• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

:1hug:senın esının sayesınde tahat uyuyoz yatagımızda..
gurur duy rahat ol onlar rabbıme emnetlerdır..
benım abımde ozle tım komandosu olarak gecen sene şırnakda daha sonra ırak agonderıldı bı suru arkadası yanında sehıt olmusdu..bızde agladık sızlandık uzulduk ama onlar ıcın tek yapabılcegmız sey dua etmekdır..allahım korusun onları :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
uzulme ne olur sabırlı ol:teselli:
askimcim haklisin evet... :Saruboceq:
onlar olmasa hicbirimiz ( yani tr deki insanlarimiz) rahat yatamazdi..

allahim onlarin yattigi uyudugu daglari en rahat yataklardan rahat eylesin,
baslarinda ucusan mermileri bir tüy gibi yanlarindan ucursun insallah.. ! ! ! :Saruboceq:
bu arada sana rep vermek istedim baskalarina vermen lazim diyor, ne alaka ya :mymeka:

bersu+, kar+, nuran07+, S&S, uğur böcüğü+ nassınız bacularrrrr

iii cok sükür güzellik..senden naber?

:gitme: :gitme:

Rabbim kavuştursun sağ salim :Saruboceq:

sana sabırlar versin kuzum :teselli:
Amın hayatım amıınnn... saolasın..
Anliyorum mafoldumben
yok canim ( cok sükür mü desem bilmiyorum) ama artik degil..
ona kalsa gönüllü olarak kaliyordu ama ben istemedim..almanyaya gelmesinde israrci oldum :çok üzgünüm:
Esimde Hakkari Semdinlideydi..hepte simdi ordan sehitler cikiyor :sinifsinif: :gitme:
kayinvalidem falan cok kötü oluyorlar o semdinliyi duyduklari zaman.
haritaya bakiyoruz "sem" yaziyor dinli'si yok..diger tarafda kaliyor ya senağlama
esim bir sürü resim getirdi.. mavi beresi vitrinde misafir odamizda atatürkümüzün resminin öndünde duruyor..ordan asla kaldirmayi düsünmüyorum..onun gururu ve tabikide benim gururum.. Allahim sabir ve kuvvet versin bize ve bizim gibilere canim !! allah esini ve tüm asker kardeslerimizi korusun !! :Saruboceq:

:1hug:senın esının sayesınde tahat uyuyoz yatagımızda..
gurur duy rahat ol onlar rabbıme emnetlerdır..
benım abımde ozle tım komandosu olarak gecen sene şırnakda daha sonra ırak agonderıldı bı suru arkadası yanında sehıt olmusdu..bızde agladık sızlandık uzulduk ama onlar ıcın tek yapabılcegmız sey dua etmekdır..allahım korusun onları :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
uzulme ne olur sabırlı ol:teselli:

Gercekten doguya gıden az sanılsada hakıkaten cokmus.. cevremden cok cıkıyor...

S&S benım esımde hep dogu dıyordu acaba nere ckar dedıgımde hakkarı dıyordu hakkarıde cıktı... tam sınır zap altlarında, karsıda ırak gorunuyo..
Allah gonlune goremı verdı artık ne oldu bılmıyorum.. tek ıstedıgım sag salım evıne donmesı, oğluna bagıslanması....
Allah tum askerlerımızı korusun... sevdıklerıne bagıslasın.. ınsan ancak basına gelınce anlıyor...
Elbette haberlerde duyunce cok uzuluyoruz ama kendı canın orda olunca hersey cok daha farklı...

Kar cok haklısın canım.... darısı bızım basımıza... dualarınızı eksık etmeyın... gercekten cok zormus.....
zaten duadan baska bırsey gelmıyor elımızden....
Çok saolaun arkadaslar..

S&S benım esımde hep dogu dıyordu acaba nere ckar dedıgımde hakkarı dıyordu hakkarıde cıktı... tam sınır zap altlarında, karsıda ırak gorunuyo..
Allah gonlune goremı verdı artık ne oldu bılmıyorum.. tek ıstedıgım sag salım evıne donmesı, oğluna bagıslanması....
Allah tum askerlerımızı korusun... sevdıklerıne bagıslasın.. ınsan ancak basına gelınce anlıyor...
Elbette haberlerde duyunce cok uzuluyoruz ama kendı canın orda olunca hersey cok daha farklı...

