hera kımlerle nerde buluşcann bacı
duygu nice yıllara sımdıden RABBIM acısını göstermesın
günaydın cnmkaydirigubbakcemile5günaydın bayanlar keyifli sohbetler!
sanada günaydın duygumopuyorumnanaktanGünaydınnn dünya güzellerimkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ben çok iyiyim heracım :lepi:dimek buluşma var yinenassınız gacılar opuyorumnanaktan ben çok yorgunum felekat haldeyim bugunde buluşma var kısmetse gidicem ama beni nasıl bir halde görürsünüz bilmem kaydirigubbakcemile
ne güzel cnm şimdiden paşanın doğum günü kutlu olsun a.s.a.s.a.s.Kızlar oğlum iki gün sonra 1 yaşına giriyor ve ben çoookkk heyecanlıyım çok değişik yaaa:asigim:
GÜNAYDIN DATLUM opuyorumnanaktangünaydın bayanlar keyifli sohbetler!
evlenmek için mibenımkı dedı
evlenmek ıcınmış
o yenı bı bölumu gectığı için şirketı gerklı evrakları vermıyo aslında 6 yıldrda orda
:asigim:Günaydınnn dünya güzellerimkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
çakma sarışın bi gacısın işte nası görelim lülülülülülü kaydirigubbakcemile3nassınız gacılar opuyorumnanaktan ben çok yorgunum felekat haldeyim bugunde buluşma var kısmetse gidicem ama beni nasıl bir halde görürsünüz bilmem kaydirigubbakcemile
:asigim:Kızlar oğlum iki gün sonra 1 yaşına giriyor ve ben çoookkk heyecanlıyım çok değişik yaaa:asigim:
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnn hihoyyyt
Sabah sabah size rengarenk bişi gösteriyim miiiiiiiiiiiiiiiii zemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/311729-pasaklinin-renkli-tatlisi.html
hera kesin ordayız canım saat 13:00 te ..............nassınız gacılar opuyorumnanaktan ben çok yorgunum felekat haldeyim bugunde buluşma var kısmetse gidicem ama beni nasıl bir halde görürsünüz bilmem kaydirigubbakcemile
ay çok güzeldir ilk doğumgünü partileri hiçbirşeyi yerli yerine koyamaz hep birşeylker ister acabalarla geçecek sanıyor insan ama ilk doğumgünleri harika oluyor...allah nice mutlu yıllar göstersin inşallah canım kokusu burnundan hiç eksik olmasın tatlı ege nin....öp benim için annesi...Kızlar oğlum iki gün sonra 1 yaşına giriyor ve ben çoookkk heyecanlıyım çok değişik yaaa:asigim:
bornova da mini buluşma dedik ama çığır açtık gibi toplantı büyük olacak sanırsam bornova büyükparkiçi portakal cafe de buluşuyoruz herkes gelsin buyrun bayanlar!hera kımlerle nerde buluşcann bacı
günaydın cnmkaydirigubbakcemile5
hayırlı günler iyi haftalar dilerim....
sanada günaydın duygumopuyorumnanaktan
ben çok iyiyim heracım :lepi:dimek buluşma var yineklava:nispetmi yapıyonuz anacım:dilcikar:
ne güzel cnm şimdiden paşanın doğum günü kutlu olsun a.s.a.s.a.s.
Ahh be Heracım biz özel msj yazdım hala cevap bekliyorum senden
hera kımlerle nerde buluşcann bacı
hera kesin ordayız canım saat 13:00 te ..............
bornova da mini buluşma dedik ama çığır açtık gibi toplantı büyük olacak sanırsam bornova büyükparkiçi portakal cafe de buluşuyoruz herkes gelsin buyrun bayanlar!
lady olmuycakmış onun demesıne göre ama olur ya 6 bın tl yetermi sence
nıkah olcak bızımkı ve düğünde takılarımız olcak
evlenınce bozdurup dırek kredıyı öderız dedı
off hıc ıstemıyorum bı bahane bulmam lazım işyerım evrakları vermıyo desem gelır sorar
kredı cok faız koyuyo ve ben bankalara bulasmak ıstemıyom
benim kızım haftaya bugün okula başlıyor teyzesi biz beraber gelicez sizdende bahsetmiştim ben ama ayyyyyy anneeeeeeeee demişti sevinerek ama yinede ümitle bekleyeceğim canım sizi....inşallah cnm kısmetse kaydirigubbakcemile5
geç kalmış sayılmam hala günaydın demek için demi?
ay yeni buldum farklı bisurat die düşündüm baksanıza kızlar!
ben çok iyiyim heracım :lepi:dimek buluşma var yineklava:nispetmi yapıyonuz anacım:dilcikar:
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnn hihoyyyt
Sabah sabah size rengarenk bişi gösteriyim miiiiiiiiiiiiiiiii zemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/311729-pasaklinin-renkli-tatlisi.html
GÜNAYDIN DATLUM opuyorumnanaktan
çakma sarışın bi gacısın işte nası görelim lülülülülülü kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?