kızlar şu aralar ne cok dua ıstıyorum sızlerden....cokmu oluyorum ne............
ama ne yapayım .....ssevıyorum sevıldıgımıde düşünüyorum.........
işallah bu son dua isteyişim olur..........şu aralar herşey üst üstte geldi hayatımda..........
dua istıyorum allahım diyoki....bir kulun bir kula duası .kabul olur red olmazmış..........onun içinde istiyorum.......
bu duayı annem için istiyorum canımcıklar........
yarın annem hastaneye yatıcak...........annem şeker hastası...........ve ben vandayken ....gözlerinden şikayeti olmuş........
doktora gitmişler.....göz damarlarında kanama var.........bu kanamalar damarlarda pıhtılaşma yapmış......
bu pıhtıları almassak görme kaybın olur demişler........
ilk önce lazerle kanama olan yerleri yakmışlar.......bu yanan yerler iyi oluncada ameliyatla.bu pıhtılar alınacak demişler........
işte bu kanamadan dolayı oluşan pıhtılar temizlenecekmiş........yarın hastaneye yatıcak.........
carsamba..ameliyatı var.........her ameliyat gibi tehlikesi var....bide bu göz ........allah korusun..........
bi şey olmadan .........başarılı bir ameliyat geçsin .......işallah.....
allah yardımcısı olsun.....allahım şafi ismiyle şifasını versın.........
ne olur dua edınde .........annemın gözlerine hiç bi şey olmasın.........lütfen ne olur.........
allahın red edmedıgı dualardan biride kulun kula yaptıgı duaymış..........
duanızı eksık etmeyın...........
canımcıklar.....bende annemın yanında refakatcı olcam......dualarınızı eksik etmemn olurmu yavriler.....