• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

komik kaza

Barbaros bulvarında olmuş bir olay... Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi. Hemen koştuk, yardım edelim diye. Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'Şoför, şoför...' diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu şaşırtıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2,3 dakika geçmesi gerekti. Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş. Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardır ya. Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş. Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş.

bizim burda olmuş :roflol:

hşbuldum canlarımmopuyorumnanaktan

sinirimden ağlicam gerçekten şimdii
patron gıcık gıcık işler veriyor:mymeka::mymeka:
elimde hs makinası gömdüm kafamı evrakların arasına hesap yapıyorum
kdv oranını aylık hesaplıyorum kdv çıkıyormu çıkmıyormu diye
2007den beri aylık aylık ne kadar kdv alacağı çıkmış tek tek hesapla yaz getir dedii napcaksaa
geçen aydan kdv alacağını sölüyorum teeeee 2007den hesaplattı

sonra alışveriş yaptığımız bi firmanın teeeeeee 2006 dan beri eski hesaplarını döktürüyor
kafam allak bullak sırf gıcıklık olsun diye lazım olduğumdan değil
2006hesaplarını ben yapmadımki zor oluyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Allah kolaylık versin bacım işin zor :1shok:

komik kaza

Barbaros bulvarında olmuş bir olay... Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi. Hemen koştuk, yardım edelim diye. Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'Şoför, şoför...' diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu şaşırtıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2,3 dakika geçmesi gerekti. Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş. Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardır ya. Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş. Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş.

MADE IN TURKEY :roflol: :roflol: :roflol:

2 ctesı aksam 7ye kadr calıstıkk
sırf bu ctesı mubarek gun calısmayalım dıye ama bunlar canımıza okuyo
ctesı calısıyok:mymeka:
yok yok kafayı yıycem ben yaa:

Back
X