inşallah cnm kısmetse kaydirigubbakcemile5
benim kızım haftaya bugün okula başlıyor teyzesi biz beraber gelicez sizdende bahsetmiştim ben ama ayyyyyy anneeeeeeeee demişti sevinerek ama yinede ümitle bekleyeceğim canım sizi....
benim ilk buluşmam olacak okul zamanıda nasıl ayarlamak mümkün gelir bilemem ama fırsat bu fırsat dedim işte ...inşallah buluşuruz canım tanışırız seninle de.....
canım ben kopyala yapıyorum bazen görünüyormuş bazen değil ama keşke görseydim canım ya....minik topalak yuvarlak birsurat ve gözleri yumuk yumuk ve günaydınnnnnnben imagesten yüklenen resimleri göremiim mafoldumben
benim kızım haftaya bugün okula başlıyor teyzesi biz beraber gelicez sizdende bahsetmiştim ben ama ayyyyyy anneeeeeeeee demişti sevinerek ama yinede ümitle bekleyeceğim canım sizi....
benim ilk buluşmam olacak okul zamanıda nasıl ayarlamak mümkün gelir bilemem ama fırsat bu fırsat dedim işte ...inşallah buluşuruz canım tanışırız seninle de.....
fıstığım yakınlarında bulamasakta kesin denk gelir aslında ben nez aman gitsem bulunuyor yani...Kızlar bende gelmek istiyorum aslında sizlerle görüşmeye can atıyorum ama karşıyakadan arabayla gelicem Egeyle o küçük parkta araba parkedilmiyordur muhtemelen demiEgede var dolmuşla falan nasıl gelcem gelemem hiç bilmiyorum oraları:sinifsinif:
Kızlar bende gelmek istiyorum aslında sizlerle görüşmeye can atıyorum ama karşıyakadan arabayla gelicem Egeyle o küçük parkta araba parkedilmiyordur muhtemelen demiEgede var dolmuşla falan nasıl gelcem gelemem hiç bilmiyorum oraları:sinifsinif:
fıstığım yakınlarında bulamasakta kesin denk gelir aslında ben nez aman gitsem bulunuyor yani...
bir de katlı otopark falan paralı olanlar az yakınlarında oralarda istersen biz egeye bakarken sen bulursun hemen canım ya....lütfen lütfen.................
büyük parkta olcak cnm buluşma park yeri var mı oralarda bilmiyorum dolmuşla geleceksen karşıyaka bornova dolmuşuyla gelirsin yakın bi yerde indirirler seni
selam kızlar
sınavım süperrr geçtii hihoyyyt
artıkın işletme 3. sınıfa geçmiş bulunmaktayım
Tımammm böcüğümm Şeniz iyigeceler sana opuyorumnanaktan
bende yarın büyük temizlik yapıcamcanım çıkıcak akannehir
kalkıp yatayım bari :ecrin_bebek:
yarın kısçelere selam söyle onları sevdiğimi söyle :gitme:
selam bayanlar. muhabbetiniz bol olsun
cesur ve güzel topiğini okuyunca daldım içeri ama. hep aynı muhabbetler yawwwwwwww.
sadece grup grup toplanmışız tek fark o. neyse size sağlıklı ve mutlu günler diliyorum:)))
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
Günaydın ve hayırlı haftalarzemuszemus
Günaydın güzeller.Bugün gezmeye gidicem.İftara davetliyim.Öğlenden gidicem.....Görüşürüz.......opuyorumnanaktan
günaydııınnn kaydirigubbakcemile2
gunaydınn
nan öğlende ıftara mı gıdılır
şehir dısında herhal
slmün hello bacılar herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyomkaydirigubbakcemile2
günaydın bayanlar keyifli sohbetler!
Günaydınnn dünya güzellerimkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Kızlar oğlum iki gün sonra 1 yaşına giriyor ve ben çoookkk heyecanlıyım çok değişik yaaa:asigim:
beklemiştim seni :umursamaz:
nası oldu kocen :ecrin_bebek:
ütüleri kuru temizlemeye vermişiniz :jeyyar: sosyete şey senii :roflol:
hoşgeldin pasaklım ŞenizŞenizGünaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnn hihoyyyt
Sabah sabah size rengarenk bişi gösteriyim miiiiiiiiiiiiiiiii zemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/311729-pasaklinin-renkli-tatlisi.html
yok anam sinirli felan deelim:roflol:kıskançlık krizim tuttu yineevet datlum buluşma var hihoyyyt niye nispet yapam citos ağam bugun sinirlisin yine :kedi:
orcinalini sefmem zaten :smiley-cool: :roflol:olabiler nolmuş :mymeka: orjinal olsam napcan kaydirigubbakcemile3
açıklamanı sevdim :lepi:Şenizcanım ben kopyala yapıyorum bazen görünüyormuş bazen değil ama keşke görseydim canım ya....minik topalak yuvarlak birsurat ve gözleri yumuk yumuk ve günaydınnnnnn
mutluluk paylaştıkça çoğalır
diyor e göremiyorsun bende gönül gözünle gör dedim bari!:::::::::):1hug:
sana da tatlım Şenizherkese selam iyi haftalarrrrrrrdilerim a.s.a.s.a.s.
aldım :sinifsinif:
lady sana yazdım cnm
gelicem diye tatlı bile yaptım ama gelemedim mafoldumben
ayağının üzerine basamıyor diye iftara gitmeyiz bi yere dedim ama öyle olmadı
ctesi dayısına pazar teyzesine gittik
pazar günü çok işim vardı zaten saat dörde kadar iş yaptım canım çıktı :gitme:
ütülerimi de sıcaktan kan ter içinde kaldım hepsini bitiremedim
sadece gömlekleri ütüye götürdük ilk defa akannehir
ama çok birikmişti ve altından kalkamazdım :1no2:
internetten fellik fellik kuru temizlemeci aradık en ucuzunu bulalım diye
Beylikdüzü asortik yer anam ütüyü bile gömlek başına 5 - 6 liraya yapıyolar
Avcılar'da 2 lira kaydirigubbakcemile3
sağolsun üç haftada o kadar gömleği nasıl giydi de kirletti bilmiyorum kafamçokkarıştı
diyorum ki yasaklıyorum her gün başka gömlek giymeni
haftada en fazla üç gömlek giyebilirsin
yok yaaa olmaz öyle şey dio :mymeka:
Günaydın kızlar zemuszemus
günaydınn :lepi:
gözün aydın kuzum zemuszemus
sana da tatlım Şeniz
:tomato:[/B]
Şenizhoşgeldin nurancımherkese selam iyi haftalarrrrrrrdilerim a.s.a.s.a.s.
stoşum sende hoşgeldin Şenizbebem nasıl geçti sınavınyerimsenibenGünaydın kızlar zemuszemus
kabadayı girişi yapmak lazım çitos gibi yoksa görünmüyosun -tatlicadiarzu- :roflol:bi sen aldın selamımı Şeniz
ŞenizŞenizŞenizdiğer gacılar görmediler bilem benümafoldumben:dilcikar::dilcikar:
nıye stellanın gözü aydın :uhm:
kabadayı girişi yapmak lazım çitos gibi yoksa görünmüyosun -tatlicadiarzu- :roflol:
sınavı geçtii :lepi:
artık 3. sınıf işletmede kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?