kaç yaşındasın de bakem heleee
21 ama 2 senem daha var evlenmek için 23 olcam yanee mafoldumben
askitomun askerliği var seneye sözlencez inş. :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yaşındasın de bakem heleee
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
vereliniortakvereliniortakvereliniortak
jasmin canm inş.. allah m sana sağlıklı bir bebeğin olmasını nasip eder.
çok kötü oldu sel olayı ya mafoldumbenlady cnm ben 3 kattayım bodrum ve ilk giriş berbat işler yavaşta olsa gidiyor işte
Amin inşallah canlarım.Hepimize önce sağlıklı daha sonra da hayırlı evlatlar versin:Saruboceq::gitme:
Çok zor günler geçirdim tabii ki..:gitme:Şimdi tekrar yaşarım aynı şeyleri diye korkuyorum hamile kalmaktan:sinifsinif:
böcük nirde ya ?
saolun kızlar ..
ya kabakulak değil 3 hafta once kkk aşısı olmştu onun yan etkisi olsa bu kadar geç olmazdr die düşünüorm .. ama şkr k, kabakulak değil inş. hemen geçer inanın dr a gidene ecel terleri doktm rabbim korsn bebişlerimizi ..
c.tesi iftara misafr almştm sonra kaynpederde annemleri alacaktı o gün illa siz de gelin kırk yılın başı bir araya gelcez falan ii dedm arkadaşarı iptal ettim bugn gelecekelr .
herşey allah dan işte arka odaya gttm ütüm vardı bir kaç parça bir ses geldi elim ayağm titredi koştm odaya ne goreyim otrma odasının baca deliğinden bütün kurumlar benm ewde halının üstü kapılar koltklar duvarlar her yerim batmş boyacı vardı apartman boyanıordu altkomşmla üst komşumn bacasını temzlerken sala bizim bacaya ki bi habr verir insan biz bide o bacaları kullnmıoz kalrfer bacası dıışarda ..
çıktım bu ne ya dedm ne oluo ses yok eşimi aradm gldi sinir oldu kavga ediodu boyacıylan nerdese adam tamam dedi kadın yollucam ben halıları da aldrcam 1 saat bekledm gelen giden yok tüymüş adam artk halıları aldrdk eşimde temzledi sağolsn ama bütün 2 gün çamasr yıkamakla geçti
allah m beterlerinden saklasn ..
uzun oldu ama:kedi:
nası yok koca :mymeka:
:roflol: :roflol:
sonra gelir bana senin arkadaslarını sevmedim hakkımda konusuyolar der -tatlicadiarzu-
nasııı :kedi:
zaten simayı görünce bi kez daha istedi
ama sonra unuttu :mymeka:
sen ne kadarlık evlisin Şeniz
evlende gör ebeninkini imzaasaklı :roflol:
oyy çok geçmiş olsun ya kafamçokkarıştı
amuda kalkılır zaten o benim taktiğim :roflol:
olm bende öle yapacaktim zaten..simayi vericektim ona 1-2 gün baksin diye..
sonra bakacakti ne kadar tatli oda hemen isticekti..tabiki simayin yaninda selcuguda verecem..görecek baba kiz aski ne kadar büyük :asigim:
selam kızlar nasılsınız ben geldim varya işyerim hayla berbat durumda heryer çamur ıyyyy 1 hafta oldu nerdeyse ilk anları nasıldı düşünemiyorum bile
yani daha kocam değil, koca adayım, o mânada söledim:ecrin_bebek:
ben de evlenip görmek istiyom ebeminkini:kedi:
amin :Saruboceq:
şimdi çalışma yapmıyo musunuz :1ninca:
neden korkuyosun ki :gitme:
Selamlar.... mirmirmirmir
biz dün sabah internette akasya duraginin tekrarina baktik,ordaki seyit in kizi oldu ya.nasil öpüyor seviyor kizini.. acaipti yav :asigim:ayyyyy ne kötü yaaa :sinifsinif: :sinifsinif: Allah kolaylık vermiş sabır vermiş de halletmişsiniz :1hug:
imza: benn :lepi: :roflol: :roflol: :roflol:
dün kocemcim dışarıda bi baba kız gördü sanırım içi gitti o görüntüye
kız 4 - 5 yaşlarında babasının kucağındaydı yolda yürüyorlardı
kız babasının boynuna sarılmış yanaklarını öpüyodu babasının
kocecim de "gördün mü nası öpüyodu babasını cimcime" falan diye bana gösterdi
sanırım özendi baba kızın aşkına ama bana bişi demedi limoniydik de biraz
bizde hep kızımız olsa keşke diyoruz da ondan böyle düşündüm :asigim:
[/COLOR][/B]
Canım yapmıyoruz çalışma.Daha yeni oldum operasyon çünkü.7-8 ay geçsin diyorum kendimi toparlamak için.
Bir daha aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum canım![]()
h geldin betülüm Şeniz
uyan nan
böcük işyerindeymiş :mymeka: iki dakka yazıp haber veremedi :1closedeyes:
çok yoğunmuş hamfendi![]()
evlen evlen o zaman görürsün işte pohh vardı erkenden anneciğimi babacığımı bırakıp evlendim rahat battı kanımca :mymeka:
ay şimdi aşkımla konuştum, anneannesi vefat etmiş dün gece...
tüylerim diken diken oldu yaa, offf.
ben de diyorum beni arardı bu saate kadar..
meğer memlekete doğru yola çıkmışlar.
ona bende baktım :asigim:biz dün sabah internette akasya duraginin tekrarina baktik,ordaki seyit in kizi oldu ya.nasil öpüyor seviyor kizini.. acaipti yav :asigim:
bana ne furuyon böcük gelince vurarsın da kaydirigubbakcemile:mymeka:
çok erken :1closedeyes: ben 25 imde evlendim :roflol:
benimki erken değil,tam zamanı bi kerem:dilcikar:
24 yaşında evlenicem, 1 sene işimde çalışmış olcam.
ee daha ne olsunzemuszemus
:gitme:ay şimdi aşkımla konuştum, anneannesi vefat etmiş dün gece...
kızlar bana müsade kk ya demnden beri giremedm sinr oldm eror veriordu ..
şimidde çıkmam gerek ii sahbetler kalanlara
basınız sag olsun..ay şimdi aşkımla konuştum, anneannesi vefat etmiş dün gece...