inan aklıma gelmedii kafamçokkarıştı zaten ikisini aynı güne sıkıştırsaydık çok yorulurdum herall akannehir nişanlımda böyle olsun dedi aklımızdan çıksın h.sonu zaten çok kalabalık olur o gün hem resmi hem dini kıyılır gider cumarteside düğüne gideriz sositososito
oyy :teselli:naber kızlar???opuyorumnanaktan
bu hamilelik beni tarumarrrr ettii valla!!!akannehir
kız biz ev aldık yaa geçen sene eylülde kartal cevizlide ne çabuhh unutuyonuz kızz
evett yaa hem o soğuğa ve yorgunluğa aldırış etmeden geldi bebişim çok seviyom aşkitomu :asigim:
nakit mi aldınız canım kredi ile falan mı
Allah sağlıkla oturmak nasip etsin tabi bu arada
oyy :teselli:
noldu sana bölee Şeniz
zor geçti bu aylar kızlar sürekli uyku halindeyim ve bulantım var halsizim de!kafamçokkarıştıhoşgeldin derinim hayrola noldu kuzum ilk 3 ay böyle olur heralde dimi
haftaya üç ayı dolduracağım inşallah düzelirim.
sizler nasılsınız görüşmeyeli?:sm_confused:
organikim hazırlıklar son hız devam ediyor sanırım hadi hayırlı olsun canım.:1hug:
amin sağolasın darısı olmayanlara :Saruboceq:canım 1+1 daire aldık gücümüzün yettiğince evli olsak belki imkanları biraz daha zorlardık ama kısmet 25.000 lira bi açığımız kalmıştı onuda kredi kullandık 48 ay aylık 650 lira ödüyoruz
Günaydıınnn kısçelerrr opuyorumnanaktan
organik hayırlı olsun :asigim:
Ladym Şeniz kaydirigubbakcemile3
hemen yakaladın beni aklinialirimsmile
sabah kalktım çayımı demledim, bilgisayarı açtım, mekanıma geldim sonra kahvaltımı yapmaya gittimkahvaltımı yapıp geliyorumm kaydirigubbakcemile
hoşgeldinnn...opuyorumnanaktanahanda geldim diyordum ama yine kafam bişiye takıldı onu araştırıyordumm
sempatiksalakcinni
gel la ne arastırıyon sempatiksalakcinniahanda geldim diyordum ama yine kafam bişiye takıldı onu araştırıyordumm
sempatiksalakcinni
lady nikaha pek kimseyi çağırmayı düşünmüyrum açıkcası takı merasimi falan düğünde olcak zaten bi şahitler bide yakın akrabalar gelir belki zaten tam iş günü
valla eskisinden kullanmıştım hoşuma gitmiyoo benim...:1no2:kızz hoşgördükk derin derin nassıınnn Şeniz
avonun ynei göğüs sıkılaştırıcı ürürününü :kedi:
750yi veren saçı da yaptırır değel miii yani!a.skızlar keleboş bi nişanlık diktirmiş tam 750 tl :lepi:
kocasının başına şimdiden belaya soktu -tatlicadiarzu-
saçımı felan ben ödücem diyo rahatsız olmuş :mymeka:
onlara ödettir deper dedim ama bakalım napıcak
valla eskisinden kullanmıştım hoşuma gitmiyoo benim...:1no2:
750yi veren saçı da yaptırır değel miii yani!a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?