Kar cok haklısın canım.... darısı bızım basımıza... dualarınızı eksık etmeyın... gercekten cok zormus.....
Çok saolaun arkadaslar..

allahim sabir versin ve onu sizlere bagislasin canim Şeniz
esin normal askerlikmi yapiyor,yoksa görevimi askeriyede ?

allahim sabir versin ve onu sizlere bagislasin canim Şeniz
esin normal askerlikmi yapiyor,yoksa görevimi askeriyede ?

askerlıgını yapıyor canım.. kısa donem, ama mevzıye vermısler uzun donemlerle bırlıkte ..............................
gece nobetıne....

askerlıgını yapıyor canım.. kısa donem, ama mevzıye vermısler uzun donemlerle bırlıkte ..............................
gece nobetıne....

anladim canim..allah yardimcilari olsun..
düsün selcugun piskolojisine öyle islemis ki..bazen uyuyorken konusuyor,daha dogrusu bagiriyor.. emredin komutanim diye,yada operasyonda kaybettigi mahalle arkadasi icin agliyor uykusunda :sinifsinif:
cok cok cok üzülüyorum bu hallerine :sinifsinif:
ama gel görki o "gururum bu benim" diyor.. üzülmeyeceksin diyor..ama olmuyor iste akannehir

anladim canim..allah yardimcilari olsun..
düsün selcugun piskolojisine öyle islemis ki..bazen uyuyorken konusuyor,daha dogrusu bagiriyor.. emredin komutanim diye,yada operasyonda kaybettigi mahalle arkadasi icin agliyor uykusunda :sinifsinif:
cok cok cok üzülüyorum bu hallerine :sinifsinif:
ama gel görki o "gururum bu benim" diyor.. üzülmeyeceksin diyor..ama olmuyor iste akannehir

Evet canım, zaten her ne kadar sag da gelse askerlık ( dogudakıler ıcın ) ıllakı bırseyler alıyormus ınsandan, degısıtıyormus....

Kımısı geldıgınde ayak uyduramıyormus hemen eskı hayatına, durgunlasıyormus.. o catısmalar ıcınde kalanlardan.. duyuyorum cevremde...
ama zamanla duzelırler.. cok zor bırsey.. olumle burun burunalar aslında.... Allah korusun hepsını....

Çok saolaun arkadaslar..
ınsallah gelıp kavusucak..
bugunlerıde ozlemle anıcaksınız..
herdaım dualarımzdadırlar ..
sadece bızım degıl emın ol tum turkıyenın..
sayelerınde rahat uyuoz nefes alıyoz allahımda korusun onları ne olur uzulme canım :teselli:emın olkı tez zamanda kavusucaksınız hayırlısı ıle a.s.
kızlar ben kaçıyorum iyi akşamlar herkese :a015:
hadı bay bay pasaklı gulum a.s.

ınsallah gelıp kavusucak..
bugunlerıde ozlemle anıcaksınız..
herdaım dualarımzdadırlar ..
sadece bızım degıl emın ol tum turkıyenın..
sayelerınde rahat uyuoz nefes alıyoz allahımda korusun onları ne olur uzulme canım :teselli:emın olkı tez zamanda kavusucaksınız hayırlısı ıle a.s.

hadı bay bay pasaklı gulum a.s.

Amıın canım, cok saolun.. ıyıkı varsınız...

Evet canım, zaten her ne kadar sag da gelse askerlık ( dogudakıler ıcın ) ıllakı bırseyler alıyormus ınsandan, degısıtıyormus....

Kımısı geldıgınde ayak uyduramıyormus hemen eskı hayatına, durgunlasıyormus.. o catısmalar ıcınde kalanlardan.. duyuyorum cevremde...
ama zamanla duzelırler.. cok zor bırsey.. olumle burun burunalar aslında.... Allah korusun hepsını....
sız nekadar rahat davranırsanız esınde okadar rahat olcak ..
emın ol 6 ay ıcınde rahatlıkla duzelıyolar..
bak abımınde arkadası aynı yerde yapdılar ailenın tek ogluydu sehıt oldu ersın ıdı adısenağlama
abımın yanında can vermısdı sehıt olmusdu ..senağlama
daha oncede ıspartada komado egıtımlerınde 7800 asker zehırlendı 11 tanesı oldu ne medyada yayınlandı nede duyruldu sadece kucuk bı yaz ıle cıkdı..
bunlara ragmen abım geldı toparlandı hayatın nasıl oldugnu gordu ve toparlankamdan baska careıs olmadugnı anladı..
allahın ıznıyle gecıyo canım:teselli:

