- 27 Mart 2008
- 6.992
- 0
böcükde eve net baglasa gelse diyince "kelebos nisani msn demi yapcak" diyesim geldi haha :roflol:
:lepi:dadam ben geldimm nasılsınız
olumunekankayizsmilehe keboş da nişanlıcak
allah mutlu etsın
nan laydı bende sana sorucaktım kulot nırde dıye
kalp kalbe karsıymış....
aman aman :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:akrabada bazen uyuzulugu tutuyor
anlatırdım ya şimdi bide o beni takıp ettırıyorsaakannehirakannehir
allahım allahım:roflol::roflol::roflol::roflol:
böcükde eve net baglasa gelse diyince "kelebos nisani msn demi yapcak" diyesim geldi haha :roflol:
iyiyizz sen nasılsın bacııı???opuyorumnanaktandadam ben geldimm nasılsınız
ben seni hatırlıyorum ama sanki sanki, yada belkide isim benzerliğide olabilir bilmiyorumkismile neyse...akraba ha kaydirigubbakcemile
akrabanın yanında çalışsam yatardım la :roflol:
denise dimek bilmiim ben karsılaşmadık
h geldin nassın :ecrin_bebek:
:roflol::roflol::roflol: sen bunu demişken benimde düğünüme gelemeyenler salonun internet sitesinden canlı olarak seyredebiliyomuş kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol: sen bunu demişken benimde düğünüme gelemeyenler salonun internet sitesinden canlı olarak seyredebiliyomuş kaydirigubbakcemile5
hoşgeldinnnŞenizdadam ben geldimm nasılsınız
:roflol::roflol::roflol:
organık hoş geldın yavyu
aa ne güzel sıla izler o zaman bizi :lepi:
iyiyim Tanrıcam bayanssulusmile süperim hatta kaydirigubbakcemile3edaa böcüğün evinde net var zaten ama fırsatı olmuyormuş girmeye çalışma saatleri çok yoğun :sinifsinif:
angelım denisım iyiyim bitanem sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok :1hug:
aa ne güzel sıla izler o zaman bizi :lepi:
heee isim yoktu,bensiz nasil kivirdiginiza bakcam demi alsanaalsanasmile
haha saka saka tarihi ve siteyi verin bakarim size ,caktirmadan para bile atarim laa sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
canım benim buralarda olursan gel ama emii herkesi beklerim 12.06.2010 cumartesi 19.00 - 23.00 uzunlar düğün salonu
heee isim yoktu,bensiz nasil kivirdiginiza bakcam demi alsanaalsanasmile
haha saka saka tarihi ve siteyi verin bakarim size ,caktirmadan para bile atarim laa sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
canım benim buralarda olursan gel ama emii herkesi beklerim 12.06.2010 cumartesi 19.00 - 23.00 uzunlar düğün salonu
tamam canim kayit ettim yeni telefonuma guclubacismile (hava atan almanci smiley sempatiksalakcinni )
internetten yayınlanıyomuş kıvırmam ben :1ninca:
:lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
aman kivirma zaten sen kivirirsan dikkatim dagilir tek seni görürüm sempatiksalakcinniinternetten yayınlanıyomuş kıvırmam ben :1ninca:
:lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:artist sıla smile: bayanssulusmile :kedi:
opuyorumnanaktan