- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
miniik geçen gün bir programda izledim
hersabah aç karna 4 le 6 arası siyah zeytin çekirdeği yutcakmışın
hem iştahı azaltıyomuş hem mide ağrılarına iyi geliyomuş hemde bağırsakları çalıştırıyomuş
nur ertürktü galiba kadın ben bir ayı geçti yutuyorum çokta iyi geliyor dedi
akannehirçıkarması zor olmazmı cemrem:kedi:
:sinifsinif:ay ben korkarım yutmaya boğazıma felan takılır ölürümkafamçokkarıştı
kızlar ablam 7 haftalık hamile ya dün doktora gitti sol yumurtalığında kist çıkmış bebekten büyükmüş :çok üzgünüm: bebek iyimiş ama doğuma kadar çok dikkatli olması gerekiyomuş ağır kaldırmicak yorulmicak son bi kaç aydır çok sırtı ağrıyodu doktora gitmiştik fitil falan vermişdi ii gelmişdi son bi haftadırda aşırı bi karın ağrısı ve leke geliyomuş bunlar kistin belirtileriymiş 3 hafta sonra tahlil yapcaklarmış bu süreçte rahatsızlanırsa derhal doktora gitmesi gerekiyomuş çok üzüldüm Allah ım inş. ablamada yeğenimede bişi olmadan kurtulurlar :Saruboceq:
kızlar hoşgeldinizzzzzzzz
ilaca gerek yok ben geldim iyileşirsin :lepi: Şeniz:1closedeyesfff sorma benimde çok uykum var başımdada hafif ağrı var bi ilaç yaz doktr hanım-tatlicadiarzu-
ne kaa nankörsün bidaa dinlemem seninan ıkı lafından bırı dizi cevırcem oldu be
benı dınlemedınkı azcık dınledın ıkı kelam ettım okadr
ee bısı demıyon hala aklın fıkrın evde kocada dızıde uykuda :umursamaz:
hakkaten tühh yani
tühh yaa
evı arabası var
hatta boğazda arsaları vardı sattılar 4 trılyona akannehir
Şeniz:lepi:ben geldim miribaaaaa
çitosum pasaklım ladyim kardeşim ŞenizŞenizŞenizŞeniz Şeniz
yaşıyo muydun :mymeka:merhaba bayanlar
ben geldim işimi bitirdim :lepi:slm şikerim hoşgeldinzemuszemus
aynen mirayla edada yok onlar nirdemafoldumben
ben vurmuyomnooluyo nen bu gün herkez birbirine vuruyo muayyen gününüzdemisiniz olum:mymeka:
yaz istediğini yazevt toplasıyok tek tek
eda cok yoğun sanırım
h sonu benım uşağun d gunu mektup yazcam ama yazamıyom
benı sinirlendırınce guzel laflar edemıyom
ayu ökuz yazmak ıstıyom
olur mu olmaz mı laelaelaelaelaeböcüüüüük parayla saadet olur nen demedi deme:hulya:
:çok üzgünüm:uyuyyş benim midem sabahtan beri çok kötü yaaa
hem yanıyo çok fena hemde bulanıyo mafoldumben
evet onu bende okudum hatta kahvaltıda yediğimiz zeytinleri çekirdekle birlikte yememizi tavsiye ettiler kaydirigubbakcemileminiik geçen gün bir programda izledim
hersabah aç karna 4 le 6 arası siyah zeytin çekirdeği yutcakmışın
hem iştahı azaltıyomuş hem mide ağrılarına iyi geliyomuş hemde bağırsakları çalıştırıyomuş
nur ertürktü galiba kadın ben bir ayı geçti yutuyorum çokta iyi geliyor dedi
yeni arkidişler hoş gelmişlercemre110+, deryadum, duyguçıkmazı, esteda, tly_ask
selam pıstıklar kaydirigubbakcemile2
sizin orda komşuluk pek zorbende yalnızıım ama benimde canım sıkılıyo:gitme:
burda zaten komşuluk falan yok kimse kimseyi tanımıyo selam bile vermiyolar:1ninca:
citos bende gelemmi
kızlar ablam 7 haftalık hamile ya dün doktora gitti sol yumurtalığında kist çıkmış bebekten büyükmüş :çok üzgünüm: bebek iyimiş ama doğuma kadar çok dikkatli olması gerekiyomuş ağır kaldırmicak yorulmicak son bi kaç aydır çok sırtı ağrıyodu doktora gitmiştik fitil falan vermişdi ii gelmişdi son bi haftadırda aşırı bi karın ağrısı ve leke geliyomuş bunlar kistin belirtileriymiş 3 hafta sonra tahlil yapcaklarmış bu süreçte rahatsızlanırsa derhal doktora gitmesi gerekiyomuş çok üzüldüm Allah ım inş. ablamada yeğenimede bişi olmadan kurtulurlar :Saruboceq:
yaşıyo muydun :mymeka:
selam herkese
duygu koy resmi yada bana mailden at ben yapayım
pasaklım painte falan gerek yok image den attığın yerden de küçük atabiliyorsun
senin dediğin işlem çok uzun...pratik yaparım ben onu.....
:çok üzgünüm:
sizin orda komşuluk pek zor
olmaz yani kolay kolay
ben gelicem ama sana bi gün kaffe içeriz demi :ecrin_bebek:
selam kızlar
vay nereus bacım naber
nereusu gördün demi geldin :dilcikar:selam kızlar
vay nereus bacım naber
bende seni öptümm Şenizlady naber canım....pasaklım....sılam.....çitos ve sayamadığım arkadaşlar
hepinizi öptümŞeniz:1hug:COLOR]
:dilcikar:ııı şey ben yaşıyordum evet:kedi:
benimde ilacım oooool :çok üzgünüm:
cemre aplama kaffe içmeye beraber gidices olm yaaa kaydirigubbakcemile
geçicek inşallah :Saruboceq:çok sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin Allah ın izniyle geçecek bunlarda
ne kahvesi nen sosyetikler gibi
olum size börek pasta salata daha bissürü şey yaparımcokacimcoook
böcük atakente gelsin onada gideriz bize uzak sayılmaz tabi böcük isterse:dilcikar:
sizler naptınız kızlar ne var ne yok :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?