Cesur ve Güzeller

Umarım olur istediğin gibi canım kaydirigubbakcemile5

Sıla cım bide sana bahsettiğim durum vardıya onun için cuma gittim çok güzel olmuş üst daireyle aynı eşitlikde olmuş herhangi bi çıkma olmadığından binanın görüntüsü bile değişmiş ama gel görki bazı kıllar çıkıyo iştee cumartesi akşamı toplantı var karar alıncakmış zaten 20 hane şu an 9 kişi mahsuru yok imza veririz diyo hatta o kıllık yapanlarıda kimse takmayın dedi evi aldığımız emlakçıda şaşırdı ben konuşcam bina sakinleriyle siz canınızı sıkmayın diyo bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

bende onu soracaktim canim,dedim ya sana hukuksal acidan sorun olmaz diye

çok teşekkür ederim kızlar sağolunn

aslında çok saçma zaten yan dairedeki teyze balkonlar bize verildi dedi ama gel görki insanlar bi tuhaf olmuş aynı durumda bi başkası olsa ben hiçç karışmam sonuçda herhalukarda kimse orayı kullanamicak

Garanti veriyorum arayacaksın bu günleri boshayallersmile

ben şu anda O sıkılacağım günleri arıyorum

ve biz hala buluşamadık :dilcikar: :umursamaz:

of canım ya benim herif böyle şeylere çok karşı izin vermiyo:gitme:
ben de ondan gizli hiç bir şer yapmak istemiyorum.
yoksa kaçar gelirim valla

aa niyekinee laelaelaelaelae
bende bomba gibiyim :lepi:
dün 9. yılımızı kutladık :asigim:

ben onun yanına aldırcam tayinimi orda evleri var.
ankarada oturcaz şimdilik öyle görünüyo bi değişiklik olmazsa.
ya da onu iç güveysi alam mı yanıma?aklinialirimsmile

nice 9. yıllara canım:1hug:
bizim de 6. yılımıza az kalmış:asigim:

aklinialirimsmile oo misafir hosgeldiiin,cay kahve ne icerdin?? :hulya:

olsun oşınım sıkma canını sen sevgilinle iyi ol gerisi sorun değil :1hug:
organikim ne sorun var binada merak ettim :kedi:

ya keşke ortamımızı bilse,sizleri tanısa eminim içi rahat edecek.
'forumdaki arkadaşlar' diyince 'amaaan bırak bu forum buluşmalarını,ne işin var' diye kestirip atıyo:mymeka:

ya keşke ortamımızı bilse,sizleri tanısa eminim içi rahat edecek.
'forumdaki arkadaşlar' diyince 'amaaan bırak bu forum buluşmalarını,ne işin var' diye kestirip atıyo:mymeka:

tek seninki öyle degil emin ol :roflol:

Kız hiç sorma az önce yazarken ben de içimden öyle dedim... kaydirigubbakcemile3

Benim ki de buluşmalara felan karşı alsanaalsanasmile

tek seninki öyle degil emin ol :roflol:

yalnız değilmişim anlaşılan.:roflol:
ama benimki daha evlenmeden dişini göstertti valla..

şeytan diyo ki yalan söle buluşkötükedihüso
ama vicdanım el vermiyo, beni çok dürüst yetiştirmiş anam-babam

bizim aldığımız daire düz giriş 2 daire var mutfak kapısından yatak odası camına kadar yarım duvarla çevrilmiş her iki dairede balkon gibi bize alırken eve dahil denildi zaten öylede olmalı çünkü her dairenin balkonu var bizde hep diyoduk balkonu kapatalım camekan olsun hem soğuk olmaz hem ardiya gibi kullanırım çamaşırım falan rahat kuruturum neyse cuma günü kapatıldı duvar hizasından hiç bi çıkma yapmadık 20 haneli binada 3-4 densiz ortalığı karıştırmış o gün işte binadan izin aldınızmı burası toz olmasın diye yapıldı işte siz evin değerini arttırıyosunuz yarın öbürgün dışarı doğru çıkarsınız......densiz densiz konuşmalar nişanlımı çileden çıkarmışlar şu an 9 kişi bizim yanımızda problem yok diyo cumartesi akşam toplantı var ozaman herşey konuşulcak 11 hane evet derse karar alıncak ki çoğu insan haklı olduğumuzu söylüyo çoğuda afedersin poposuyla gülüyo bu duruma yaa öyle şeymi olur kardeşim senin kapının önü tabii yapcaksın diye sağolsun yan dairedeki tonton teyzede aynı durumu yaşamış zamanında balkonlar daire sahiplerine verildi sıkmayın canınızı diyo hatta dün posta kutusuna ben bisüre yokum benim yerime imza atın bide komşularından bikaç kişiye yönlendirmiş

işte böyle bi iş canım

haha ben istesem bulusamam cünkü uzaktasiniz :kedi:

aa gözün aydın güle güle kullanın kaydirigubbakcemile2
Ulen ne aç hatunsun be alsanaalsanasmile
Ne hediye aldı la aklinialirimsmile

çok pis açım sempatiksalakcinni
ne aldığını burda yazamam sana
meelini aç bi zahmet yazarım -tatlicadiarzu-

aa gözün aydın güle güle kullanın kaydirigubbakcemile2

çok pis açım sempatiksalakcinni
ne aldığını burda yazamam sana
meelini aç bi zahmet yazarım -tatlicadiarzu-

sağol canım benim o geçen gösterdiğim varya bellona onu aldık koltuk kenarlarının derisinden sandalyeler var masayla takım ünitenin rengide tuttumuydu bu iş tamam kuzum inşallah:lepi:

istersen alırsın yanına aklinialirimsmile

saol tatlım seninkine de az kalmış kaydirigubbakcemile2

:roflol:
haha ben istesem bulusamam cünkü uzaktasiniz :kedi:

mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…