Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın .. nasılsz buakşm misafr glck iftara sabahtan takılırım kızlrla diodm eltim aradı kahvaltıya gelckmiş:... özlüorm valla ben sizi
ayy bu avatar çok hoşş yaaa seni gördükçe gülüom bennn yaaaa :teselli::teselli::roflol:
neen seni başklarına kötü tanıtmaya çalışıyormuş gıcık garu:mymeka:yalnızken bişi dıyemıyom baskalarına benı kötu tanıtmak adına yapıyo
akşam dıo şu cocuğa 5 dk bak desem bakmazsınız bana laf atıy
dedım o senın cocuğun bende bakıyorum ama annesı sensın sen bakcaksın encok
dıo işte herkesın işi
ben iş yapmıyormuşum nan seytan dıo kıçını kaldrma
aksam bulasıkları yıkıo 3 tabak ben bı yıkıyom 82 parca yemek takımı 4 5 tencere ıvır zıvır
sorun o deılde laf cakmaları noluyosa
ınş cnm Şeniz
:Saruboceq:
olur
ama askımdan uzak olamamkı:gitme:
avatrdakı senın gözun mu laaakannehir
hoşgeldinnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGünaydınlar iyi sabahlar cesur ve güzel gacılarkaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın .. nasılsz buakşm misafr glck iftara sabahtan takılırım kızlrla diodm eltim aradı kahvaltıya gelckmiş:... özlüorm valla ben sizi
günaydın şekerleropuyorumnanaktan
:hulya:bunu gördünüzmü ya çok tatlı cumartesiden beri giremedim yenimi acepakannehirakannehirakannehir
konuşcek bişi bulamıyom yaw abıt gibi bakıyom size-tatlicadiarzu-
ohhhhh alışveriş mi yaptınızzzzdelikafaduldendelikafadulden
ne alışverişiii bayramlıkmııııııdelikafaduldendelikafadulden
dava alışveriş yemek hazırlakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bugün burdasın yaaaaaa:lepi::lepi:
yalnızken bişi dıyemıyom baskalarına benı kötu tanıtmak adına yapıyo
akşam dıo şu cocuğa 5 dk bak desem bakmazsınız bana laf atıy
dedım o senın cocuğun bende bakıyorum ama annesı sensın sen bakcaksın encok
dıo işte herkesın işi
ben iş yapmıyormuşum nan seytan dıo kıçını kaldrma
aksam bulasıkları yıkıo 3 tabak ben bı yıkıyom 82 parca yemek takımı 4 5 tencere ıvır zıvır
sorun o deılde laf cakmaları noluyosa
ınş cnm Şeniz
:Saruboceq:
olur
ama askımdan uzak olamamkı:gitme:
avatrdakı senın gözun mu laaakannehir
kızlar akşam eşim ve kızımla sultanahmetteydik anam ne kalabalık benim kızda artık kesin anlamış bulunuyom kalabalık hayranı çok sevdi oraları gelen geçende kızıma laf atıyor tabi otoparkçı bile çıkolata verdi düşünün diyorum yok sağolun o daha küçük yiyemez başka bir çocuga verin ama çok tatlı içimden geldi eeee fustuk kızım benim MAAŞALLAH
yalnız akşam düştü bebeğim evde emeklerken dengesini kaybetti sağ yanagı masanın ayagına çarptı biraz şişti morardı içim acıdı anlatamam
kızlar akşam eşim ve kızımla sultanahmetteydik anam ne kalabalık benim kızda artık kesin anlamış bulunuyom kalabalık hayranı çok sevdi oraları gelen geçende kızıma laf atıyor tabi otoparkçı bile çıkolata verdi düşünün diyorum yok sağolun o daha küçük yiyemez başka bir çocuga verin ama çok tatlı içimden geldi eeee fustuk kızım benim MAAŞALLAH
yalnız akşam düştü bebeğim evde emeklerken dengesini kaybetti sağ yanagı masanın ayagına çarptı biraz şişti morardı içim acıdı anlatamam
kso öncekı ıle 5 yıl yaşadım afedersın ağ.. mıctı gıttı
bununla 2 yıl olcak yedı benı bunlar yedıı
sorsan ben kötuyumm
sıfatlarında meymenet yok
yeni gelenler hoşgeldiniz duygusal kız yüklendimi ne ettin süle bakim
dün öle sinirlendımkı
işyerımde ağlıyom evde ağlıyom ne zmn gulcem ben dıom benımkıne kızdım
oda dıo sana o eve gt dıyen kım
gel yanıma hemen nıkah edelım ev buluruz
eşyada takstle alırız az az
demesı kolay bu erkeklere tabı:gitme:
pasaklım nerde kaldı yaa
günaydın şekerleropuyorumnanaktan
:hulya:bunu gördünüzmü ya çok tatlı cumartesiden beri giremedim yenimi acepakannehirakannehirakannehir
ne hamarat kocan varmışşş
Allah bağada nasip etsin öle haram kocee
kızzz haram kocayı ne etcennnnnnnn :roflol::roflol::roflol:
tövbe tövbe HAMARAT elim sürçmüşşşş:kedi:
bi taraftan fatura işliyordum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:kedi:
ohh negüzel iyi etmişiniz bu sene biyere gitmek nasip olmadı oyy kıyamam ona geçmiş olsun![]()
geçmiş olsun canım ben nazara çok inanırım öyle kalabalıktan gelince mutlaka nazar duası oku canımm. resmini koysana bakalım acukk..