of off bu kader denen şey bir tek bize aksi yönde işliyo haa
bakıyorum herkes mutlu mesut gülüyo bir ben mutsuzum sanki mafoldumben
kıslar ankete baktınıs mı ayın üyesi konusuna :ecrin_bebek:
kılottan bundan sonra ıyı olcana göre sorun yokkkkhihoyyyt
komik kaza
Barbaros bulvarında olmuş bir olay... Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi. Hemen koştuk, yardım edelim diye. Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'Şoför, şoför...' diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu şaşırtıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2,3 dakika geçmesi gerekti. Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş. Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardır ya. Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş. Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş.
kaydirigubbakcemile3
nan size ayın üyesini soruyon niye kimse bişi yazmii :mymeka:
hşbuldum canlarımmopuyorumnanaktan
sinirimden ağlicam gerçekten şimdii
patron gıcık gıcık işler veriyor:mymeka::mymeka:
elimde hs makinası gömdüm kafamı evrakların arasına hesap yapıyorum
kdv oranını aylık hesaplıyorum kdv çıkıyormu çıkmıyormu diye
2007den beri aylık aylık ne kadar kdv alacağı çıkmış tek tek hesapla yaz getir dedii napcaksaa
geçen aydan kdv alacağını sölüyorum teeeee 2007den hesaplattı
sonra alışveriş yaptığımız bi firmanın teeeeeee 2006 dan beri eski hesaplarını döktürüyor
kafam allak bullak sırf gıcıklık olsun diye lazım olduğumdan değil
2006hesaplarını ben yapmadımki zor oluyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hey allahımmm :mymeka::mymeka:
kaydirigubbakcemile3ayın üyesimi bilmemki sositososito
:kedi: Şenizbaktım sana virdim oyumu:içelim:
lady ben gordum ama oy kullanmadım
cunku kişiler arasında kaldım
ınş
cok haın planlarım var:jeyyar:
komik kaza
Barbaros bulvarında olmuş bir olay... Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi. Hemen koştuk, yardım edelim diye. Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'Şoför, şoför...' diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu şaşırtıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2,3 dakika geçmesi gerekti. Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş. Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardır ya. Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş. Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş.
bizim burda olmuş :roflol:
bu patronlar dönüşümlü eziyet ediyolar heralde :1ninca:
nurancımm :gitme:
kaydirigubbakcemile3
:kedi: Şeniz
emme herkesi seviyos da böle de olmii isim yazmasalar daha iyiydi sanki :ecrin_bebek:
işyerim kaza olan yerde -tatlicadiarzu- annemlerde orda oturiinan sen nirde oturuyon tam fisfisfis
nerde burası yolu tarif edermisiniz ben görmedimde delikafadulden
nerde burası yolu tarif edermisiniz ben görmedimde delikafadulden
emme herkesi seviyos da böle de olmii isim yazmasalar daha iyiydi sanki :ecrin_bebek:
benimdeklava: iyi birşeyler planlamamışsa kafasını kırcem bu akşammm şakkıdı
işyerim kaza olan yerde -tatlicadiarzu- annemlerde orda oturii
özel duyurular site paylaşımlarında :ecrin_bebek:
kılottt bundan sonra dedın söz ağızdan bıkez cıkar:lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?