Cesur ve Güzeller

Resim gerçekten mükemmel bende gezip fiyat konusunda bilgilenin.

sağol kuzum gezmektende bıktım artık inanki :bbo:hayırlısıyla alınsada kurtulsam artık sizide bunaltıyorum dimi dün gittik sadece tv ünitesi ve oturma grubu 3.800 :1ninca:dediler istikbalde kayınvalidem alın deyip dursada içime sinmedi zatii okadar parada çok geldi açıkcası 2.400 e beğendik biyerde heralde o olcak olumunekankayizsmile

Hayır inan bunalmıyorum bana da iyi olur fikrim oluyor Şeniz
Çok bilgim yok sadece sana yardımcı olamıyorum 3,800 pahalı biraz indirim yapsalar cnm
senin istediğin olsun 2400 aklına yattı mı peki

bak bu güzelmiş cnm renk uyumu güzelaklinialirimsmile

Kızlaaarr selaammm a.s.
bugün pek bi ıssız kalmış burası :1ninca:
ben evimi temizledim zemuszemus şimdide alışverişe gidicem
size selam verip öyle gideyim dedim :kedi:

kızlar nişanlım askerden döndüüüÜÜüÜüÜüÜ=)))))
BİTTİ=)))))

gözün aydın canımŞeniz

Hayır inan bunalmıyorum bana da iyi olur fikrim oluyor Şeniz
Çok bilgim yok sadece sana yardımcı olamıyorum 3,800 pahalı biraz indirim yapsalar cnm
senin istediğin olsun 2400 aklına yattı mı peki

indirimli fiyatı zaten canım diğerinide fetih mobilyacılar çarşısında beğendik kahve krem ama çok güzeldi nişanlımında aklında o grup kalmış aslında 2.400 de bize göre pahalı ama zaten 2000 den aşağıda doğru düzgün bişi yokki :sinifsinif: bide küçükyalı tarafında biyer keşfettik yarın akşamda oraya bakcaz bende biyandan mutfak dolaplarım için para biriktiyorum yarısını güne girmiştim tamamladım şimdi diğer yarısını önümüzdeki ay aöf harcım var ayıramicam ama napalım sağlık olsun

teşekkürler canım
allah kimseyi ayırmasın, herkese bu mutlulugu yaşatsın inşallah
öpüyorum hepiniziihihoyyyt
amin cümleimizi inşallah :Saruboceq:

Hımm anladım bende istikbale-bellona bakıyım dedim ama yok hiç bişey.
eee kafanızda bişey belirleyip gitmeyin 1 kez alıcaksınız sonuçta ama güzel bişey olsun
2 sene sonra yaylı çıkıp beğenmemezlik olmasın canım olumunekankayizsmile

Kızlaaarr selaammm a.s.
bugün pek bi ıssız kalmış burası :1ninca:
ben evimi temizledim zemuszemus şimdide alışverişe gidicem
size selam verip öyle gideyim dedim :kedi:
slm bammbikkaydirigubbakcemile5
evet malesef şu sıralar böyle durgun boshayallersmile
ne alıcan bize hıı :jeyyar:yok öyle kuru kuru slm verip kaçmak rüşvet istiyom ben:umursamaz:

ooopiti piti gözün aydın kaydirigubbakcemile5
bilirim o sevinci :asigim:

organik bende resmi şimdi gördüm ben tv ünitelerini çok beğeniyorum ama benim evim küçük olduğu için alamamıştım :gitme: içine siniyorsa al bence olumunekankayizsmile

hoşgeldin canım sana kolay gelsin iyi alışverişler güle güle kirletinkaydirigubbakcemile2

Hoşşbuldumm Şeniz
Saol organikim kaydirigubbakcemile3
,

organıkım........guzelmiş bende begendim.......:lepi:

nuranım profıl mesaj kutucugun acık degıl balım.......Şeniz

neden niçin niyeki......bilmiyorumkismile

slm bammbikkaydirigubbakcemile5
evet malesef şu sıralar böyle durgun boshayallersmile
ne alıcan bize hıı :jeyyar:yok öyle kuru kuru slm verip kaçmak rüşvet istiyom ben:umursamaz:

Şeniz ne istersen alırım sen yeterki iste citosum :1hug:

bu arada annem aradı geliyomuş hihoyyythihoyyyt hydi ben kaçtım iyiakşamlar hepinize ŞenizŞeniz

sağol bammbik sipidi açıkcası sindiii ilk defa bukadar sindi benimde evim küçük bammbikim ondan böyle dolaplı tercih ediyorum çünkü bi oturma odası tv ünitesi olursa bide ufak bi takım masa sandalye olcak

sağol bammbik sipidi açıkcası sindiii ilk defa bukadar sindi benimde evim küçük bammbikim ondan böyle dolaplı tercih ediyorum çünkü bi oturma odası tv ünitesi olursa bide ufak bi takım masa sandalye olcak

ne zor be canım biz ne yapıcaz hiç bilmiyorumkafamçokkarıştı

Şeniz ne istersen alırım sen yeterki iste citosum :1hug:

bu arada annem aradı geliyomuş hihoyyythihoyyyt hydi ben kaçtım iyiakşamlar hepinize ŞenizŞeniz
böyle demen yeterli geldi bidenem sana iyi eğlenceler ŞenizŞenizolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…