Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar :hulya:
Hoşbulduk kart bayağıdır var dikkatini çekmemiş herhalde canikom nasılsınn??sm ve duygusal hoşgelmişiiz gülleer
duygusal balım kartın hayırlı olsun opuyorumnanaktan
Hoşbulduka.s.dduygusall merhaba, hoşgeldinn
nereus sağol tatlımm kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar :hulya:
hoşgeldin hoşgeldiiin zemuszemus
Hoşbulduk kart bayağıdır var dikkatini çekmemiş herhalde canikom nasılsınn??
Hoşbulduka.s.
Günaydın şekerim:asigim:
semoooş kolay gelsin canım Şeniz
duygucuuum hoşgeldin nerelerdesin sen unuttun bizi yerimseniben
nereusum bildiğim kadarıyla öğretmen olan yok bu topicteŞeniz
benim kocemm öğretimm görevlisiii gelsin de kutlayammm onu!!Şeniz
Pasaklım bir bilsen benim pc bozuldu 1 haftadır doğru düzgün giremiyorum daha dün geldi tamirden:sinifsinif: Sinirlerim oynadı vallahi bilgisayarsız hayat ne kötüymüş bir sürü iş birikti.. Kurstan da saat 10da eve geliyorum yorgun argın yemeğimi yiyip yatıyorum. Yani evden de giremedim. öyle işte:gitme: Beni unuttunuz mu yoksam??:gitme:
ne kursu duygusall?bende uzak kaldım buralardan!:sm_confused:Pasaklım bir bilsen benim pc bozuldu 1 haftadır doğru düzgün giremiyorum daha dün geldi tamirden:sinifsinif: Sinirlerim oynadı vallahi bilgisayarsız hayat ne kötüymüş bir sürü iş birikti.. Kurstan da saat 10da eve geliyorum yorgun argın yemeğimi yiyip yatıyorum. Yani evden de giremedim. öyle işte:gitme: Beni unuttunuz mu yoksam??:gitme:
iyiyim organikim şekerim!:1hug:selam canım nasılsın bizim adımızada kutla eşini :1hug:
Olsun kuzum ne olacak bir sürü insanız buradakaydirigubbakcemile2duygusal canım nekadar dikkatsisizm ben yaa :kedi:
iyiyim bebikimmm ne olsun yuvarlanıyorum işte baryama az kaldıı tatil yapcam zemuszemus
Yok be şekerim nerede... Nişan ocağın 3.de. Daha var yani. Bir sürü şey çıktı dedim ya en uygun tarih anca ocak oldu. Totomuz donacak ama ne yapalım maksat gönüller hoş olsunkaydirigubbakcemile3oyy kıyamam balıma duygu naptın canım nişan düğün olaylarını nişan oldu mu? :asigim: