Cesur ve Güzeller

cıtosum ıyyımde o cugara ne öle bıda gormeyım:mymeka:

ülke olarak cok zengınız kısa zengın gene zengın fakr gene fakır
işsızlık yuzunden 1000 tl maas alcam yerde 580 tl alıyom zor bela şükür edıyom
bıtek onu cok ıyı öğrenmışız durmadan şüküğr edıyoruz Allahım kalmış tek yardımcımız
gene sızın 15 olm bızım 5 ıdı bak ayın 19 u na attılar
aman zaten cok bısı almıycam 180 tl+avans
avans 300 tl alsam 215 tl takst kalanı ıle 1 ay ıdare etcem 180 kenarda dursun para alamazsam diğer taksıtım olcak
gorumcemı cok sefyom bende zaten alırım ona kendıme almasamda ona alırım

ne kadar tanıdık bir tabloo benimkidee canımın ne ye sıkkın olduğunu bile bilee

neyin var hayatım suratın niye asık der Çok üzgünüm çoook

derin heraaa sevgiii nurann sizede günaydınnkaydirigubbakcemile
ladyoş niye yok bugün uyudu kaldımıCADIARZU

hoşbulldukkk!!opuyorumnanaktan
cem garipoğlu muu:1shok: ayy bişeyy okuyamuyorum yaa kız durmuyoo bitaraftann!!!gamyoncuiremsu
spora başladık koşuyozz yaa heryerlerim de tuıtulmuş hamlıktan üstüne de adet oldummm!!!akannehir

pasaklım saçın nassıl oldu beğendın mı
ınş düzelır cnm erkeklerın genel huyu uzatma bısı yok demek
ama bazen bence haklılar herseyı takmamak laızm
al işte aklıma gelen basıma geldı
kredı kartlarını bız odedık gıttı kuzenıne vermış hepsınden para cekmış benımkıne gerı vermış nerden baksan 3 bın tl borcu var suan
abım o benım öder dıo ınş dıyorum
onu uzmemek adına bısı demıyorum
askerde ıken hep onlar para yollamış onların evınde ve halamda cok ıyı zaten hep der kızım esya alcaksak beğen alalım der
benımkı maasını ona verır halam saklar
ınş ılerde sorun yaşamayız

bırak üleeyynn cıgaramı içcem işte sanalda bari rahatça tüttüremkayganadan dertliyim yine çok dağınık yaw sinir oluyom dağınıklık oldumuÇok üzgünüm çoooksanki ben kaygana o gelin:mymeka:ben bu halimle tertipli olucam diye uğraşıyom o ortalığı dağıtıyorklava:

çitoss öptümm canımmm!!!!Şeniz
pasaklı yine mii bişeyler oldu ben gelmeyeli?
valla ne desek boışşş salllaaaaa!!!!hihoyyyt

yarın bende röfle yaptıricimmm kaydirigubbakcemile2 kuaförde beklemek artık eziyet gibi geliyor :bbo:

cıtosum uğrasma yoluver saçlrını elını ver:roflol:
bende dağınığım:tomato:
h içi ve ozellıkle oruc gırelı sadece h sonları topluyom odama
h içi dağğıt h sonu topla ne guzel:lepi:
tabı aksam ben duzelttım benımkı merakıyla dağıttı o ayrı:mymeka:

efen doğru didin zengin gene zengin fakir hem fakir:gitme:
ayın 5idi tee 19mı attılarrrrkötükedihüso babamızın hayrınamı çalışıyoruz caba burda
maaşları düzenli neden öemiyor bu patronlarrrrr:mymeka::mymeka:

kız görümcen olmak farmışş
ne kaaa çok sefiyon ölee
Allah bozmasın:Saruboceq::Saruboceq:

ladyim nirdekiiCADIARZUCADIARZU

haa ben 15 dk geliyom
pekleyin beni olarmı:kedi:

kız naciye kaç kere kıznın fotosunu kayarmısın didim koymadın

aman fakırık amma gururluyuk
patronlar kıllık edıy para vardı vermedı gaddar herıf
yarın derkı avans yazılın ben 300 tl yazılırım yarsını zor verır ama ben almasını bılırımlmaz:
iyi olursa karsımdakı cnm feda
hep derım aılesını cok sevıyorum oyuzdenn ben onlardan bısey beklemem onlara bısey edemedım dıye uzulurum:gitme:
cabuk gel:gitme:

hera çocuğu kime bırakcann kuaföre gidinceee???:sm_confused:
anne olunca beklemek her yerde eziyettt canımm!a.s
dün akşam stada gidiyozz koşmaya benim kzın kakası gelmiş bi tarfgtan çamaşırları topluyorum diğer yıkananları asıyorumm!kafamçokkarıştı
adam çıkmış dışarı hadiii diye bağırıyoo!!:mymeka:
kızz daha varr diye bağırıyoo sabah yedibuçukta uyandımm kızın okula gidecemm diye ağlamasını çektim okula götürdümm sınıflara soktum öğretmenle konuşturdumm kesmedi ders yapacakmış okulda neyse oyalansın diye parka çarşıya heryere götürdümakannehir canım çıktı akşam da adam hadi hadii diyee sanki oyun oynuyorum surat asıyooo kapıda neymiş akşam olmuşşş koşamamışş beyefendi!!klava:
vayyy anasınıııı kan beynimee çıktııı ailecekk koştukk da rahatladıkk accıkk!!hihoyyyt
tabee eve gelince soktumm lafııı ayrı mesele!!!!:dilcikar:

kız naciye kaç kere kıznın fotosunu kayarmısın didim koymadın
anammm ben hiçç görmedimm kızzzz!!!:1no2:
avatardaki kızımm :1rolleyes:albümlerde de var artkadaş olarak eklersem seni görüürsünn canımm benimm beklee ekleyem!!a.s

hişşşşşşşşş leydi,böcük,stellaaa,pasklı,,dantelli küloot nerdesinnizzz hele biii msne gelin size bişi sölicemmmm kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…