- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni rüyasında görmeyen kalmadı yakızz ladyyy bende seni arıyodumm kızzzz
rüyamda seni gördüm bebemm zemuszemus
okuyodum ne var ne yokk diyee
nere kayboldunn ladyyy
rüyamı anlatçemmm sanaa
pasaklıyla seni gördüm rüyamda![]()
okuyodum ne var ne yokk diyee
nere kayboldunn ladyyy
rüyamı anlatçemmm sanaa
pasaklıyla seni gördüm rüyamda![]()
beni rüyasında görmeyen kalmadı ya
dün çıbıh gördü bugun sen
kesin gidiciyim ben benneyaptımki
:roflol: :roflol: :roflol:
pasajklıyla beni özlempauda görmüştü akannehir
anlat cabuk anlattt
:teytey:http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...05mlar305m305z-sohbet-b246l252m252-11437.html
gunaydın kızlar
evım ve mobılyalarım
27 aralıkta evlenıyom :asigim:
çok oldu özlemin bizi göreliakannehir akannehir akannehir özlem'de mi, nası görmüş akannehir
Taaaaa buralardan kalkıp hususi sizi görmek için İstanbula gelmişim sizi ziyaret etmek için, sen ve pasaklım birlikte ağırlıyorsunuz beni
hatta senin evine felen girdim, eşinde vardı bir ara, hoşgeldiniz falan dedi, sona o kayboldu ortadan
Arka bahçen varmışş,i çok güzel bir ağaç varr bembeyaz çok güzel çiçek açmış ama bahar gibi kaydirigubbakcemile2
neyse hazırlanıyoruz biz, ben makkajımı felen tazeliyom gezmeye gitçekmişiz hepbirlikte
sonaacımaa siz diyosunuzki sinemaya gidelim, çoktandır film seyretmedik
siz önden gidiyosunuz ben arkadan geliyom yanımdada bi erkek biz birlikte geliyormuşuz
ama ben tanımıyom bu erkeki, güya senin kardeşinmiş ladyy
derkene biz yolda gecikiyoruz, siz önden sinemaya girmişsiniz film felen başllamışş, bizi almıyolar içeri
ben kalıyom dışarda senin erkek kardeşinlenn
bi ara kardeşin gözden kayboluyor, cep telinden pasaklıyı aramaya çalışıyom, bizi almadılar dışardayız demek için ama şarjım bitiyor falan, sonra kardeşin buluyor beni nasıl oluyorsa artık
neyse öyle uyanıyorum ama aklımda son kalan senin kardeşin olan erkeğin gözleri oluyor, çok tatlı bir renkti gözleri, açık ela idi, bayıldımm :kedi:
heeee bide çok tatlı bi şekilde gülümsüyordu bana :kedi:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...05mlar305m305z-sohbet-b246l252m252-11437.html
gunaydın kızlar
evım ve mobılyalarım
27 aralıkta evlenıyom :asigim: