gözünün üstünde kaşın olması yeterli cnm sopa için:roflol:sebeb yok yani öylede böylede yiycen kurtuluş yok topicin başına asıcaz bi temis sopa atılır diye:roflol:hoş bulduk yavrular......
cemrem neden öle karsılıyonuz.........
ama ben neyaptımki
bu konuda benim hiç tecrübem yok cnmCADIARZUkızlar dıger topıge resım attım ama resım cok buyuk cıktı nasıl duzelıcek uygun boyuta gelıcek bılen varmı.......
duzeltsem daha super olcak........
beceremedım......
of of
bu konuda benim hiç tecrübem yok cnmCADIARZU
ne resmi atmıştın cnm çok merak ettim:ecrin_bebek:
gözünün üstünde kaşın olması yeterli cnm sopa için:roflol:sebeb yok yani öylede böylede yiycen kurtuluş yok topicin başına asıcaz bi temis sopa atılır diye:roflol:
akannehirçıkarması zor olmazmı cemrem:kedi:miniik geçen gün bir programda izledim
hersabah aç karna 4 le 6 arası siyah zeytin çekirdeği yutcakmışın
hem iştahı azaltıyomuş hem mide ağrılarına iyi geliyomuş hemde bağırsakları çalıştırıyomuş
nur ertürktü galiba kadın ben bir ayı geçti yutuyorum çokta iyi geliyor dedi
acımaz acımaz alışırsın bir müddet sonra canın bilem ister:mymeka::jeyyar:yıgenım resmıydı.......cıtosum patosum........
ama olmadı.........cok kocaman oldu......kafamçokkarıştı
:mymeka::mymeka::mymeka:
ama acır.........hem nasıl kıyacaksınız be........
ana bızımkıler.........işkenceci başlari olmuşlar bir gecede......:roflol::roflol::roflol:
akannehirçıkarması zor olmazmı cemrem:kedi:
gel şekercim sende geeel:mymeka:Şenizcemre110+, deryadum, duyguçıkmazı, esteda, tly_ask
selam pıstıklar kaydirigubbakcemile2
cemrem hakkaten cıkarkende cekırdek olarakmı cıkıyor yoksa hazmedılıyormu.......CADIARZU
bızım akrabalar var kendılerı geleınlerıyle fılan kalıyorlar......
4 katlı evlerı var......evlerınde yakıt olarak zeytın cekırdegı yakıyorlar........atesı cabuk gecmıyormus ıyı ısıtıyormuş..........bunu duymustum cok sasırmıştım......:1shok:
meger içimizede iyi geliyor ha.......:roflol:
iyiymiş çöpe gidecegıne.....bize gitsin iyi gelsin..........hehehehhe:roflol::roflol:
cemre110+, deryadum, duyguçıkmazı, esteda, tly_ask
selam pıstıklar kaydirigubbakcemile2
nıe nan acep
bende ne edım yuvarlanıp gıdıyok
iş ev iş ev başkada bısı yok
haa bıde maaş alınca doğru taksıtım olan yerlere uğruyom
:sinifsinif:ay ben korkarım yutmaya boğazıma felan takılır ölürümkafamçokkarıştıacımaz acımaz alışırsın bir müddet sonra canın bilem ister:mymeka::jeyyar:
citosum kadın bir zorlama olsa söylerdi herhal:sinifsinif:
yoksa içinde zeytin ağacı çıkar mazallahmafoldumben
:lepi:süper olurdu cemrem keşke hepimiz aynı şehirde olsak hepicinizi çağırırdım eve ne güzel sohpet ederdik hihoyyytbende yalnızıım ama benimde canım sıkılıyo:gitme:
burda zaten komşuluk falan yok kimse kimseyi tanımıyo selam bile vermiyolar:1ninca:
citos bende gelemmi
gel şekercim sende geeel:mymeka:Şeniz
okadar çekirdeği nerden buluyolarmışkiakannehir
:roflol::roflol:kız okadar çekirdek için günde kaç kilo yiyo bunlar zeytini:roflol::roflol:cemrem hakkaten cıkarkende cekırdek olarakmı cıkıyor yoksa hazmedılıyormu.......CADIARZU
bızım akrabalar var kendılerı geleınlerıyle fılan kalıyorlar......
4 katlı evlerı var......evlerınde yakıt olarak zeytın cekırdegı yakıyorlar........atesı cabuk gecmıyormus ıyı ısıtıyormuş..........bunu duymustum cok sasırmıştım......:1shok:
meger içimizede iyi geliyor ha.......:roflol:
iyiymiş çöpe gidecegıne.....bize gitsin iyi gelsin..........hehehehhe:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?