günaydın kızlar nasılsınız böcük gelmiş ama gitmiş pasaklımda hastamı olmuş çok geçmiş olsun sizlerf nasılsınız dünde ben işe gelmedim nikah işlemlerimizi hallettik 09.06.2010 çarşamba nikahımız kıyılcak
sipiidi ne diyon la :bbo:
görmedim ben kuzum face de farmwilleye giriyom sadece
bilsem bakardım heralde benneyaptımki
hım anladım canım ikisi birarada sanıyodum kaydirigubbakcemile3
sağol lady im sipidi hoşgeldinn
evet canım 12 si düğün ama 9 unda nikah kıyılcak nikah dairesinde salona gelmesi masraflı oluyo memurun bide zaten 19-23 saatleri arası düğün bide o tantana olmasın diye düğünden 2-3 gün önce kıydırcaz nereusum sende sağol bebem
hoşbuldum canım
neler yaptın nasıl gidiyor stres devam sanırım evi falan hallettiniz miŞeniz
valla napalım dün baya yoğunduk çok yorulduk ama neyseki bigünde bitrdik önce kızılaya gittik kan verdik 4 tane tahlil yapıldı bulaşıcı hastalık varmı diye kan gruplarımıza bakıldı ordan verem savaşa ciğer filmi çekildi orasıda dediki sağlık ocağına gidin fotoğraflı kimlik bilgileriniz doldurduğunuz sağlık raporunu getirin tamam dedik (kızılay verem savaş çok yakın) gittik taa tepede bi sağlık ocağı doldurduk getirdik verem savaşa saat 13 de alabilirsiniz dediler ordan nüfus müdürlüğüne nüfus kayıt örneklerimizi aldık öğle arasında oturduk dinlendik sonra verem savaşa sonucu aldık 13.30 da kızılaydan ordan tekrar sağlık ocağına neyseki raporumuzu aldığımız gibi nikah dairesine bide 46 lira nikah cüzdanı harcı için taa merkeze gitti aşkım ben bitmiş vaziyetteydim ve çok üşümüştüm orda bekledim saat 15.10 da tüm işlerimiz bitti ama bizde bittik kafamçokkarıştı ama güzel koşturmacalar :asigim: evide hiçbişi yapmadık daha kiracı içinde 1-2 ay daha otursun aybaşında balkon kapatılıyo ölçüleri verildi okadar iştee şimdilikk dünde doğum günümdü aşkım o yorgunlukla bide elinde pasta ve hediyeyle akşam süprüz yaptı bana:asigim:
hım anladım canım düğün günü saat 4-5 gini nikah olabilir miydi ?
meraktan soruyorum
bizimki çok kalabalık olucak diye düğünümüz ziyan olmasın diye nikah yaptık 15:00 te
iyikide yapmışız 2 saat sürdü laelaelaelaelae
studyo felan deken anca yetiştik düğüne
:asigim:
dün doğum günün müydü kafamçokkarıştı
facede yazmıyo ama doom gunun :gitme:nerde oturcaksınız ev tutmuşsunuz kaydirigubbakcemile
valla napalım dün baya yoğunduk çok yorulduk ama neyseki bigünde bitrdik önce kızılaya gittik kan verdik 4 tane tahlil yapıldı bulaşıcı hastalık varmı diye kan gruplarımıza bakıldı ordan verem savaşa ciğer filmi çekildi orasıda dediki sağlık ocağına gidin fotoğraflı kimlik bilgileriniz doldurduğunuz sağlık raporunu getirin tamam dedik (kızılay verem savaş çok yakın) gittik taa tepede bi sağlık ocağı doldurduk getirdik verem savaşa saat 13 de alabilirsiniz dediler ordan nüfus müdürlüğüne nüfus kayıt örneklerimizi aldık öğle arasında oturduk dinlendik sonra verem savaşa sonucu aldık 13.30 da kızılaydan ordan tekrar sağlık ocağına neyseki raporumuzu aldığımız gibi nikah dairesine bide 46 lira nikah cüzdanı harcı için taa merkeze gitti aşkım ben bitmiş vaziyetteydim ve çok üşümüştüm orda bekledim saat 15.10 da tüm işlerimiz bitti ama bizde bittik kafamçokkarıştı ama güzel koşturmacalar :asigim: evide hiçbişi yapmadık daha kiracı içinde 1-2 ay daha otursun aybaşında balkon kapatılıyo ölçüleri verildi okadar iştee şimdilikk dünde doğum günümdü aşkım o yorgunlukla bide elinde pasta ve hediyeyle akşam süprüz yaptı bana:asigim:
aman canım ne zor iştler bunlar böyle yaw ama işte
sonucu güzel olucak ya tatlı yorgunluklar işte kaydirigubbakcemile
Allah size güç kuvvet versin kolay değildir canım benim yardımcı olsun rabbim Şeniz
eeee çok düşünceli bi eşe sahipsi yorgun bile olsa unutmamış yine de kutlamış
:asigim:NİCE MUTLU SENELERE BERABER GİRİN İNŞALLAH :asigim:
kız biz ev aldık yaa geçen sene eylülde kartal cevizlide ne çabuhh unutuyonuz kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?