• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

cemree nolarr 6 aralıkta buluşmaya gelll mafoldumben
hepimiz olucaz sen olmassan olmass kaydirigubbakcemile
umarım herkesin haberi vardır buluşmadan :hulya:

bambıkk senı de gördumm
meel attım ha az önce sana oku bii kaydirigubbakcemile4

duygum nolcek bu halimiz bi kavusamadık :gitme:

Selam kızlarrrr opuyorumnanaktan Nassınız bayramınız nası geçti zemuszemus

Ladymm mafoldumben kalabalıktan bi türlü fırsat bulupta seni arayamadım senağlama dün gece evime gelirken ben ladymi arıcaktım ya :1shok: oldum :mymeka::mymeka: Kusuruma bakma olurmu senağlama
bayram baya yoğun geçti gelen giden hiç bitemedi :sinifsinif: sabah 10 gibi misafirler başladı gelmeye gece 1-2 de kalkanlarda oldu kafamçokkarıştı gerçi onlar yabancı değil ama olsun misafir misafirdir :ecrin_bebek: bebek doğduğundan beri yani 9 gündür çok yoruldum, 3 kere evham yapıp hastaneye taşındık kafamçokkarıştı Allahtan bişey çıkmadı :Saruboceq: dün gece evime gelebildim kafamçokkarıştı 9 güne inat şimdi uyandım :delphin:
Şimdide bankaya gidicem :delphin: hazırlanayım da :delphin:

Selam kızlarrrr opuyorumnanaktan Nassınız bayramınız nası geçti zemuszemus

Ladymm mafoldumben kalabalıktan bi türlü fırsat bulupta seni arayamadım senağlama dün gece evime gelirken ben ladymi arıcaktım ya :1shok: oldum :mymeka::mymeka: Kusuruma bakma olurmu senağlama
bayram baya yoğun geçti gelen giden hiç bitemedi :sinifsinif: sabah 10 gibi misafirler başladı gelmeye gece 1-2 de kalkanlarda oldu kafamçokkarıştı gerçi onlar yabancı değil ama olsun misafir misafirdir :ecrin_bebek: bebek doğduğundan beri yani 9 gündür çok yoruldum, 3 kere evham yapıp hastaneye taşındık kafamçokkarıştı Allahtan bişey çıkmadı :Saruboceq: dün gece evime gelebildim kafamçokkarıştı 9 güne inat şimdi uyandım :delphin:
Şimdi de bankaya gidicem :delphin: hazırlanayım da :delphin:

bambiğim zaten ulaşamazdım sarjlarımı işyerinde unutmuşum bayramım telefıonsuz gecti
oh ne rahat sessiz bi bayram gecirdim kaydirigubbakcemile3
bi dahaki geldiğinde gelirim sana :ecrin_bebek:
6 aralıkta geliymisin onu söle :mymeka:
organık sekerin yengesi vefat etmiş mafoldumben gelemicek o :çok üzgünüm:

buluççess :ecrin_bebek:
taksimde
sana yakın ohh :jeyyar:
sonra taksimde mekan kapatırız bu kalabalıkla artıkın :lepi:

ohhh ne güzelll aynen bana yakın
ozaman 6 aralık için bi buluşma falan açmıycaz dimi
Meydanda buluşucaz isterseniz ben yakınım ilk meydana giderim
beni tanımayanlar için ki genelde kimse beni görmedi
yakama kırmızı gül ve fötür şapka takıcamm:jeyyar::jeyyar:

leydi rüyamda seni gördüm
bana gelmişin ama pijamalarınlasın ahaa deyip şaşırıyodum seni görünce:roflol:

çbıııh çıbıııh bebiş nasıııı :asigim:

kısçeler bişi sorcem kkda 6 Aralık günü İstanbul buluşması zaten yapılacakmış iki ayrı buluşma mı olacak bizimkiyle yoksa onlara mı katılsak ne dersiniz :kedi:
sadece bi fikir olarak şeeetttim

gonzales meydanda beklersin bizi :lepi:
buluşma konusu açmıcas sadece biz bululşuyos olm mirmirmirmir

çıbıhh beni mi gördünn laelaelaelaelae picamalarla hemde
gidiciyim heralde :delphin:

Rüyada pijama giymek dostlarınızdan yardım görmeye , pijama giymiş birisini görmek de o insandan size fayda geleceğine işaret eder :ecrin_bebek:

çıbıhhhhh bakkkkkkkk hihoyyyt

gonzales meydanda beklersin bizi :lepi:
buluşma konusu açmıcas sadece biz bululşuyos olm mirmirmirmir

çıbıhh beni mi gördünn laelaelaelaelae picamalarla hemde
gidiciyim heralde :delphin:

he yawww bide böle ben evde oturuyom pat diye geliveriyodun picamalarla, saçlarında bonus gibiydi:roflol:
kız sahi çalışmalar nasıldı bu ay varmı umut, teyze oluyozmu:CüvCüv:

çbıııh çıbıııh bebiş nasıııı :asigim:

kısçeler bişi sorcem kkda 6 Aralık günü İstanbul buluşması zaten yapılacakmış iki ayrı buluşma mı olacak bizimkiyle yoksa onlara mı katılsak ne dersiniz :kedi:
sadece bi fikir olarak şeeetttim

bebiş iyi teyzesi, bulantılarım arttı ara arada çıkarıyorumkafamçokkarıştı ama herşeye rağmen güzel:asigim:
karnım çıksın istiyom beeeen:CüvCüv:

Back
X