Cesur ve Güzeller

Günaydınnn dünya güzellerimkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

nassınız gacılar opuyorumnanaktan ben çok yorgunum felekat haldeyim bugunde buluşma var kısmetse gidicem ama beni nasıl bir halde görürsünüz bilmem kaydirigubbakcemile

Kızlar oğlum iki gün sonra 1 yaşına giriyor ve ben çoookkk heyecanlıyım çok değişik yaaa:asigim:

Ahh be Heracım biz özel msj yazdım hala cevap bekliyorum senden

hera kımlerle nerde buluşcann bacı

duygu nice yıllara sımdıden RABBIM acısını göstermesın

günaydın bayanlar keyifli sohbetler!
günaydın cnmkaydirigubbakcemile5

sanada günaydın duygumopuyorumnanaktan

nassınız gacılar opuyorumnanaktan ben çok yorgunum felekat haldeyim bugunde buluşma var kısmetse gidicem ama beni nasıl bir halde görürsünüz bilmem kaydirigubbakcemile
ben çok iyiyim heracım :lepi:dimek buluşma var yine klava:nispetmi yapıyonuz anacım:dilcikar:

Kızlar oğlum iki gün sonra 1 yaşına giriyor ve ben çoookkk heyecanlıyım çok değişik yaaa:asigim:
ne güzel cnm şimdiden paşanın doğum günü kutlu olsun a.s.a.s.a.s.

günaydın bayanlar keyifli sohbetler!
GÜNAYDIN DATLUM opuyorumnanaktan
benımkı dedı
evlenmek ıcınmış
o yenı bı bölumu gectığı için şirketı gerklı evrakları vermıyo aslında 6 yıldrda orda
evlenmek için mi
6 milyar dısında bi borcunuz harcınız olmayacak demi :bbo:

:asigim:
çakma sarışın bi gacısın işte nası görelim lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz
:asigim:
Allah oğluna hayırlı ömürler versin :Saruboceq:

hera kesin ordayız canım saat 13:00 te ..............

ay çok güzeldir ilk doğumgünü partileri hiçbirşeyi yerli yerine koyamaz hep birşeylker ister acabalarla geçecek sanıyor insan ama ilk doğumgünleri harika oluyor...allah nice mutlu yıllar göstersin inşallah canım kokusu burnundan hiç eksik olmasın tatlı ege nin....öp benim için annesi...

hera kımlerle nerde buluşcann bacı

duygu nice yıllara sımdıden RABBIM acısını göstermesın
bornova da mini buluşma dedik ama çığır açtık gibi toplantı büyük olacak sanırsam bornova büyükparkiçi portakal cafe de buluşuyoruz herkes gelsin buyrun bayanlar!

lady olmuycakmış onun demesıne göre ama olur ya 6 bın tl yetermi sence
nıkah olcak bızımkı ve düğünde takılarımız olcak
evlenınce bozdurup dırek kredıyı öderız dedı
off hıc ıstemıyorum bı bahane bulmam lazım işyerım evrakları vermıyo desem gelır sorar
kredı cok faız koyuyo ve ben bankalara bulasmak ıstemıyom

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahopuyorumnanaktan

inşallah cnm kısmetse kaydirigubbakcemile5

geç kalmış sayılmam hala günaydın demek için demi?
ay yeni buldum farklı bisurat die düşündüm baksanıza kızlar!

kuzum verirlerse alın bence hemen de evlenin kasımda :1closedeyes:
takılarla ödersiniz borcunuzu kaydirigubbakcemile2
ama ama kredi çekmişken valla boş yere harcama yaparsanız çok üzülürüm
cidden borcunuzu kapatacaksa eşya alıp evlenicekseniz alın valla değer :lepi:

inşallah cnm kısmetse kaydirigubbakcemile5
benim kızım haftaya bugün okula başlıyor teyzesi biz beraber gelicez sizdende bahsetmiştim ben ama ayyyyyy anneeeeeeeee demişti sevinerek ama yinede ümitle bekleyeceğim canım sizi....
benim ilk buluşmam olacak okul zamanıda nasıl ayarlamak mümkün gelir bilemem ama fırsat bu fırsat dedim işte ...inşallah buluşuruz canım tanışırız seninle de.....

ben çok iyiyim heracım :lepi:dimek buluşma var yine klava:nispetmi yapıyonuz anacım:dilcikar:

evet datlum buluşma var hihoyyyt niye nispet yapam citos ağam bugun sinirlisin yine :kedi:

günaydın tatlışım opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN DATLUM opuyorumnanaktan

çakma sarışın bi gacısın işte nası görelim lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

olabiler nolmuş :mymeka: orjinal olsam napcan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…