Cesur ve Güzeller

kızlar dıger topıge resım attım ama resım cok buyuk cıktı nasıl duzelıcek uygun boyuta gelıcek bılen varmı.......
duzeltsem daha super olcak........
beceremedım......
of of

hoş bulduk yavrular......

cemrem neden öle karsılıyonuz.........
ama ben neyaptımki
gözünün üstünde kaşın olması yeterli cnm sopa için:roflol:sebeb yok yani öylede böylede yiycen kurtuluş yok topicin başına asıcaz bi temis sopa atılır diye:roflol:

kızlar dıger topıge resım attım ama resım cok buyuk cıktı nasıl duzelıcek uygun boyuta gelıcek bılen varmı.......
duzeltsem daha super olcak........
beceremedım......
of of
bu konuda benim hiç tecrübem yok cnmCADIARZU
ne resmi atmıştın cnm çok merak ettim:ecrin_bebek:

miniik geçen gün bir programda izledim
hersabah aç karna 4 le 6 arası siyah zeytin çekirdeği yutcakmışın
hem iştahı azaltıyomuş hem mide ağrılarına iyi geliyomuş hemde bağırsakları çalıştırıyomuş
nur ertürktü galiba kadın ben bir ayı geçti yutuyorum çokta iyi geliyor dedi

bu konuda benim hiç tecrübem yok cnmCADIARZU
ne resmi atmıştın cnm çok merak ettim:ecrin_bebek:

yıgenım resmıydı.......cıtosum patosum........
ama olmadı.........cok kocaman oldu......kafamçokkarıştı

gözünün üstünde kaşın olması yeterli cnm sopa için:roflol:sebeb yok yani öylede böylede yiycen kurtuluş yok topicin başına asıcaz bi temis sopa atılır diye:roflol:

:mymeka::mymeka::mymeka:

ama acır.........hem nasıl kıyacaksınız be........

ana bızımkıler.........işkenceci başlari olmuşlar bir gecede......:roflol::roflol::roflol:

akannehirçıkarması zor olmazmı cemrem:kedi:

oleyyy yenice ablam aradı bize geliyormuş çok sevindim canım sıkılıyordu ne güzel sohbet ederiz :lepi:kocikte bi gelemedi yani gelsede eve uçsam bir an önce

acımaz acımaz alışırsın bir müddet sonra canın bilem ister:mymeka::jeyyar:
akannehirçıkarması zor olmazmı cemrem:kedi:

citosum kadın bir zorlama olsa söylerdi herhal:sinifsinif:
yoksa içinde zeytin ağacı çıkar mazallahmafoldumben

bende yalnızıım ama benimde canım sıkılıyo:gitme:
burda zaten komşuluk falan yok kimse kimseyi tanımıyo selam bile vermiyolar:1ninca:
citos bende gelemmi

cemrem hakkaten cıkarkende cekırdek olarakmı cıkıyor yoksa hazmedılıyormu.......CADIARZU

bızım akrabalar var kendılerı geleınlerıyle fılan kalıyorlar......

4 katlı evlerı var......evlerınde yakıt olarak zeytın cekırdegı yakıyorlar........atesı cabuk gecmıyormus ıyı ısıtıyormuş..........bunu duymustum cok sasırmıştım......:1shok:

meger içimizede iyi geliyor ha.......:roflol:

iyiymiş çöpe gidecegıne.....bize gitsin iyi gelsin..........hehehehhe:roflol::roflol:

cemre110+, deryadum, duyguçıkmazı, esteda, tly_ask

selam pıstıklar kaydirigubbakcemile2
gel şekercim sende geeel:mymeka:Şeniz

okadar çekirdeği nerden buluyolarmışkiakannehir

cemre110+, deryadum, duyguçıkmazı, esteda, tly_ask

selam pıstıklar kaydirigubbakcemile2

hos geldın kuzu ŞenizŞeniz

[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
acımaz acımaz alışırsın bir müddet sonra canın bilem ister:mymeka::jeyyar:

:sinifsinif:ay ben korkarım yutmaya boğazıma felan takılır ölürümkafamçokkarıştı

bende yalnızıım ama benimde canım sıkılıyo:gitme:
burda zaten komşuluk falan yok kimse kimseyi tanımıyo selam bile vermiyolar:1ninca:
citos bende gelemmi
:lepi:süper olurdu cemrem keşke hepimiz aynı şehirde olsak hepicinizi çağırırdım eve ne güzel sohpet ederdik hihoyyyt

duyguşum paintte açman lazım resmi sonra boyutunu küçültmelisin
şöyle ki resme sağ tıklayıp birlikte aç diyorsun painti seçiyorsun
yukarıdaki sekmelerden resim seçeneğini seçip uzat eğ yazan seçeneği tıklıyorsun
onu tıklayınca ufak bi pencere açılacak oradan da uzat kısmında ki yüzdeleri 50 olarak değiştirirsen resmin boyutu küçülecektir
boyutu küçülttükten sonra dosya yazısını tıklayıp farklı kaydeti seçiyorsun
resim küçülmüş oluyooooooooorrr :lepi:

gel şekercim sende geeel:mymeka:Şeniz

okadar çekirdeği nerden buluyolarmışkiakannehir

zeytın fabrıkalarından belkı bılemem........belkıde satılıyordur yakıt olarak kullanıldıgına göre........ CADIARZU

belkıde cekırdeklerı atmıyorlar......allahım allahım..........kaydirigubbakcemile3

kızlar ablam 7 haftalık hamile ya dün doktora gitti sol yumurtalığında kist çıkmış bebekten büyükmüş :çok üzgünüm: bebek iyimiş ama doğuma kadar çok dikkatli olması gerekiyomuş ağır kaldırmicak yorulmicak son bi kaç aydır çok sırtı ağrıyodu doktora gitmiştik fitil falan vermişdi ii gelmişdi son bi haftadırda aşırı bi karın ağrısı ve leke geliyomuş bunlar kistin belirtileriymiş 3 hafta sonra tahlil yapcaklarmış bu süreçte rahatsızlanırsa derhal doktora gitmesi gerekiyomuş çok üzüldüm Allah ım inş. ablamada yeğenimede bişi olmadan kurtulurlar :Saruboceq:

:roflol::roflol:kız okadar çekirdek için günde kaç kilo yiyo bunlar zeytini:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…