K
kSo
Ziyaretçi
eee kızlar ne var yok bugün benim başım ağrıyor eğilip doğruldukça sızlıyor kafam:bbo:sinizütüm azdı yine
sorma canım ya bende aynen sinüzit belası işte havalar biraz sogudumu azıyor geçmiş olsun:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee kızlar ne var yok bugün benim başım ağrıyor eğilip doğruldukça sızlıyor kafam:bbo:sinizütüm azdı yine
karar deıl aslında bı düşünce ama askıma demedım da
sımdık benımkı çalışcak bayramda 1 2 gun ızınlı sanırım o gunlerde bıgun bıze gelıp gezelım dığer gun akrabalara gıdelım dıom
sonrada ben yıllık ıznımı alıp köye gıdem
zaten şuan bılet yok
annemı cok özledım belkı gelınce cok zorluk cekerım ama bıdaha gıdememe şansım var
tabı benımkıne demedım ama dün kızgın olduğu bellıydı
dedım annem benı özlemış gtcem
tabıkıde annen cağırıyosa gtmelısın bu senın kararrın ben karışamam falan dedı ama deme şeklı farklıydı
2 gundurde bı konuşamıyozkı
işte cok yoğunnn ıkı kelıme asla edemıyoruz işten cıkıyo markete gıdıyo gece 2 oluyo uyya kalıyo
sonra sahura kalkıo bıde sbh 6 da işe gdııyooffffffffff
sağol cnm :gitme:hafiften midemde bulanıyor ben en iyisi gidip yatayım biraz konuşcek halim yok size iyi sohbetler:a015:aman baş ağrısımı sorma citosum ya dümden beri benimde başım ağrıyor
gece uyuyunca geçmişti
şimdide inceden inceden ağrımaya başladı:gitme:
geçmiş olsun çitosum
alnına sıcak havlu koy rahatlatıyor biraz
vallahi son söz demeyelimde ben daha inatım diyelim üstüme gelip beni azdırmaz akıllandı benimle 6 yıl geçirince ögrendi :roflol::roflol::roflol: gerçi bende istiyom ist dışında olmayı ama havalar kötü olacak gibi kızım küçük:ecrin_bebek:
sağol cnm :gitme:hafiften midemde bulanıyor ben en iyisi gidip yatayım biraz konuşcek halim yok size iyi sohbetler:a015:
tabı bu sadece şuan düşündüğüm bırazdan bana eserler gene:bbo: bu aralar kafam cok karısık yaa
bıde kötu tarafı var
yengemler orda olcak abım döncek ben o mendebur karıyla dönmek zorunda kalcamm
ben korkarım sen gel dıo sankı para varda demıyokı bılet alak:mymeka: pıslukk
ben ıstıyomkı annem babamla olam sadece onun sıfatını görmeyımm
ee dabe orası öle bende rahat edemem başkasının efindeekaydirigubbakcemile5
hele başkasının efinde uyuyamam:1ninca:
aytege çitos hoşgelmişiniz
aleyküm selambuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
kızlar bu bayramda eşim hani çanakkaleye gitmek istiyorduya bende istemiyordum akşam diyorki ne yapacagız bayramda bende evde yatacagız dedim kaydirigubbakcemile3
karar deıl aslında bı düşünce ama askıma demedım da
sımdık benımkı çalışcak bayramda 1 2 gun ızınlı sanırım o gunlerde bıgun bıze gelıp gezelım dığer gun akrabalara gıdelım dıom
sonrada ben yıllık ıznımı alıp köye gıdem
zaten şuan bılet yok
annemı cok özledım belkı gelınce cok zorluk cekerım ama bıdaha gıdememe şansım var
tabı benımkıne demedım ama dün kızgın olduğu bellıydı
dedım annem benı özlemış gtcem
tabıkıde annen cağırıyosa gtmelısın bu senın kararrın ben karışamam falan dedı ama deme şeklı farklıydı
2 gundurde bı konuşamıyozkı
işte cok yoğunnn ıkı kelıme asla edemıyoruz işten cıkıyo markete gıdıyo gece 2 oluyo uyya kalıyo
sonra sahura kalkıo bıde sbh 6 da işe gdııyooffffffffff
günaydınnn kızlarrrr!!!opuyorumnanaktan
kadir geceniz mübarek olsunnnn!!!!:Saruboceq:
kızımm bugünn şaşırdı yinee akannehirbende okulaa gidecemm diyee ağlıyooooooo!!!!kafamçokkarıştı
nasılsın datlummmmmmm, antalya yağacak gibi, sabah altınovadaydık şeker gübre falan aldıkkk.......
ya bıktım bu halimden... Şöyle keyfim yerine gelse ne olur.. Bayramda tekirdağa gidebiliriz kuzenime.. Belki o zaman açılırım.. Havalar da kapalı hep ruhum sıkılıyor sanki... delikafadulden
kızımm bugünn şaşırdı yinee akannehirbende okulaa gidecemm diyee ağlıyooooooo!!!!kafamçokkarıştı
:roflol::roflol: allah iyiliğini versin emi, eee peki çanakkalede kim var ki gitmez istiyor kocen.