• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

ay ay ay hamarat kaynanama bakınnn:CüvCüv:bende senı torun sahıbesı edecem :roflol::smiley-cool:
batu ne edıy de bakem hele a.s.

batuhan çıldırdı benimde çıldırmama az kaldı ağlamayı bilmiyordu çocuk bi hasta oldu huyu suyu değişti mafoldumben

ben geldim ahali................hihoyyyt

destur bismillah................yol varın bakıyım......kaydirigubbakcemile4........nasılsınız sugar gacılar....özledım sızlerı ..........opuyorumnanaktan

selam duyguş opuyorumnanaktan

kesinlikle edamm :lepi:
kiz onunla hem davayi konusuyoruz hem eski günleri,hem yaptigimiz seyleri..
baktik kafa basmiyor cikip dolasiyoruz..aceip yaa :sm_cool:

canim benim ofisim kendime ait,simayda yanimda her zaman kaydirigubbakcemile3
kendine ait yatagi vs. var.. hep gözümün önünde..ben islere bakiyorum..oda keyfine Şeniz

oohh harıka vallaa... masallaahh..

Yalnız bı ıkı ay sonra bu rahatlıgı bulamayabılırsın haberın olsun.. kaydirigubbakcemile3

hareketlenmeye baslayınca ne işe yetısebılın ne simaya... :emir_bebek: :totosuna şaplatma smilesi: kaydirigubbakcemile3

cloudy selam cnm sınavın kötü geçmiş üzüldüm tatlışım ama hakkında hayırlı olsun

tamam ceviriyorum !
gec maillerine bak burayi mesgul etme kaydirigubbakcemile
uuu yazacan mı la şaka ettim akannehir
gelirsiniz artıkın düğünüme nasılsa istanbuldayız hepimiz yerimseniben
:lepi:
:sinifsinif: ben sima dıyom hıh.. :umursamaz:

opuyorumnanaktan
piqi aplam :hulya:

kesinlikle edamm :lepi:
kiz onunla hem davayi konusuyoruz hem eski günleri,hem yaptigimiz seyleri..
baktik kafa basmiyor cikip dolasiyoruz..aceip yaa :sm_cool:

canim benim ofisim kendime ait,simayda yanimda her zaman kaydirigubbakcemile3
kendine ait yatagi vs. var.. hep gözümün önünde..ben islere bakiyorum..oda keyfine Şeniz

öle iş mi olur nan :roflol:

tatlım ..hafıf hafıfı sallanıyoruz şükür gece ve sımdıye kadarda bı sey olmadı allahım bı daha yasatmasın.:Saruboceq:.halaen korkuyorum valla......akannehir

ben alıştım sallanmaya
küçüklüğümden beri :1ninca:
99 depreminde çok korktum ama :gitme:

batuhan çıldırdı benimde çıldırmama az kaldı ağlamayı bilmiyordu çocuk bi hasta oldu huyu suyu değişti mafoldumben
neden öyle oldu ya :gitme:
:çok üzgünüm:
dua okusana nazar olabilir mi :sm_confused:

oohh harıka vallaa... masallaahh..

Yalnız bı ıkı ay sonra bu rahatlıgı bulamayabılırsın haberın olsun.. kaydirigubbakcemile3

hareketlenmeye baslayınca ne işe yetısebılın ne simaya... :emir_bebek: :totosuna şaplatma smilesi: kaydirigubbakcemile3

bakalim kismet kaydirigubbakcemile2
o zamanda annem var, sagolsun.. yada hic olmadi calismam sorun degil hihoyyyt
eda maillerine bak :1closedeyes:

uuu yazacan mı la şaka ettim akannehir

:lepi:

öle iş mi olur nan :roflol:

[/B]

yazdim bile Çok üzgünüm çoook
evet öyle is olur hemde bal gibi,hem gezdiriyor hem para ödüyor bana nihahah :roflol:
bide bir yerlere oturdugumuz zaman o ödüyor hesabi :roflol:
isin komik yani bide bana diyo "kizim sen ne pahali avukatmissin ya" diye hahha :roflol:

sıla mail harika :asigim:

cülletim h geldim
soğudu nan bura pantulunumun altında taytım var üşümiim diye :1ninca:

az kaybulup gelcim 1 saate kadar yohum kaydirigubbakcemile4

persmbe abımler köye gıdıyy
ablamda kalırım dedım onlarda cuma gıdıy
yalnız kaldım
beımkı gıtme gezerız dıo
annem gel dıo
gtsem gelınce cok zorluk cekerım maddı anlamda
gtmesem annem alınır mı
tatıl yapmak ıstıyorum ama ödeme yapmıyorlar
offf

kızlar şu aralar ne cok dua ıstıyorum sızlerden....cokmu oluyorum ne............

ama ne yapayım .....ssevıyorum sevıldıgımıde düşünüyorum.........

işallah bu son dua isteyişim olur..........şu aralar herşey üst üstte geldi hayatımda..........

dua istıyorum allahım diyoki....bir kulun bir kula duası .kabul olur red olmazmış..........onun içinde istiyorum.......

bu duayı annem için istiyorum canımcıklar........

yarın annem hastaneye yatıcak...........annem şeker hastası...........ve ben vandayken ....gözlerinden şikayeti olmuş........
doktora gitmişler.....göz damarlarında kanama var.........bu kanamalar damarlarda pıhtılaşma yapmış......
bu pıhtıları almassak görme kaybın olur demişler........
ilk önce lazerle kanama olan yerleri yakmışlar.......bu yanan yerler iyi oluncada ameliyatla.bu pıhtılar alınacak demişler........
işte bu kanamadan dolayı oluşan pıhtılar temizlenecekmiş........yarın hastaneye yatıcak.........
carsamba..ameliyatı var.........her ameliyat gibi tehlikesi var....bide bu göz ........allah korusun..........
bi şey olmadan .........başarılı bir ameliyat geçsin .......işallah.....
allah yardımcısı olsun.....allahım şafi ismiyle şifasını versın.........
ne olur dua edınde .........annemın gözlerine hiç bi şey olmasın.........lütfen ne olur.........
allahın red edmedıgı dualardan biride kulun kula yaptıgı duaymış..........
duanızı eksık etmeyın...........
canımcıklar.....bende annemın yanında refakatcı olcam......dualarınızı eksik etmemn olurmu yavriler.....

Back