Cesur ve Güzeller

tabiiki sorabilirsin canım 14 aylık bir kızım var evde canım ben çalışan bir anneyim giyim sektöründeyim canım vereliniortak
allah bağışlasın kızını canım memnun oldumvereliniortak

dadam ben geldim ne çok konuşmuşunuz beyawww bende nikah işlemleri için evraklara bakıyodumm sağlık raporunuda her sağlık ocağı vermiyo bisürü tahlildi röntgendi nevrim döndü yawwwwww akannehir
allah yardımcın olsun şekerim nikah işlemi adamı yorarbiz stresle çok kavgalar etmiştik o zamankaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile

valla bacım hangi topik oldunu bilmiyom ama kanne nikine birkaç yerde rastgeldim ordan şeyttim yanibilmiyorumkismile

tamam yaa şeyetme ben seni şeyetmek için sormadım
ben şeyettiremedimde ondan şeyettim
offf bilmiyorumkismile

pasaklımmolumunekankayizsmile
valla iki gündür canım çok sıkkın burada iraz kendime geldim off rahatladımboshayallersmile

naaann o nası laf öle duymiyim bi daha lmaz: çok sefiyom seni ben Şeniz

baharrrrrrr seni gördüm gördümmmm ne tatlı şeysin sem öle bakemm
:kedi:ay çok teşekkür ederim cnm eski resimlerim onlar geçen senekiler yenileride ekliycem sonra bakarsınzemuszemusopuyorumnanaktan

valla canım 86 yı görmüştüm tartıda en son..şimdi 81 kg yimmafoldumben
canım kendine hedef koymalısın ancak öyle kg verirsin yani hırs yapman lazım yerimseniben
ben bebiş için çabalıyom inşallahta rabbim bu kadar zahmetimin karşılığını verir :Saruboceq:
inanki aç geziyom canım neler neler istiyor :bbo:ama kendimi tutuyorum cokacimcoook
hele bi 65 düşeyim kendime ziyafet sofrası kuracağımaklinialirimsmile

aaay kıyamam sana yaa neyin var neden canın sıkkın hayatım :1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

citos sağol bende memnun oldum

bende seni tanıyabilirmiyim
bende 5 yıllık evli cennette bir melek annesi:gitme:markette kasiyer görevlisi bayanım şuan 29 martta 30 uma gireceğim zemuszemus

naaann o nası laf öle duymiyim bi daha lmaz: çok sefiyom seni ben Şeniz
Şenizbu lafı duymak için naz ediyom sana naniknanik

çitos hanım çitos hanım hani resimlerin neredeee
ben neden görmedim :umursamaz: :umursamaz:
meeeel olarak bekliyorum hemencik :umursamaz:

çitosum sağol kuzucum bekliyomm yeni fotolarını yerimseniben

kançiçeğim sen nassın neyin var CADIARZU

vira vira adlı arkadaşımız sende hoşgeldin :1hug:

pasaklım canımcım sen nassın buyrunnnnnnnnn

ocean kuzum bende dertliyim bu konuda benimde problemim basenlerim ayyyyyy
bilmiyorumkismile

aaay kıyamam sana yaa neyin var neden canın sıkkın hayatım :1hug:

ya kocam geçenlerde bana bişi dedide
onu kafamdan atmıyorum dediğinide beceremiyorum
kaldım böle ortalıkta mirmirmirmir

Offf yaa bankaya gittim geldim dondum bu arada halam da geldi, banyo yaptım şimdi yine karşınızdayım. Cuma günü final var ders çalışmam lazım ben napıyorum ya eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

hıııııııııııı facee ekledin dimek taam şinci anladım silme e mi bende bakiciiiim zemuszemus

organikim iyiyim bende zuzum yeni yeni ısınıyorum sabahtan beri :gitme:

Offf yaa bankaya gittim geldim dondum bu arada halam da geldi, banyo yaptım şimdi yine karşınızdayım. Cuma günü final var ders çalışmam lazım ben napıyorum ya eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım güle gülede kirlen ayrıcanada cumaya ne kaldıki gitde ders çalış kızzbayanssulusmile

süpürgelim iyiyim bende canım sağol yoktun ne zamandır
ne var ne yok neler yapıyorsun :1hug:

kannem ne dedi eşinde bu kadar aklına takıldı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…