aytege vurma kıı :a015:çok zor şartlarda yazıyomm sizee valla!!
az önce kızım güya bana mektup yazmışş!Şeniz
ne yazdın oku dedimm!!
anneciğimm yaramazlık yapmıyorumm benimle oyun oynamanı istiyorumm yazmışşş!!:asigim:şinci gitcemm de biraz oynayacamm neyseki bugün çok okula gidecem diye ağlamadı!
böcük valla çalışanlar benden rahat bacımm dün eşimin yanına uğradım iş arkadaşlarıı oturuyoo odalarında tez neyim yaziilerr a.sçocuğa bakıcı bakii işeri kadın yapiii ohhh dedim :çok üzgünüm:bana acıyolar valla ayy evde olmakk ne zorr yaa diyolarr ve seninn çocukk çokk zorr diilerrr!!!a.s
ohh sonunda gördümm çok datluu maşallahhh sende çok datlusun kocamman olmuşşş maşallahhh, ama doğumdan sonra yatakta uyuyakalmış fotoda zayıflığın gözümden kaçmadıı nasıl kilo almamışsın öyle yaaa ben duba gibiydim..
aytege çok kilo almamıştım ben 16 sanırım 49 kiloyla hamile kaldım!a.sbende çok sefiyommm
:lepi:
:lepi:gelsin dabeee:lepi:
günaydın kıymetlimmmmmmmmmmŞeniz
seninde gününün güzel geçsinn:lepi::lepi:
derinim kolay gelsin anacım senin işinde pek zorrrrrr
dimek okula götürdün kızı öğretmenle konuşturdunnn:lepi::lepi:
pasaklımmmmmm saçların nasıl oldu merak ettim :kedi:
kaygana esirgeme kurumuda olsaydı keşki oraya bırakıp kaçardımkaydirigubbakcemile3aaaah ahhh çitosum o kaygananı ne yapsak bilmiyorum kötükedihüso
bende sefmiyom hadi kocikinkini mecbur topluyom erkekler dağınık oluyor doğalarında var ya buna ne demeli tüüü birde kadın olcek:mymeka:çitosumm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dağınıkmıııakannehir
laa onun efi derleyip toplaması lazım hamiş olan sensizn laaa
böcükün dediği gibin yoluver saçlarınıkötükedihüso
birilerinini erkasını toplamayı sefmem hemde hiççkötükedihüso
kaydirigubbakcemile3şekilde gördüğün gibi cnm yine sinirliyimkötükedihüsosaolll tatlmm iimm bende msn le uğraşıorm dünden beri(( serdoş ve kaynvaliden nasıl:)
günaydnn bitanem nasılsn
psaklımmm merhaba :))
boğa burcuu ama çokk uymuyoo sanırımm!!fisfisfisboşver iyidir hareketli çocuk ilerde ekmeğini taştan çıkarır o maşallahh. ne burcu kızın.
kaygana esirgeme kurumuda olsaydı keşki oraya bırakıp kaçardımkaydirigubbakcemile3
bende sefmiyom hadi kocikinkini mecbur topluyom erkekler dağınık oluyor doğalarında var ya buna ne demeli tüüü birde kadın olcek:mymeka:
kaydirigubbakcemile3şekilde gördüğün gibi cnm yine sinirliyimkötükedihüsoserdoşum da iyi cnm diğeri zıbarıyor:1closedeyes:
aytege günaydn nasılsn sen benii grmüon emmmeee nesseeelmaz:
nuranımm iimm ... enes de ii ama sorma ya hep üzerimde bacaklarıma tutunarak kalkıo ama bacaklarımda 2 diş izi mosmor gorsen nasıl acıoo dün patlattımağzına nasıl canımı yaktı hep yapıo((
kardelennn seni de öpemm gelll canımm benimm!!!Şeniznuranımm iimm ... enes de ii ama sorma ya hep üzerimde bacaklarıma tutunarak kalkıo ama bacaklarımda 2 diş izi mosmor gorsen nasıl acıoo dün patlattımağzına nasıl canımı yaktı hep yapıo((
aytege günaydn nasılsn sen benii grmüon emmmeee nesseeelmaz:
işteee böleee kaydirigubbakcemile5
hadi bakalımm sohbete katıl açılırsınn kimse kutlamasa bile salla gitsin bence
herkezin kendine göre sıkıntısı oluyo ama bilen bilir yinede mucukkksss opuyorumnanaktan
boğa burcuu ama çokk uymuyoo sanırımm!!fisfisfis
yükseleni oğlakk!
çok çalışkan olcakk bu gidişlee çokkk!!!:roflol:
aytege çok kilo almamıştım ben 16 sanırım 49 kiloyla hamile kaldım!a.s
kızım da bi doğdu pir doğdu vallaa uykusuzluktann ölüyodumm :1shok:öyle sızıyodumm kız gece gündüz uyumiidii bacımm bu nadir anlardan birini görüntülemişler işte!!!a.s
valla nuran kızı götürdüm sınıfa adamm baktıı buna ama sen daha çok küçüksünnn dedii!!:1shok:
ayakların sıradan yere bile değmez öbür binaya git orda oyuncaklarr varrr minderler varr renkli renkli dediia.s anasınıfından bahsediyoo ama benimki astıı suratııı:dilcikar: ben ders yapacaktımm diyoooo ayy zor eve geldikk kekk verdi bitane de öğretmen bunaa neysee normalde almaz öğretmenlere zaafı var aldıı afiyetle yedii!!nolcakk bilmemm bir iki mızıldandı okula gidelimm diye şimdi susutuu!!benneyaptımki
kaygana esirgeme kurumuda olsaydı keşki oraya bırakıp kaçardımkaydirigubbakcemile3
bende sefmiyom hadi kocikinkini mecbur topluyom erkekler dağınık oluyor doğalarında var ya buna ne demeli tüüü birde kadın olcek:mymeka:kaydirigubbakcemile3şekilde gördüğün gibi cnm yine sinirliyimkötükedihüsoserdoşum da iyi cnm diğeri zıbarıyor:1closedeyes:
:ecrin_bebekya kızlarr saolnnn
tabii kii zorr
citos olsn grcem senide
vurdysak dovmedk ağzına küçück vurdm canını yakmadm ama kızmamdan anladı yanlş olduğunu ama bi şekilde tepki vermem gerek ben bazı durumlarda şart ya başkasının çocğnu ısırsa hoş olmaz alışkanlk haline geldi enes de bu babasını da ısırıor
aytege çok kilo almamıştım ben 16 sanırım 49 kiloyla hamile kaldım!a.s
kızım da bi doğdu pir doğdu vallaa uykusuzluktann ölüyodumm :1shok:öyle sızıyodumm kız gece gündüz uyumiidii bacımm bu nadir anlardan birini görüntülemişler işte!!!a.s
valla nuran kızı götürdüm sınıfa adamm baktıı buna ama sen daha çok küçüksünnn dedii!!:1shok:
ayakların sıradan yere bile değmez öbür binaya git orda oyuncaklarr varrr minderler varr renkli renkli dediia.s anasınıfından bahsediyoo ama benimki astıı suratııı:dilcikar: ben ders yapacaktımm diyoooo ayy zor eve geldikk kekk verdi bitane de öğretmen bunaa neysee normalde almaz öğretmenlere zaafı var aldıı afiyetle yedii!!nolcakk bilmemm bir iki mızıldandı okula gidelimm diye şimdi susutuu!!benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?