düşün işte senin için kavga ediyok :ecrin_bebek: Şenizsüpermiş :roflol: :roflol: :roflol:
günün birinde iki kadının benim için birbirini yiyeceğini hiç düşünmemiştim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yok be yaw ne bebeeenerdeeee
daha dün regiiil oldum, sancım vardı diye burda söyleniyodum ya sempatiksalakcinni
ne etti patron :mymeka::mymeka:kızlar bır sanıye bekleyın ürettıgımız şu posetlerden birini patronun kafasına geçirip öldürüp geleyim
ben bu patronu alır bir güzellllllllll
anladınız siz
ŞenizŞeniz
geldim ladym Şeniz
doktor taş gibisin, benden sağlamsın dedi :ecrin_bebek:
ee başım niye dönüyodedim
midende bulanıyomu sempatiksalakcinni dedi kaydirigubbakcemile3
bi tane ilaç verdi bunu kullan geçmezse tekrar gelirsin, tomografi çekeriz için rahat eder dedi :ecrin_bebek:
sıla hoşgeldinn sempatiksalakcinni
derin destiş nuran semoş cemre ablam pasaklım organikim Şeniz
selam opuyorumnanaktanselam kızlaaaaarrrrrrr opuyorumnanaktan
valla cadoloz annem yanımda işine gelince büyükanneee diye yanaşıyoo gelmeyince evine gittt diye kavga ediyoo...kafamçokkarıştı
bambikkk geçmiş olsun hoşgeldin...opuyorumnanaktan
bak sen emeleee:hulya::hulya::hulya:valla cadoloz annem yanımda işine gelince büyükanneee diye yanaşıyoo gelmeyince evine gittt diye kavga ediyoo...kafamçokkarıştı
bambikim geçmiş olsun çokk
ya bi kaç saat önce internetimiz kesildi sonra bi baktım sayfalar almış başını gitmiş okumaktan yazamadım bi türlü sempatiksalakcinni
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...urt-disinda-yasamak-yurt-disindan-donmek.html
sılaa el atsana sende şuna bak yardım istiyo yavrucak
valla cadoloz annem yanımda işine gelince büyükanneee diye yanaşıyoo gelmeyince evine gittt diye kavga ediyoo...kafamçokkarıştı
bambikim geçmiş olsun çokk
ya bi kaç saat önce internetimiz kesildi sonra bi baktım sayfalar almış başını gitmiş okumaktan yazamadım bi türlü sempatiksalakcinni
ne etti patron :mymeka::mymeka:
:roflol::roflol:
ŞenizŞeniz
dimek taş gibisin dedi haaa:lepi:
Bu tropiği yeni keşfettim zemuszemus tanıdıklarda varmış burda opuyorumnanaktan. nickimi değiştirdiğim için tanımayabailirler ama sempatiksalakcinni denise85 eski nickimdiselam opuyorumnanaktan
tanıstık mı daha önce :ecrin_bebek:
naptı lan gene akannehir
patronun iyiydi senin
saol derinimm :1hug:
ay ya varya senin şu kızına bayılıyorum :asigim:çok zilloşş :asigim:
saol pasaklımm :1hug:
taş gibiyim aklinialirimsmile
Bu tropiği yeni keşfettim zemuszemus tanıdıklarda varmış burda opuyorumnanaktan. nickimi değiştirdiğim için tanımayabailirler ama sempatiksalakcinni denise85 eski nickimdi
saol derinimm :1hug:
ay ya varya senin şu kızına bayılıyorum :asigim:çok zilloşş :asigim:
hee zilliiii....
bak sen emeleee:hulya:
emel işte..
büyüyünce akıllancak demekki..gamyoncuiremsubende küçükken öle yapardım kaydirigubbakcemile3
selammmm...opuyorumnanaktanselam kızlaaaaarrrrrrr opuyorumnanaktan
tatlım seni burda görmek süper yaaaa çok sevindim zemuszemus unutmuşmuş hhııhhh :dilcikar:ooooooo zuzuuuuum gelmişş Şeniz Şeniz Şeniz
yaaa ben senin nick değiştirdiğini unutmuşum biliyo musun :kedi:
opuyorumnanaktanselammmm...opuyorumnanaktan
akraba ha kaydirigubbakcemile
akrabanın yanında çalışsam yatardım la :roflol:
denise dimek bilmiim ben karsılaşmadık
h geldin nassın :ecrin_bebek:
cumartesi keleboşumuz nişanlanıyo :asigim:
böcük de eve net bağlasa gelse
zemus gelmiyo birilerine küstü kanımca :bbo:
cloudy ablasından ayrılamadı heralde :bbo: