Cesur ve Güzeller

inşallah cnm kısmetse kaydirigubbakcemile5

benim kızım haftaya bugün okula başlıyor teyzesi biz beraber gelicez sizdende bahsetmiştim ben ama ayyyyyy anneeeeeeeee demişti sevinerek ama yinede ümitle bekleyeceğim canım sizi....
benim ilk buluşmam olacak okul zamanıda nasıl ayarlamak mümkün gelir bilemem ama fırsat bu fırsat dedim işte ...inşallah buluşuruz canım tanışırız seninle de.....

Kızlar bende gelmek istiyorum aslında sizlerle görüşmeye can atıyorum ama karşıyakadan arabayla gelicem Egeyle o küçük parkta araba parkedilmiyordur muhtemelen demi:(Egede var dolmuşla falan nasıl gelcem gelemem hiç bilmiyorum oraları:sinifsinif:

ben imagesten yüklenen resimleri göremiim mafoldumben
canım ben kopyala yapıyorum bazen görünüyormuş bazen değil ama keşke görseydim canım ya....minik topalak yuvarlak birsurat ve gözleri yumuk yumuk ve günaydınnnnnn
mutluluk paylaştıkça çoğalır
diyor e göremiyorsun bende gönül gözünle gör dedim bari!:::::::::):1hug:

benim kızım haftaya bugün okula başlıyor teyzesi biz beraber gelicez sizdende bahsetmiştim ben ama ayyyyyy anneeeeeeeee demişti sevinerek ama yinede ümitle bekleyeceğim canım sizi....
benim ilk buluşmam olacak okul zamanıda nasıl ayarlamak mümkün gelir bilemem ama fırsat bu fırsat dedim işte ...inşallah buluşuruz canım tanışırız seninle de.....

inşallah cnm bende gelmeyi çok istiyorum. gelirsek kardeşim kibele var o ben bi de oğluşum gelcez hihoyyyt

Kızlar bende gelmek istiyorum aslında sizlerle görüşmeye can atıyorum ama karşıyakadan arabayla gelicem Egeyle o küçük parkta araba parkedilmiyordur muhtemelen demi:(Egede var dolmuşla falan nasıl gelcem gelemem hiç bilmiyorum oraları:sinifsinif:
fıstığım yakınlarında bulamasakta kesin denk gelir aslında ben nez aman gitsem bulunuyor yani...
bir de katlı otopark falan paralı olanlar az yakınlarında oralarda istersen biz egeye bakarken sen bulursun hemen canım ya....lütfen lütfen.................

büyük parkta olcak cnm buluşma park yeri var mı oralarda bilmiyorum dolmuşla geleceksen karşıyaka bornova dolmuşuyla gelirsin yakın bi yerde indirirler seni

i eğlenceler sımdıden fotoları beklıyokkk

bırazdan gelcem beklen

lady sana yazdım cnm

fıstığım yakınlarında bulamasakta kesin denk gelir aslında ben nez aman gitsem bulunuyor yani...
bir de katlı otopark falan paralı olanlar az yakınlarında oralarda istersen biz egeye bakarken sen bulursun hemen canım ya....lütfen lütfen.................

büyük parkta olcak cnm buluşma park yeri var mı oralarda bilmiyorum dolmuşla geleceksen karşıyaka bornova dolmuşuyla gelirsin yakın bi yerde indirirler seni

Canım bende çok istiyorum ama nasıl yapcaz bilmiyorumki ya:(Park yeri bulurmuyumki?Dur bakam bir eşimle konuşayım Bornovayıda hiç bilmem:(

selam kızlar
sınavım süperrr geçtii hihoyyyt

artıkın işletme 3. sınıfa geçmiş bulunmaktayım

hayırlı olsun stellam hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Tımammm böcüğümm Şeniz iyigeceler sana opuyorumnanaktan

bende yarın büyük temizlik yapıcam kaydirigubbakcemile4 canım çıkıcak akannehir
kalkıp yatayım bari :ecrin_bebek:

yarın kısçelere selam söyle onları sevdiğimi söyle :gitme:

bisde seni çok sefiyoruss Şeniz
ne zaman biticek bilgisayarın tamiri :gitme:

selam bayanlar. muhabbetiniz bol olsun
cesur ve güzel topiğini okuyunca daldım içeri ama. hep aynı muhabbetler yawwwwwwww.
sadece grup grup toplanmışız tek fark o. neyse size sağlıklı ve mutlu günler diliyorum:)))kaydirigubbakcemile4

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı

:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

ne işin var le o saatte burada lülülülülülü

Günaydın ve hayırlı haftalarzemuszemus

Günaydın güzeller.Bugün gezmeye gidicem.İftara davetliyim.Öğlenden gidicem.....Görüşürüz.......opuyorumnanaktan

günaydııınnn kaydirigubbakcemile2

gunaydınn

nan öğlende ıftara mı gıdılır
şehir dısında herhal

slmün hello bacılar herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyomkaydirigubbakcemile2

günaydın bayanlar keyifli sohbetler!

