• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

semoşum papağanım ilgisizlikten küstü kaydirigubbakcemile3
gönlünü kolay alıyodum artık alamıyorum akannehir
benim gibi inatçı o da kaydirigubbakcemile3

güzellerim merhabalaropuyorumnanaktan
leydim fıstığım papağanın çok tatlı yaaakannehir
ama losttan sonra bu pek bi masum kaldı :jeyyar:
mesajlarını sanki başka biri yazıyomuş gibi geliyor:1ninca:

ne kursu duygusall?bende uzak kaldım buralardan!:sm_confused:
İngilizce kursu derinim... Türkçeyi hakladım da ingilizceye geçtimkaydirigubbakcemile3
organik şekerim iyiyim bitanem çalışıyorum napıyım
duygucum sonunda gelmiş pc çok sevindim canım
akşam geç olunca insan pcyi neti düşünemiyor valla ben uyumaktan başka bişi düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3

cemre aplam gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişş hihoyyyt hihoyyyt

Pasaklım sorma vallahi... Akşam eve gidince düşüp kalıyorum yemek bile zor yiyorum...

Bu arada şu forum istanbulu duydunuz mu? Hafta sonu cumartesi pazar oradaydık harika biryer tavsiye ederim:lepi:

organik şekerim iyiyim bitanem çalışıyorum napıyım
duygucum sonunda gelmiş pc çok sevindim canım
akşam geç olunca insan pcyi neti düşünemiyor valla ben uyumaktan başka bişi düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3

cemre aplam gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişş hihoyyyt hihoyyyt

pambığııııım miniğiiiimŞeniz

duygucum bizde 5 ocakta nişanlanmıştık çokta güzel geçti çok keyifliydi
şimdiden moralini bozma, deme öyle totonuz falan donmaz
Ah Ah sağol içime su serptin tanrıçam inşallah güzel olur ne diyelima.s.

Hoşgeldin cemre apla...a.s.

lady,cemre abla hoşgeldiniz zemuszemus

nereus canım nasılsın yerimseniben

duygucum üzülme olsun vardır herşeyde bi hayır seni anlayabiliyorum benimde düğün tarihim değişiyo ama henüz ne zaman bende bilmiyorum :bbo:

pasaklım aynen valla sabah iş akşam ev
sositososito

duygum balım biryere gitceğim yok evde yatcam yuvarlancam hihoyyyt
bayram ziyaretleri okadar 4 gün iş yerinin önünden geçmeyeyim yeter bana delikafadulden

leydi bizim komşunun papağanı vardı
yazlığa giderken bana bıraktı evin anahtarını bir kaç ay ben verdim yiyeceğini içeceğini
oda arkadaşıma küsmüştü bidahada konuşmadı sanırım o bir kaç aylık yalnızlıktan sonra

organikimm iyiyim datlum baryam heycanı var sende ne var ne yk nasılsınn şekeerr Şeniz
birde parfüme bakıyorum hyptonic poison almayı düşünüyorum varmı aranızda kullanan bu parfümü
sarışınlara yakışıyormu :gitme:

lady,cemre abla hoşgeldiniz zemuszemus

nereus canım nasılsın yerimseniben

duygucum üzülme olsun vardır herşeyde bi hayır seni anlayabiliyorum benimde düğün tarihim değişiyo ama henüz ne zaman bende bilmiyorum :bbo:

pasaklım aynen valla sabah iş akşam ev
sositososito
Al işte aynı kaderi paylaşıyoruz sen halimden anlarsın ne kadar sinir bozucu değil mi?
Ama ne yapacaksın gönüller kırılmasın diyoruz herkes için uygun anı zamanı kolluyoruz. Hayırlısıyla bir evleneydikde şu stresten kurtulaydık arkadaşım ya... -tatlicadiarzu-

duygum balım biryere gitceğim yok evde yatcam yuvarlancam hihoyyyt
bayram ziyaretleri okadar 4 gün iş yerinin önünden geçmeyeyim yeter bana delikafadulden
En güzel tatil işten uzak olmak sana katılıyorum bende önünden geçmicim:delphin:

organikimm iyiyim datlum baryam heycanı var sende ne var ne yk nasılsınn şekeerr Şeniz
birde parfüme bakıyorum hyptonic poison almayı düşünüyorum varmı aranızda kullanan bu parfümü

testırı yokmu balım bi dene üstünde öyle alzemuszemus
sen sarışınmısın:hulya:

lady merha kuşuuummm opuyorumnanaktan
eski avatarın gerçekten çok haşır neşir olmuşum tuhaf geliyoorr