Canim pozitif acidanda degisiyorlar diyebilirim..en azindan esim öyle.. daha sorumlu,hayatinin degerini daha iyi anlamis biri olarak attigi her adimi bir degil iki degil üc kere düsünüyor..an geliyor deli dolu seyler yapiyor..yani cok cok olgunlastirmis onu bu dogudaki askerlik..belkide daha rahat bir yerde yapsaydi ukalanin teki olacakti bilmiyorum..
iyiki gitmisim diyor.. iyikide gitmis..en azindan anlinin akiyla hakkini verdi askerliginin aldi takdir belgesini ve simdi gururla asti evimize..
Allahim onu bizlere bagisladigi icin binlerce kez sükür ediyorum..esinide diger askerlerimizde annelerine eslerine sevdiklerine babalarina ve en önemlisi vatanina bagislasin allahim ! :Saruboceq:

kızlar bende işleri toparlayım 19:00da çıkacağım inş
hepinize hayırlı akşamlarrr
:gitme:
sıla canım eşinle ilgili yazdıklarını okudum da çoooook duygulandım yaaa askerlerimizi korusun ALLAHIM
eşine tekrar aşık olmak ne güzell allahım herkese yaşatsın o mutluluğuuu

sız nekadar rahat davranırsanız esınde okadar rahat olcak ..
emın ol 6 ay ıcınde rahatlıkla duzelıyolar..
bak abımınde arkadası aynı yerde yapdılar ailenın tek ogluydu sehıt oldu ersın ıdı adısenağlama
abımın yanında can vermısdı sehıt olmusdu ..senağlama
daha oncede ıspartada komado egıtımlerınde 7800 asker zehırlendı 11 tanesı oldu ne medyada yayınlandı nede duyruldu sadece kucuk bı yaz ıle cıkdı..
bunlara ragmen abım geldı toparlandı hayatın nasıl oldugnu gordu ve toparlankamdan baska careıs olmadugnı anladı..
allahın ıznıyle gecıyo canım:teselli:

Evet gecıyo gecmesıne ama..... ıste boyle olunca da, o olenlerın aılesı ne yapıyor dıye dusunuyorum..
Onlarda beklıyordu, bızde beklıyoruz... onlarda dua edıyordu, bızde edıyoruz, onlarında colugu cocugu var, bızım de var...
Hıc bır farkımız yok... aslında askerlık bu olsa gerek tabı... herkesın kı can... ıste ama... Allah ıstedıkten sonra hersey olur mutlaka ha orda ha burda...
İşte ne dusunecegını bılemıyor ınsan, ogluna bagıslasın tek duam o....

sıla canım eşinle ilgili yazdıklarını okudum da çoooook duygulandım yaaa askerlerimizi korusun ALLAHIM

Canim pozitif acidanda degisiyorlar diyebilirim..en azindan esim öyle.. daha sorumlu,hayatinin degerini daha iyi anlamis biri olarak attigi her adimi bir degil iki degil üc kere düsünüyor..an geliyor deli dolu seyler yapiyor..yani cok cok olgunlastirmis onu bu dogudaki askerlik..belkide daha rahat bir yerde yapsaydi ukalanin teki olacakti bilmiyorum..
iyiki gitmisim diyor.. iyikide gitmis..en azindan anlinin akiyla hakkini verdi askerliginin aldi takdir belgesini ve simdi gururla asti evimize..
Allahim onu bizlere bagisladigi icin binlerce kez sükür ediyorum..esinide diger askerlerimizde annelerine eslerine sevdiklerine babalarina ve en önemlisi vatanina bagislasin allahim ! :Saruboceq:

Çok haklısın canım.... esımde boyle bı yerde yaptıgı ıcın gurur duyacak emınım..
Askerlık yaptım dıyebılecek.. onunda ıstedıgı buydu zaten.... yatarak askerlık yapmayı kendıne yakıstıramazdı..
Batıdakılere haksızlık olmasına ama gozle gorulur bır fark bu dogu kesınlıkle bır olamaz bu boyle...
Insallah sızın gıbı bızede nasıp olur canım....
Esımıde olumlu etkıleyecegınden emınım...

sagol bebegim :asigim:

Evet gecıyo gecmesıne ama..... ıste boyle olunca da, o olenlerın aılesı ne yapıyor dıye dusunuyorum..
Onlarda beklıyordu, bızde beklıyoruz... onlarda dua edıyordu, bızde edıyoruz, onlarında colugu cocugu var, bızım de var...
Hıc bır farkımız yok... aslında askerlık bu olsa gerek tabı... herkesın kı can... ıste ama... Allah ıstedıkten sonra hersey olur mutlaka ha orda ha burda...
İşte ne dusunecegını bılemıyor ınsan, ogluna bagıslasın tek duam o....

canim onlarda kendilerini evlatlarinin Cennete gitmesiyle avutuyorlar eminim..yoksa baska hangi hic bu aciyi unutturabilirki ?? :gitme: mafoldumben

kızlar iyi akşamlar yimekler hazırmıcokacimcoook
len sıla mübarek günlerdede avatarın günaha sokuyo bak töbe töbe:mymeka:

Back