Cesur ve Güzeller

Selamlar.... :delphin:

Pathim selam.... öpemedım senıı....

Bu arada nıckın degıstı degıl mı oncesınde ebru.e mıydı ? ben mı karıstırıyorum yaa...CADIARZU

selam bayanlar. muhabbetiniz bol olsun
cesur ve güzel topiğini okuyunca daldım içeri ama. hep aynı muhabbetler yawwwwwwww.
sadece grup grup toplanmışız tek fark o. neyse size sağlıklı ve mutlu günler diliyorum:)))kaydirigubbakcemile4

iyi geceler güzellerim opuyorumnanaktanbugün hiç bakamadım valla nişanı olcek kız vardı yaaa onlara gittik:)Yüzünede söyledim ben nişanında geçenlerde düğünde giydiğim elbiseyi giycem diye:)O daaa aaa süper çok güzeldi dedi:)Banada gün doğdu:)Ne para vercem bir daha tamam işte:dilcikar:

Bu arada Heracım sana özelden bir msj attım bakarsan sevinirim:)

Günaydın güzeller.Bugün gezmeye gidicem.İftara davetliyim.Öğlenden gidicem.....Görüşürüz.......opuyorumnanaktan

günaydııınnn kaydirigubbakcemile2

böcük kafayı mı yidinn laelaelaelaelae hepimizin mutluluğu daim olsun sende mutlusun ya kaydirigubbakcemile sadece iş sorunların var o ka :mymeka:
senin patronlar hakakten kalpsizler lan Çok üzgünüm çoook

bambiğim gelmiş gece :asigim: özledik nan ne zaman bitçek şu tamir işi acep kaydirigubbakcemile

jazmin bersu böcük günaydın :ecrin_bebek:
ne var yani öğlen gitcek iftara kadar lak lak yaparlar iftardan sonra hemen çıkar kaydirigubbakcemile

slmün hello bacılar herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyomkaydirigubbakcemile2

Günaydın güzeller.Bugün gezmeye gidicem.İftara davetliyim.Öğlenden gidicem.....Görüşürüz.......opuyorumnanaktan

gunaydınn

nan öğlende ıftara mı gıdılır
şehir dısında herhal

jazmin bersu böcük günaydın :ecrin_bebek:
ne var yani öğlen gitcek iftara kadar lak lak yaparlar iftardan sonra hemen çıkar kaydirigubbakcemile

Günaydın kızlar size de a.s.

lady saa sorum var benım
6 bın tl kredı cekmek ıstıyomm 12 ayda kaç tl faız olur nan

benımkı dedı
evlenmek ıcınmış
o yenı bı bölumu gectığı için şirketı gerklı evrakları vermıyo aslında 6 yıldrda orda

Back