Günaydınnn dünya güzellerimkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanGünaydın herkeseeee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar oğlum iki gün sonra 1 yaşına giriyor ve ben çoookkk heyecanlıyım çok değişik yaaa:asigim:

:nazar: Maşallah Duygum Allah sağlıkla nice güzel yaşlarını göstersin inşallah :nazar: :Saruboceq:

beklemiştim seni :umursamaz:

nası oldu kocen :ecrin_bebek:

ütüleri kuru temizlemeye vermişiniz :jeyyar: sosyete şey senii :roflol:

gelicem diye tatlı bile yaptım ama gelemedim mafoldumben
ayağının üzerine basamıyor diye iftara gitmeyiz bi yere dedim ama öyle olmadı
ctesi dayısına pazar teyzesine gittik
pazar günü çok işim vardı zaten saat dörde kadar iş yaptım canım çıktı :gitme:
ütülerimi de sıcaktan kan ter içinde kaldım hepsini bitiremedim
sadece gömlekleri ütüye götürdük ilk defa akannehir
ama çok birikmişti ve altından kalkamazdım :1no2:
internetten fellik fellik kuru temizlemeci aradık en ucuzunu bulalım diye
Beylikdüzü asortik yer anam ütüyü bile gömlek başına 5 - 6 liraya yapıyolar
Avcılar'da 2 lira kaydirigubbakcemile3
sağolsun üç haftada o kadar gömleği nasıl giydi de kirletti bilmiyorum kafamçokkarıştı
diyorum ki yasaklıyorum her gün başka gömlek giymeni
haftada en fazla üç gömlek giyebilirsin
yok yaaa olmaz öyle şey dio :mymeka:

Günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnn hihoyyyt

Sabah sabah size rengarenk bişi gösteriyim miiiiiiiiiiiiiiiii zemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/311729-pasaklinin-renkli-tatlisi.html
hoşgeldin pasaklım ŞenizŞeniz

evet datlum buluşma var hihoyyyt niye nispet yapam citos ağam bugun sinirlisin yine :kedi:
yok anam sinirli felan deelim:roflol:kıskançlık krizim tuttu yine :delphin:siz buluşuyonuz bizde kedinin ciğere baktığı gibin size bakıyoz:çok üzgünüm:bende istiyom buluşmak doğurunca uçak kiralıycam sizin için toplaşıp bana gelceniz ona göre naniknanikmazeret istemem:mymeka:hediyesiz geleni kovarım :oklava:

olabiler nolmuş :mymeka: orjinal olsam napcan kaydirigubbakcemile3
orcinalini sefmem zaten :smiley-cool: :roflol:
canım ben kopyala yapıyorum bazen görünüyormuş bazen değil ama keşke görseydim canım ya....minik topalak yuvarlak birsurat ve gözleri yumuk yumuk ve günaydınnnnnn
mutluluk paylaştıkça çoğalır
diyor e göremiyorsun bende gönül gözünle gör dedim bari!:::::::::):1hug:
açıklamanı sevdim :lepi:Şeniz
herkese selam iyi haftalarrrrrrrdilerim a.s.a.s.a.s.
sana da tatlım Şeniz

lady sana yazdım cnm
aldım :sinifsinif:
gelicem diye tatlı bile yaptım ama gelemedim mafoldumben
ayağının üzerine basamıyor diye iftara gitmeyiz bi yere dedim ama öyle olmadı
ctesi dayısına pazar teyzesine gittik
pazar günü çok işim vardı zaten saat dörde kadar iş yaptım canım çıktı :gitme:
ütülerimi de sıcaktan kan ter içinde kaldım hepsini bitiremedim
sadece gömlekleri ütüye götürdük ilk defa akannehir
ama çok birikmişti ve altından kalkamazdım :1no2:
internetten fellik fellik kuru temizlemeci aradık en ucuzunu bulalım diye
Beylikdüzü asortik yer anam ütüyü bile gömlek başına 5 - 6 liraya yapıyolar
Avcılar'da 2 lira kaydirigubbakcemile3
sağolsun üç haftada o kadar gömleği nasıl giydi de kirletti bilmiyorum kafamçokkarıştı
diyorum ki yasaklıyorum her gün başka gömlek giymeni
haftada en fazla üç gömlek giyebilirsin
yok yaaa olmaz öyle şey dio :mymeka:

canın sağolsun kuzum Şeniz
ayağı hasta gittiniz yani iftara pes bee laelaelaelaelae
2 lira mı kafamçokkarıştı ucuz muş la :smiley-cool:
hergün başka gömlek giyilir dabe :tomato:

bu hafta çok şükür evimde vakit geçireceğim :Saruboceq:
hergün hergün iftara mı gidilit ya ev darmadağın oldu :sinifsinif:
dün eve girer girmez ortalığı toparladım bi mutfak temizdi o da mutfak konusunda tititz olduğumdan temiz tutmaya çalıştı :delphin:
bu akşam sıkı bi temizlik var kociş gececiyken halledim
bugun harıc kocem hep eve gelicek akşamları bu hafta :lepi:

bi sen aldın selamımı Şeniz
ŞenizŞenizŞenizdiğer gacılar görmediler bilem benümafoldumben:dilcikar::dilcikar:
kabadayı girişi yapmak lazım çitos gibi yoksa görünmüyosun -tatlicadiarzu- :roflol:

nıye stellanın gözü aydın :uhm:

sınavı geçtii :lepi:
artık 3. sınıf işletmede kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kabadayı girişi yapmak lazım çitos gibi yoksa görünmüyosun -tatlicadiarzu- :roflol:

sınavı geçtii :lepi:
artık 3. sınıf işletmede kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hımmm tebrikler stellam opuyorumnanaktan

Back