• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

Çok haklısın canım.... esımde boyle bı yerde yaptıgı ıcın gurur duyacak emınım..
Askerlık yaptım dıyebılecek.. onunda ıstedıgı buydu zaten.... yatarak askerlık yapmayı kendıne yakıstıramazdı..
Batıdakılere haksızlık olmasına ama gozle gorulur bır fark bu dogu kesınlıkle bır olamaz bu boyle...
Insallah sızın gıbı bızede nasıp olur canım....
Esımıde olumlu etkıleyecegınden emınım...

Amin canim nasip olsun tüm kalbim ve dualarim sizinle ! ve tüm askerlerimizle..

su an albümü elimde esimin yani albümlerinden bitanesinde.. ve cok duygulu sözler yazmis.. mesela birtanesi :

"Üzerimize kılıç çekilmedikçe, vatanımıza girilmedikçe, milletimiz cefa çekmedikçe, biz Komandolardan kimseye zarar gelmez".. ara ara "yesil gözlüm seni cok özledim" vs. yazmis..yani o anki ruh halini anlatmak imkansiz.. tek bildigim gururlu anlatabilmesi, o gözlerindeki ates cok güzel oluyor :kedi:

sagol bebegim :asigim:

canim onlarda kendilerini evlatlarinin Cennete gitmesiyle avutuyorlar eminim..yoksa baska hangi hic bu aciyi unutturabilirki ?? :gitme: mafoldumben
Evet canım haklısın.. şehitlik cok baska bır boyut... ne kadar acı versede, gurur da verır...
Ayrıca sehıtler sonra aılesıne sefaat edıcek.... :(

Amin canim nasip olsun tüm kalbim ve dualarim sizinle ! ve tüm askerlerimizle..

su an albümü elimde esimin yani albümlerinden bitanesinde.. ve cok duygulu sözler yazmis.. mesela birtanesi :

"Üzerimize kılıç çekilmedikçe, vatanımıza girilmedikçe, milletimiz cefa çekmedikçe, biz Komandolardan kimseye zarar gelmez".. ara ara "yesil gözlüm seni cok özledim" vs. yazmis..yani o anki ruh halini anlatmak imkansiz.. tek bildigim gururlu anlatabilmesi, o gözlerindeki ates cok güzel oluyor :kedi:

Canım benım yaa....

Esımde yazıyorum burada herseyı dedı..... onları okumayı sabırsızlıkla beklıyorum...

Sızınde oyledır emınım, askerlık suresı boyunca gorusme ımkanımız yok.... ne ızın ne baska bısey...

Özlemle dolup tasıyoruz yanıı.... sag olsun da ozlem olsun kabulum...

Evet canım haklısın.. şehitlik cok baska bır boyut... ne kadar acı versede, aılelere gurur da verır...
Ayrıca sehıtler sonra aılesıne sefaat edıcek.... :(

Canım benım yaa....

Esımde yazıyorum burada herseyı dedı..... onları okumayı sabırsızlıkla beklıyorum...

Sızınde oyledır emınım, askerlık suresı boyunca gorusme ımkanımız yok.... ne ızın ne baska bısey...
Özlemle dolup tasıyoruz yanıı.... sag olsun da ozlem olsun kabulum...

canim insallah tez zamanda gecerde esine kavusursun..
sana simdiden söylüyorum, geldigi gün ona sariliyorsun ya.. o anin tadini cok iyi cikar..asla ve asla birdaha öyle bir sarilma nasip etmesin allahim,birdaha böyle uzun ayri kalmayin insallah ! Şeniz

niyeki ?? aklina kötü sey getirme sende -tatlicadiarzu-

neyse espriydi o boşver
cidi şeyler yazmışınız şimdi okudum benim en hassas noktam askerler
ne zaman askerlerle ilgili bir haber seyretsem ağlarım hepsini sanki oğlum kardeşim gibi hissederim
ALLAHIM onların yar ve yardımcısı olsun acılarını ailelerine göstermesin inşallah

canim insallah tez zamanda gecerde esine kavusursun..
sana simdiden söylüyorum, geldigi gün ona sariliyorsun ya.. o anin tadini cok iyi cikar..asla ve asla birdaha öyle bir sarilma nasip etmesin allahim,birdaha böyle uzun ayri kalmayin insallah ! Şeniz

Amııın amııınnnn,,, onu hayal edıp duruyorum zatenn.....

