparsa sağdıkça süt durmaz ki, gelmeye devam etmez mi

Cok az geldigi icin birakmistim vermeyi 4 5 ay oldu ama birden sismesi hassaslasmasi garip geldi bana

Yoğurt mu yapın ilk kez duyuyorum 😂😂

Merhaba yeni kestim bebegimi sutten sık sık dus al sagma veya pompalama daha cogalacktir o sekilde.
zamanla azalir. ha birde eczaci dus alirken kullanmadigin tarakla goguslerini tarar gibi yap agrisini azaltiyor.. Allah kolaylik versin

Kizlar 4 -5aydir sutu kestim ama bu aralar goguslerim şiş hassas sizliyor ve sut geliyor tuzlu tuzlu bunu yasayan var mi?Boyle boyle mi kesiliyor sut bu kadar ay gelmesi normal mi?Nasil gececek?Cok sorum var 😅
Aman ha sakın sağma bebeğe de verme sağdıkça çoğalır. Bi tadına bak bakalım tatlı mı ? Biraz bekle durmazsa direkt doktora git hormonların oynadı muhtrmelen

Sagma tam aksine sutu arttirir.

Aman ha sakın sağma bebeğe de verme sağdıkça çoğalır. Bi tadına bak bakalım tatlı mı ? Biraz bekle durmazsa direkt doktora git hormonların oynadı muhtrmelen
Baktim tadina tuzlu.Hamile olamam demi ?spiralle korunuyorum.Hamileligin boyle bi etkisi olamaz herhalde😳

Ay yok artık böyle bir şey olabiliyo mu ? Hamileyken tadı falan mı değişiyomuş. Bi google dan bakıcam 😁
Ben bilmiom olmuodurr oyle sey.Tadi degismesi 4 5 aydir sut vermiom sagmayinca tuzlanir.Benim sorum neden birden goguslerim hassaslasti sisti sut doldu

Ben bilmiom olmuodurr oyle sey.Tadi degismesi 4 5 aydir sut vermiom sagmayinca tuzlanir.Benim sorum neden birden goguslerim hassaslasti sisti sut doldu
Bence sen bi test yap ya hani emziriyo olsan yediğin içtiğindendir dicem ama emzirmiyosun 4 5 ayda süt falan kalmaz o memede. Neyle korunuyosunuz?

Back