ladym :gitme: olmadı yine :gitme: uf ya neyse bidahaki sefere inşallah :gitme:
sıpaydim bu sabah tekrar gittim konuştum, bekliyorum bugün çözülecekmiş umarım çözülür
beşer dakika beşer dakika kullanabiliyorum kotamdan çok gıcık topu topu bir saat zaten
ben 10 saat buradayım ama 1 saat internet kullanma hakkım var hala :mymeka:
yok canım bir saat sonra kapanmıyor toplamda bir saatin var istediğin gibi kullan tepe tepe :mymeka:
beşer dakika kotandan kullanıyorsun her beş dakika dolduğunda internet kesiliyor, yeniden beş dakika kullanmak için onay kutucuğuna basıyorsun internet bağlantın geliyor
bende onu anlamıyorum ki sıpaydim ödenen para aynı para
zaten resim mesim göremiyorum hiç bir şekilde
aşırı yükleme oluyormuşmuşmuş kapalı eklenti görebilmem
kkda bile sadece profildeki albüme eklenen resimleri görebiliyorum örneğin
iyiyim hemhom benim sen nasılsınSelam hepinize laydm gelemedim yaw. kusura bakma.
pasaklım naptın bakalım işyerini haftasonu çok kalamadım çıktım.
hemşerim nuran,nasılsın ??
ne sinir bi durumalsanaalsanasmile:mymeka:yok canım bir saat sonra kapanmıyor toplamda bir saatin var istediğin gibi kullan tepe tepe :mymeka:
beşer dakika kotandan kullanıyorsun her beş dakika dolduğunda internet kesiliyor, yeniden beş dakika kullanmak için onay kutucuğuna basıyorsun internet bağlantın geliyor
günaydın şekerimgünaydın kızlar nasılsınız ben çok üşüyorummmmmm bırrrrrrrrrrr :hulya:
canım benimŞeniztünaydınnlar
merhaballaaaaaaaaarrr
aynı işyerinde koşuşturmacaaakafamçokkarıştıİyidir nuranm ne olsun işyerinde koşturmaca
nereus sen nasılsın bakalımmm tunaytdınnn
orgenik şeker hoşgeldin naper
kızlarrrrr merhabaaa
nabersinizzz zemuszemus
semoş Şenizmiriba canım hoşgeldinŞeniz
hoff bi beş dakikamı daha açiiim dedim ama o da bitmek üzere telefonlardan fırsat olmuyor mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?