• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

azcık neşelenın nan
patrondan kactım sıze geldım sızler ağlıyonuss

bıraz once bazı ınsnların ssk dan aldığı cocuk parasını verdı benımkını vermedı sımdık ağlayım mı yoo
ınsan deılkı :mymeka:

kızlar ben geldim hepinize merhaba .
ama tekrar yazlığa döneceğim .
şimdiden şeker bayramınız kutlu ve mutlu olsun
hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sositosositosositosositosositososito

ben cok ıyyımmmm ohhh 10 gunde olsa abımden yengemden kurtuluyomm
askımla gezcem eğlencemmmm

hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seninde kutlu olsunn :hulya:

hoşgeldin canım Şeniz

sanada iyi bayramlar yerimseniben

bunalım topiçi oldu beyaw burayı bir derdim vara taşımalı
niye öle diyon gı :gitme:
aha lşimdi ekşın çıkaracam :ecrin_bebek:

opuyorumnanaktan
sanada canım

dua ediyom bu güne kadar kabul olmadı belki bugünden sonra olur diye mafoldumbenmafoldumben
kazanmak şans kaybetmek kader mi senağlama

ya size bişi sorcam
iftar saatlerine yakın tvlerde hocalar hep dini sohbetler yapıyo ya
ordaki hoca diyo ki
sizin içtiğiniz suya yediğiniz ekmeğe bile yazılmıştır adınız rızkınız bellidir
bende diyorum ki bu dünyada hiç mi hak yiyen haksız kazanç sağlayan yok
herkes bulunduğu konumu hak mı etmiş oluyo
niye daha iyisi olmaya hakkımız yok
böyle bir kısıtlama mı var
benim bu kader denen şeyle bir alıp veremediğim var anlayamıyorum cidden mafoldumben

kilotcum fazla deşelemeeee canımmmmmmmmmmmmŞeniz

noldu benneyaptımki

niye evriyon nan akıllı :mymeka:

allam herkes ağlıyoo :1shok:
noldi??

hoşgeldin canım noldu nie ağlıyon

hşbuldum canlarımmopuyorumnanaktan

sinirimden ağlicam gerçekten şimdii
patron gıcık gıcık işler veriyor:mymeka::mymeka:
elimde hs makinası gömdüm kafamı evrakların arasına hesap yapıyorum
kdv oranını aylık hesaplıyorum kdv çıkıyormu çıkmıyormu diye
2007den beri aylık aylık ne kadar kdv alacağı çıkmış tek tek hesapla yaz getir dedii napcaksaa
geçen aydan kdv alacağını sölüyorum teeeee 2007den hesaplattı

sonra alışveriş yaptığımız bi firmanın teeeeeee 2006 dan beri eski hesaplarını döktürüyor
kafam allak bullak sırf gıcıklık olsun diye lazım olduğumdan değil
2006hesaplarını ben yapmadımki zor oluyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

komik kaza

Barbaros bulvarında olmuş bir olay... Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi. Hemen koştuk, yardım edelim diye. Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'Şoför, şoför...' diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu şaşırtıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2,3 dakika geçmesi gerekti. Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş. Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardır ya. Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş. Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş.

hşbuldum canlarımmopuyorumnanaktan

sinirimden ağlicam gerçekten şimdii
patron gıcık gıcık işler veriyor:mymeka::mymeka:
elimde hs makinası gömdüm kafamı evrakların arasına hesap yapıyorum
kdv oranını aylık hesaplıyorum kdv çıkıyormu çıkmıyormu diye
2007den beri aylık aylık ne kadar kdv alacağı çıkmış tek tek hesapla yaz getir dedii napcaksaa
geçen aydan kdv alacağını sölüyorum teeeee 2007den hesaplattı

sonra alışveriş yaptığımız bi firmanın teeeeeee 2006 dan beri eski hesaplarını döktürüyor
kafam allak bullak sırf gıcıklık olsun diye lazım olduğumdan değil
2006hesaplarını ben yapmadımki zor oluyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

salak herif :oklava:

Back
X