masum oldum artık :delphin::jeyyar:
Bu arada şu forum istanbulu duydunuz mu? Hafta sonu cumartesi pazar oradaydık harika biryer tavsiye ederim:lepi:[/COLOR]
duymak mı gittim bile çok kötü bi yer ya akannehir
hele ulaşımı çok kötü benneyaptımki
ikea bpaşada bulışalım diyoduk ya arabasız imkansız gelemem :çok üzgünüm:

leydi bizim komşunun papağanı vardı
yazlığa giderken bana bıraktı evin anahtarını bir kaç ay ben verdim yiyeceğini içeceğini
oda arkadaşıma küsmüştü bidahada konuşmadı sanırım o bir kaç aylık yalnızlıktan sonra

küser tabi hayvanm olduğuna bakmayın :delphin:
gecen birlikte uyuya kaldık eşim anlatıyo
gözünü çıkaracaktı nerdeyse dedi :mymeka:
gözümü çıkarmak istememiştir kirpiğimle oynuyordur beni uyandırıyordur anlamassın sen dedim mirmirmirmir
baya uğrasmış benle akıllı kocam kameraya çekmemiş :mymeka:

ayy o sevinç bendede var kız hala bayramlarda içim kıpır kıpı oluyo kaydirigubbakcemile3 yok canım kullanmıyomm bilmiyomm kokusunu ii valla nolsun

hoş gördüüm fıstıkımŞeniz

hoşbuldum bitanemŞeniz

yerimseniben a.s.

Al işte aynı kaderi paylaşıyoruz sen halimden anlarsın ne kadar sinir bozucu değil mi?
Ama ne yapacaksın gönüller kırılmasın diyoruz herkes için uygun anı zamanı kolluyoruz. Hayırlısıyla bir evleneydikde şu stresten kurtulaydık arkadaşım ya... -tatlicadiarzu-

En güzel tatil işten uzak olmak sana katılıyorum bende önünden geçmicim:delphin:

ahh canım ahh bilmem mi bizde herşeyi planladık tam salon ayarlicaz ablam hamile olduğunu söledi ve temmuzda doğurcakmış düşünebiliyomusun kaldıki söledim doğurcaksan sakın benim düğün zamanım doğurma die o kadar moralim bozulduki :sinifsinif: tamam hamile olması bebeği olacağına çok sevindim ama inadına yapılmış gibi oldu sonrada ben gelemem edemem demeleri :bbo: insanı çığrından çıkarıyolar şimdi nolcak bilmiyorum valla bakalım şu bayram bi gelsinde konuşulsun soranlarada bişi diyemiyorum şu an off off :delphin:

Şekerim senin de durum vahim.. Ne yapacaksın sabır deyip katlanacaksın... Ablanın kasıtlı yapmayacağını düşünüyorum. Kısmet buymuş demek ki.. En uygun vakti zamanı bulup ayarlayacağız arkadaşım başka çaremiz mi var:sinifsinif:

ne gösterıyonus nan
eda benım d gunum deıldıkı başka bocukten mı bahsedıyon acep
ayrıca mıray ıle senın yazını gormdım duygunun bıde
tebrık etmedınz nan
evı tuttuk deıdm ya
hayırlı olsun böcüküm
güle güle oturun ağız tadıyla
opuyorumnanaktan

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
he ya herkezciklere gösterdimm eee arkadaş olarak ekle canım yada ben ekleyim
Özel album görmüş olursunsositososito
ekledim bilemkaydirigubbakcemile5

günaydın herkesciklere.......

edam papağanın çok tatlı
:asigim:

ayy o sevinç bendede var kız hala bayramlarda içim kıpır kıpı oluyo kaydirigubbakcemile3 yok canım kullanmıyomm bilmiyomm kokusunu ii valla nolsun

yerimseniben a.s.

ahh canım ahh bilmem mi bizde herşeyi planladık tam salon ayarlicaz ablam hamile olduğunu söledi ve temmuzda doğurcakmış düşünebiliyomusun kaldıki söledim doğurcaksan sakın benim düğün zamanım doğurma die o kadar moralim bozulduki :sinifsinif: tamam hamile olması bebeği olacağına çok sevindim ama inadına yapılmış gibi oldu sonrada ben gelemem edemem demeleri :bbo: insanı çığrından çıkarıyolar şimdi nolcak bilmiyorum valla bakalım şu bayram bi gelsinde konuşulsun soranlarada bişi diyemiyorum şu an off off :delphin:

ablan kasti yapmamıştırda sana gelemem falan demesi ters
ne yani kardeşi kaç kere evlenicek sanki çok olağan bir olay
oda senin şu anda en önemli olayın
neyse gelen gelir gelmeyen kendi bilir deyip işine bak o onların sorunu

Back
X