Canım benım, moral oldunuz cok saol....

neyse espriydi o boşver
ne zaman askerlerle ilgili bir haber seyretsem ağlarım hepsini sanki oğlum kardeşim gibi hissederim
ALLAHIM onların yar ve yardımcısı olsun acılarını ailelerine göstermesin inşallah

Amıın canım amııınn, dualarınızı eksık etmeyınnn...

neyse espriydi o boşver

bende sakayla cevap verdim zaten Şeniz
evet askerler cok hassas konu :gitme:

Son düzenleme:

Amıın canım amııınn, dualarınızı eksık etmeyınnn...

askerlere dua etmediğim zaman yok benimde iki oğlum var
onlarda asker olacak inşallah
her şehit haberinde içim yanıyor sanki bir şey kopuyor içimden lanet ediyorum onları şehit edenlere

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

her şehit haberinde içim yanıyor sanki bir şey kopuyor içimden lanet ediyorum onları şehit edenlere

aynen.. o kadar insanin ahini aliyorlar yinede tükenmek bilmiyor pislikler yaa :kızgın:

Cemre ablam hoşgeldin...Canım çok sıkkın şehit haberlerine.Kızların da yazdıklarını okuyunca tüylerim ürperdi...

CHARMcım eşin sağ salim dönecek inşallah gururlu bir şekilde.Allah onları başımızdan eksik etmesin,lanetten,kazadan ,beladan korusun....:nazar:
SILAcım yazdıkların gurur duyulacak cinsten.Ne güzel eşin o şartlarda çaba göstermiş bizleri korumuş..turkbayragia.s.

Cemre ablam hoşgeldin...Canım çok sıkkın şehit haberlerine.Kızların da yazdıklarını okuyunca tüylerim ürperdi...

CHARMcım eşin sağ salim dönecek inşallah gururlu bir şekilde.Allah onları başımızdan eksik etmesin,lanetten,kazadan ,beladan korusun....:nazar:
SILAcım yazdıkların gurur duyulacak cinsten.Ne güzel eşin o şartlarda çaba göstermiş bizleri korumuş..turkbayragia.s.

bersum cantanem,niye bilmiyorum ama benim bile su an gözlerimden yaslar geldi..hem resimler bir yandan hem yazdiklarimiz bir yandan..
Allahim hepsini korusun tüm sevdiklerine bagislasin.. elbette gurur verici bu gururu tüm genclerimiz yasasin..ve atamiz rahat uyusun cünkü bizler variz.. ve burdada söylüyorum yarin birgün oglum olsun,alman degilde türk vatandasi yapicam ki askere gidebilsin..
Selcugun en büyük arzusudur bu :asigim:

turkbayragi

iyi akşamlar bersucuğum
evet rabbim bütün askerlerimizden razı olsun onları başımızdan eksik etmesin inşallah

Çok saolun canım... ALlah gerı cevırmesın dualarımızı..

aynen.. o kadar insanin ahini aliyorlar yinede tükenmek bilmiyor pislikler yaa :kızgın:

köklerı kurusun ınsallah yeter artık bu acılar!

Insallah nolur duaları eksık etmeyın...

bugün haberler felaket haberı gibiydi..........

istanbulda sel olmuş..........hem mal kaybı hem can kaybı olmuş........allahım beterını vermesın...allah rahmet etsın ölmüşlerede........

bide şehit haberleri yüregimizi yakıyor her seferinde biz burda huzurlu her işi yaparken onlar bu vatan ve bizler işin şehit düşüyorlar.......
müberek günde yine yuvalara ateş düştü.......gözlerden yaşlar indi........allahım sabırların en büyügünü versin yakınlarına.........
şehitlerimizin ruhları şad olsun........
asker yolunu bekleyenlerde tez kavuşsun sevdiceklerine allah beklesin bütün askerlerimiz........
ve bu ülkeyi bölmek istiyenlere fırsat vermesın........
kendi tuzaklarına rabbım düşürüversin.......

Çok saolun canım... ALlah gerı cevırmesın dualarımızı..

köklerı kurusun ınsallah yeter artık bu acılar!

Insallah nolur duaları eksık etmeyın...

bugün haberler felaket haberı gibiydi..........

istanbulda sel olmuş..........hem mal kaybı hem can kaybı olmuş........allahım beterını vermesın...allah rahmet etsın ölmüşlerede........

bide şehit haberleri yüregimizi yakıyor her seferinde biz burda huzurlu her işi yaparken onlar bu vatan ve bizler işin şehit düşüyorlar.......
müberek günde yine yuvalara ateş düştü.......gözlerden yaşlar indi........allahım sabırların en büyügünü versin yakınlarına.........
şehitlerimizin ruhları şad olsun........
asker yolunu bekleyenlerde tez kavuşsun sevdiceklerine allah beklesin bütün askerlerimiz........
ve bu ülkeyi bölmek istiyenlere fırsat vermesın........
kendi tuzaklarına rabbım düşürüversin.......

Amin kizlar amiiin :Saruboceq:

ben de allah mn iznyle asker eşi olacağm aralık başında ..
allah m bütün askerlerimizi korsnn
asker yolu gözleyen herkese kavuşmayı nasip eylsin Rabbimm ..
şehitlerimize de rahmet diliorm ...

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
S&S

cik ortaya bea :mymeka:

Back