Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan dimedim dimedim bu ağrı dayanılmaz oldu artıkk mafoldumben
dün akşam namazdan sonra halam geldi çok ağrıyo karnım ya ağrı kesicide alamıyorum yutamıyorum ben mafoldumben ne yapsam geçer hafifler yaa kafamçokkarıştı
neyse içerden çağırdı uyus iş vercek gelince bakarım
valla bende öyle gördüm seni ne güzel :gitme: biraz bana da sıçrat benzeyeyim sana sinir oluyorum kendime.. Şu nişanı da atlatalım gircem borcun altına o zaman mecbur öderim sositososito
Bu arada bizim bayrampaşa da jumbonun fabrika mağazası var.. çatal kaşık bıçak takımına 600 küsür diyor başka yerlere sordum uçuk fiyatlar herhalde fabrikası olduğu için böyle bi fiyat ama yine de pahalı değil mi ya? annem diyo olmuşken herşeyin iyisi olsun onu alalım diyor CADIARZU
jumbo pahalı bi marka zaten ama genede fabrika fiyatı iyi ben karacanın setlerinden almıştım 2006 da 1000 liraya çatal bıçak yemek takımı 4 lü teflon set ve kahvaltı takımı herkes herşeyin iyisini olsun isityo ama ayağınıda yorgana göre uzatmak lazım hem arkadaşım falan da almıştı karaca kullanıyo bişi olmamış onunkine valla ben kaç senedir çeyiz taksidi ödüyom bide pahalısına kaçsam napardım bilmem orta halli aldım bitek çelik tencere setime 700 küsür ödedim
öf be ne sira vardi ne sira :mymeka:
kasada beklerken arkamda iki oglan vardi simaya hareket yapiyorlardi :roflol:
bende diyorum bu niye gülüyor haha :roflol:
jumboysa iyi ya fiyatı al derim ben
Bu arada bizim bayrampaşa da jumbonun fabrika mağazası var.. çatal kaşık bıçak takımına 600 küsür diyor başka yerlere sordum uçuk fiyatlar herhalde fabrikası olduğu için böyle bi fiyat ama yine de pahalı değil mi ya? annem diyo olmuşken herşeyin iyisi olsun onu alalım diyor CADIARZU
bende öle mirmirmirmirsonuçta beraber özel şeyler paylaştığınız bi oda.. yani mümkünse girilmesini bile istemem ben :umursamaz: kimseyi de yatırmam.. yerde yatırırım yine de yatağımızda yatırmam.. :dilcikar:
oğluşun demi kaydirigubbakcemile3ben yatağıma her gecee kocişimden başka bir erkek alıyorummmkaydirigubbakcemile3 kocama olan aşkımm ona olan aşkımdan daha büyük deelll:hulya: sizce ben kocamı aldatıyomuyummm
:lepi:Selam kıslar..
Aşkitomla konuştum cumartesi günü burda olacaklarmışhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3bir ara gittim tlfon geldi ama şimcik koştum geldim:lepi:citosssssssss gittin mi
bizim siparişler nolduuuu?? kaydirigubbakcemile3
:lepi:
çok sevindim hadi gözün aydın Şeniz
aldim aldim..hepsi arabada bekliyor :1closedeyes:bizim siparişler nolduuuu?? kaydirigubbakcemile3
jumboysa iyi ya fiyatı al derim ben
bende öle mirmirmirmir
oğluşun demi kaydirigubbakcemile3
:lepi:
çok sevindim hadi gözün aydın Şeniz
:roflol: :roflol:
Selam kıslar..
Aşkitomla konuştum cumartesi günü burda olacaklarmışhihoyyyt
bende çok sıkıştırmak istemiyorum ailemi.. Yoksa kim istemez herşeyin en iyisine sahip olmak.. Tek çocuğum annem sağolsun gözüm birşeyde kalmasın istiyor ama ben kıyamıyom onlara.. Herşeyin ortasını almak gerek.. Ne çok pahalı nede çok ucuz... Ortasını bulcaz artıkınn :hulya:
:sm_cool:ben de ben de:teytey:
aldim aldim..hepsi arabada bekliyor :1closedeyes:
bana cekmis simay :hooray:
mafoldumbenablamla dedikodu yaptık eccik ne furuyon :gitme:çitos kaç saatiit yoksun ortalıkta nan :mymeka: :ecrin_bebek:
:roflol:
çukulatam nerdeeeeeeeee :ecrin_bebek: