• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

nasııı :kedi:
zaten simayı görünce bi kez daha istedi
ama sonra unuttu :mymeka:

amuda kalkılır zaten o benim taktiğim :roflol:

olm bende öle yapacaktim zaten..simayi vericektim ona 1-2 gün baksin diye..
sonra bakacakti ne kadar tatli oda hemen isticekti..tabiki simayin yaninda selcuguda verecem..görecek baba kiz aski ne kadar büyük :asigim:

selam kızlar nasılsınız ben geldim varya işyerim hayla berbat durumda heryer çamur ıyyyy 1 hafta oldu nerdeyse ilk anları nasıldı düşünemiyorum bile

niye nan 5 senedir bekliyim evlenmeyi yeter bende bakıciğim tadına nası bişi :kedi: kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

nası yok koca :mymeka:

:roflol: :roflol:

sonra gelir bana senin arkadaslarını sevmedim hakkımda konusuyolar der -tatlicadiarzu-

evlende gör ebeninkini imza:pasaklı :roflol:

yani daha kocam değil, koca adayım, o mânada söledim:ecrin_bebek:

ben de evlenip görmek istiyom ebeminkini:kedi:

1,5 yıl olacak tatlım;ama benim başımdan bir gebelik geçtimafoldumben
noldu düşük mü yaptın senağlama
olm bende öle yapacaktim zaten..simayi vericektim ona 1-2 gün baksin diye..
sonra bakacakti ne kadar tatli oda hemen isticekti..tabiki simayin yaninda selcuguda verecem..görecek baba kiz aski ne kadar büyük :asigim:
:lepi:
süper olur valla kaydirigubbakcemile2
:asigim:
selam kızlar nasılsınız ben geldim varya işyerim hayla berbat durumda heryer çamur ıyyyy 1 hafta oldu nerdeyse ilk anları nasıldı düşünemiyorum bile
mafoldumben ee napıyosunuz peki şimdi benneyaptımki
niye nan 5 senedir bekliyim evlenmeyi yeter bende bakıciğim tadına nası bişi :kedi: kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
ben 6,5 yıl bekledim de ha bunun tadına bakim demedim :roflol:

yani daha kocam değil, koca adayım, o mânada söledim:ecrin_bebek:

ben de evlenip görmek istiyom ebeminkini:kedi:

gör o zaman :roflol: :roflol: :roflol:

Canım,

Kalp atışları için gittiğimizde bebeğimi göremedikmafoldumben Boş gebelik geçirdim maalesefmafoldumben

tahmin ettim içime doğdu bende yaşadım canım bunu çok üzülmüştüm çok geçmiş olsun sanada, ama çok şükür aallah bana bir oğlan nasip etti sanada sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip eder inşallah, herşeyin hayırlısını versin rabbim.

lady cnm ben 3 kattayım bodrum ve ilk giriş berbat işler yavaşta olsa gidiyor işte

Allahım sabır versin zor bi durumdur tabiii :gitme:

tahmin ettim içime doğdu bende yaşadım canım bunu çok üzülmüştüm çok geçmiş olsun sanada, ama çok şükür aallah bana bir oğlan nasip etti sanada sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip eder inşallah, herşeyin hayırlısını versin rabbim.

Amin inşallah canlarım.Hepimize önce sağlıklı daha sonra da hayırlı evlatlar versin:Saruboceq::gitme:

Çok zor günler geçirdim tabii ki..:gitme:Şimdi tekrar yaşarım aynı şeyleri diye korkuyorum hamile kalmaktan:sinifsinif:

madem kötü bişeydi ne die evlendiniz nan oturamadınız mı evinisde :mymeka:
tutmayın nan kaydirigubbakcemile4 ben kaç yıldır bekliim bunu vazğeçmiyciğim işte kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
vereliniortakvereliniortakvereliniortak

Back