Cesur ve Güzeller

nuranımm iimm ... enes de ii ama sorma ya hep üzerimde bacaklarıma tutunarak kalkıo ama bacaklarımda 2 diş izi mosmor gorsen nasıl acıoo dün patlattımağzına nasıl canımı yaktı hep yapıo ((

boşver iyidir hareketli çocuk ilerde ekmeğini taştan çıkarır o maşallahh. ne burcu kızın.

aytege çok kilo almamıştım ben 16 sanırım 49 kiloyla hamile kaldım!a.s
kızım da bi doğdu pir doğdu vallaa uykusuzluktann ölüyodumm :1shok:öyle sızıyodumm kız gece gündüz uyumiidii bacımm bu nadir anlardan birini görüntülemişler işte!!!a.s
valla nuran kızı götürdüm sınıfa adamm baktıı buna ama sen daha çok küçüksünnn dedii!!:1shok:
ayakların sıradan yere bile değmez öbür binaya git orda oyuncaklarr varrr minderler varr renkli renkli dediia.s anasınıfından bahsediyoo ama benimki astıı suratııı:dilcikar: ben ders yapacaktımm diyoooo ayy zor eve geldikk kekk verdi bitane de öğretmen bunaa neysee normalde almaz öğretmenlere zaafı var aldıı afiyetle yedii!!nolcakk bilmemm bir iki mızıldandı okula gidelimm diye şimdi susutuu!!benneyaptımki

aaaah ahhh çitosum o kaygananı ne yapsak bilmiyorum kötükedihüso
kaygana esirgeme kurumuda olsaydı keşki oraya bırakıp kaçardımkaydirigubbakcemile3

bende sefmiyom hadi kocikinkini mecbur topluyom erkekler dağınık oluyor doğalarında var ya buna ne demeli tüüü birde kadın olcek:mymeka:

saolll tatlmm iimm bende msn le uğraşıorm dünden beri(( serdoş ve kaynvaliden nasıl:)

günaydnn bitanem nasılsn

psaklımmm merhaba :))
kaydirigubbakcemile3şekilde gördüğün gibi cnm yine sinirliyimkötükedihüsoserdoşum da iyi cnm diğeri zıbarıyor:1closedeyes:

canmmm yaaa son zamnlarını rahat geçirmeye bak kii stressiz gir doğumaa bak mesela sütünn gelmesinide stres çok olumsuz etkiler seni rahatlatacak müzik dinle kısa yürüyşlere çık alışveriş yap seni mutlu edecek şelerle oyalan cnmm

nuranımm iimm ... enes de ii ama sorma ya hep üzerimde bacaklarıma tutunarak kalkıo ama bacaklarımda 2 diş izi mosmor gorsen nasıl acıoo dün patlattımağzına nasıl canımı yaktı hep yapıo ((

neen hep bacaklarına tutunarak kalkıyor ki:sm_confused:
kalkarken tutunacak başka bişey göstersen olarmı ki:sm_confused:

aman kıyamam sana yaaa mosmormu olduuu bak sen enesin yaptığınalmaz:
geçmiş olsun canım:gitme:

kardelennn seni de öpemm gelll canımm benimm!!!Şeniz
analıkk zorrr canımmm sonra da için yanmıştırrr vurdumm diyeee!!:a015:

ya kızlarr saolnnn
tabii kii zorr
citos olsn grcem senide
vurdysak dovmedk ağzına küçück vurdm canını yakmadm ama kızmamdan anladı yanlş olduğunu ama bi şekilde tepki vermem gerek ben bazı durumlarda şart ya başkasının çocğnu ısırsa hoş olmaz alışkanlk haline geldi enes de bu babasını da ısırıor

işteee böleee kaydirigubbakcemile5
hadi bakalımm sohbete katıl açılırsınn kimse kutlamasa bile salla gitsin bence
herkezin kendine göre sıkıntısı oluyo ama bilen bilir yinede mucukkksss opuyorumnanaktan

duygusallll doğum günün kutlu olsun canım a.s.

çok teşekkür ederim vallahi sayenizde keyfim yerine geldi iyi ki varsınız :1hug:

boğa burcuu ama çokk uymuyoo sanırımm!!fisfisfis
yükseleni oğlakk!
çok çalışkan olcakk bu gidişlee çokkk!!!:roflol:

evet kesinlikle çok çalışkan olacak yat kalk allaha dua et zaten boğaaa çalışkan akllı bir burç

benim bi ikizim ama o erkek

6 yaşındayken kendini yerelere attı okula gitcem ben diyeeee, bende hiç istemedim gitmeyii

ben ite kaka okudummm

o hep takdir aldı

üniversite sınavın full çıkardı matematiğii

o yüzden mutlu olll

düşünsene ben okula gitmek istemiom diyen çocun olsaa ne kaaaa zorrrrrrrr

nuran anam ben herseyı hazrlamıştım ayın 5 ıdı tam maaş gunu
sadece bankaya maıl atmam gerekıyordu
sonra atma dedıler 2 hafta salladılar
bıde 10 tl erzak verıp alın bununla ıdare edn dedıler

derın valla cok zor ev garusu olmak ama en zoru benımkı olcak hem ev garusu hem iş garusu bıde anne olursm moku yedım

adam şaşırmıştırrr ben ders yapacaktım diyincee
bak sen şunaaa anasınıfını beğenmezmişşşş:asigim:
derste yapmak istermişşşş
bazı çocuklarda okula gitmemek için ağlar seninki okula gitcem diyeŞeniz
ierde hiç zorluk çekmicen bu konuda
çok çalışkan bi öğrenci olacak
öğretmenlere zafıda varmış cimcimeninŞeniz

kaynana olcak bideeeekötükedihüso ne biçim kynana o be dağınık garuuuu sen benim arkamı toplaman lazım bu halinle dicenn :lepi:

:ecrin_bebeklsun kuzum yinede vurma lmaz:ben 5 tane yeğen büyüttüm cnm nasıl yaramazlar bilirimkaydirigubbakcemile3dişleri çıkacak ya kaşınıyordur oda ısırmakla alıyordur hırsınıkaydirigubbakcemile3

:mymeka::mymeka:

ben kaçayımm şimdilik kıza patates kızartacamm sabah istemişti!
kardelen evet bi şekilde çocuğa sınırlarını da öğretmek gerekiyooo canım!a.s
duygusalll doğum günün kutluu olsunn canımmm!!!a.s.
hadiii öptümmm hepiniziiiii sizee doyummm olmiii vallaaa!!!!opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…