Cesur ve Güzeller

böcükde eve net baglasa gelse diyince "kelebos nisani msn demi yapcak" diyesim geldi haha :roflol:

:roflol::roflol::roflol: sen bunu demişken benimde düğünüme gelemeyenler salonun internet sitesinden canlı olarak seyredebiliyomuş kaydirigubbakcemile5

dadam ben geldimm nasılsınız
:lepi:
he keboş da nişanlıcak
allah mutlu etsın

nan laydı bende sana sorucaktım kulot nırde dıye

kalp kalbe karsıymış....
olumunekankayizsmile

akrabada bazen uyuzulugu tutuyor

anlatırdım ya şimdi bide o beni takıp ettırıyorsaakannehirakannehir

allahım allahım:roflol::roflol::roflol::roflol:
aman aman :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

böcükde eve net baglasa gelse diyince "kelebos nisani msn demi yapcak" diyesim geldi haha :roflol:

:roflol: :roflol:

akraba ha kaydirigubbakcemile
akrabanın yanında çalışsam yatardım la :roflol:

denise dimek bilmiim ben karsılaşmadık

h geldin nassın :ecrin_bebek:
ben seni hatırlıyorum ama sanki sanki, yada belkide isim benzerliğide olabilir bilmiyorumkismile neyse...
hoşbulduk :lepi:

edaa böcüğün evinde net var zaten ama fırsatı olmuyormuş girmeye çalışma saatleri çok yoğun :sinifsinif:

angelım denisım iyiyim bitanem sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok :1hug:

iyiyim kısçeler nolsun cuma günü balkonumuzun camekanı yapılıyomuş benimki de izinli dolanıyo mobilyacıları arada arıyo bilgi veriyo onlan uğraşıyodum biyandan da işlerle :hulya:

dadam ben geldimm nasılsınız
hoşgeldinnnŞeniz

:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: sen bunu demişken benimde düğünüme gelemeyenler salonun internet sitesinden canlı olarak seyredebiliyomuş kaydirigubbakcemile5

neyyyyakannehirakannehirakannehirakannehir

hadi ya :bbo:
net olsa 21 dk da olsa girer böcük
hayret 1 dk da mı ayırmadı bize kafamçokkarıştı

edaa böcüğün evinde net var zaten ama fırsatı olmuyormuş girmeye çalışma saatleri çok yoğun :sinifsinif:

angelım denisım iyiyim bitanem sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok :1hug:
iyiyim Tanrıcam bayanssulusmile süperim hatta kaydirigubbakcemile3

aa ne güzel sıla izler o zaman bizi :lepi:

heee isim yoktu,bensiz nasil kivirdiginiza bakcam demi alsanaalsanasmile

haha saka saka tarihi ve siteyi verin bakarim size ,caktirmadan para bile atarim laa sempatiksalakcinni

haha saka saka tarihi ve siteyi verin bakarim size ,caktirmadan para bile atarim laa sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

canım benim buralarda olursan gel ama emii herkesi beklerim 12.06.2010 cumartesi 19.00 - 23.00 uzunlar düğün salonu

kaydirigubbakcemile3

canım benim buralarda olursan gel ama emii herkesi beklerim 12.06.2010 cumartesi 19.00 - 23.00 uzunlar düğün salonu

tamam canim kayit ettim yeni telefonuma guclubacismile (hava atan almanci smiley sempatiksalakcinni )

internetten yayınlanıyomuş kıvırmam ben :1ninca:

kaydirigubbakcemile3

:lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

çok şükür hava düzeldi gibi
eve rahat gideblirim yani :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…