kardelen okşın hoşgeldiniz bacılaropuyorumnanaktan
pasaklım sen annamışın zati birde soruyon:jeyyar:
bu arada hakketten böcük nerde yaw yokluğu çok belli kaydirigubbakcemile3
kızlar hepiniz sağolnn ..
nasılsnz
benm morlim bozuk dün oğlşmn sol yanağnda şişlik fark ettim kulağnın on taraflarında baya şiş hemn dr a gtrdm ve tükürük bezi ilthbı dedi 3-4 güne geçer dedi ant. kullnıors inş. geçer kızlar
c.tesi başıma gelenler başlı başına şaka gibi di onları hç yazmaym zati
ben beceremem senin gibi gaza getirmeyi -tatlicadiarzu-sen tabi ki, işte süreç>>>>:jeyyar:Şeniz:asigim:süprizzzzz
buraya üye yap onuda takılsın bizeee :roflol::roflol: oda olur haciii beee :roflol:
kocemi kim gaza getiricek
ben beceremem senin gibi gaza getirmeyi -tatlicadiarzu-
az kaldı benim nikkimle soppet edicek sizinle :roflol:
gecen nasıl buluyosunuz birbirinizi göstersene bana dedi :1ninca: :mymeka:
uyy dıkandım valla :roflol:
biz ona yapması gereken her bişeyi öğretirüzzzzzzzzzlülülülülülükaydirigubbakcemile3
ben çok dengesiz davranıyorum bi istiyom bi istemiyom :bbo:
Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah :Saruboceq:
kızlar hepiniz sağolnn ..
nasılsnz
benm morlim bozuk dün oğlşmn sol yanağnda şişlik fark ettim kulağnın on taraflarında baya şiş hemn dr a gtrdm ve tükürük bezi ilthbı dedi 3-4 güne geçer dedi ant. kullnıors inş. geçer kızlar
kocemi kim gaza getiricek
valla bebek yapın kızlar tavsiye ederim. hayatın anlamı oluyolar. rabbim olmayan larada versin inşalahh.
geçmiş olsun canım yaa..
kabakulak felan olmasın Allah korsun?
gerçi doktor bakmış ama yine de dikkat edin.
noldu canım yaaa cumartesi anlat dinleriz biz.
oğluşunada geçmiş olsun nasıl olsa geçecekmiş üzülme, çok şükür ki tedavisi var dimi :teselli:
:roflol:
:gitme:
neden olmuş o şişlik mafoldumben
çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm:
nasııı :ecrin_bebek:
nasıl nasıl looooo
hamile kalmak için takdikler varrr bilmiyomusunnn....... insanlar amuda bile kalkıyor kıss
geçmiş olsun canım ya allah beteriden saklasın..kızlar hepiniz sağolnn ..
nasılsnz
noldu canım yaaa cumartesi anlat dinleriz biz.
oğluşunada geçmiş olsun nasıl olsa geçecekmiş üzülme, çok şükür ki tedavisi var dimi :teselli:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben beceremem senin gibi gaza getirmeyi -tatlicadiarzu-
az kaldı benim nikkimle soppet edicek sizinle :roflol:
gecen nasıl buluyosunuz birbirinizi göstersene bana dedi :1ninca: :mymeka:
uyy dıkandım valla :roflol:
nasıl nasıl looooo
hamile kalmak için takdikler varrr bilmiyomusunnn....... insanlar amuda bile kalkıyor kıss
saolun kızlar ..
ya kabakulak değil 3 hafta once kkk aşısı olmştu onun yan etkisi olsa bu kadar geç olmazdr die düşünüorm .. ama şkr k, kabakulak değil inş. hemen geçer inanın dr a gidene ecel terleri doktm rabbim korsn bebişlerimizi ..
c.tesi iftara misafr almştm sonra kaynpederde annemleri alacaktı o gün illa siz de gelin kırk yılın başı bir araya gelcez falan ii dedm arkadaşarı iptal ettim bugn gelecekelr .
herşey allah dan işte arka odaya gttm ütüm vardı bir kaç parça bir ses geldi elim ayağm titredi koştm odaya ne goreyim otrma odasının baca deliğinden bütün kurumlar benm ewde halının üstü kapılar koltklar duvarlar her yerim batmş boyacı vardı apartman boyanıordu altkomşmla üst komşumn bacasını temzlerken sala bizim bacaya ki bi habr verir insan biz bide o bacaları kullnmıoz kalrfer bacası dıışarda ..
çıktım bu ne ya dedm ne oluo ses yok eşimi aradm gldi sinir oldu kavga ediodu boyacıylan nerdese adam tamam dedi kadın yollucam ben halıları da aldrcam 1 saat bekledm gelen giden yok tüymüş adam artk halıları aldrdk eşimde temzledi sağolsn ama bütün 2 gün çamasr yıkamakla geçti
allah m beterlerinden saklasn ..
uzun oldu ama:kedi:
bende koca yok ki gaza getireyimmafoldumben
fekat yanımda olduğu zaman elimden geleni ardıma koymamŞeniz
aman sakın gelmesin kocişin, senin nickle onun hakkında konuşuruz da abooooakannehir
nasııı :kedi:ben :jeyyar:
sen ne kadarlık evlisin ŞenizAynen bende canım:kedi:
evlende gör ebeninkini imzao iş bi zahmet sana düşüyo canım o kadarını da yap nan ne var korkacak :mymeka:
ben evli olsam anındaaakaydirigubbakcemile3
saolun kızlar ..
ya kabakulak değil 3 hafta once kkk aşısı olmştu onun yan etkisi olsa bu kadar geç olmazdr die düşünüorm .. ama şkr k, kabakulak değil inş. hemen geçer inanın dr a gidene ecel terleri doktm rabbim korsn bebişlerimizi ..
c.tesi iftara misafr almştm sonra kaynpederde annemleri alacaktı o gün illa siz de gelin kırk yılın başı bir araya gelcez falan ii dedm arkadaşarı iptal ettim bugn gelecekelr .
herşey allah dan işte arka odaya gttm ütüm vardı bir kaç parça bir ses geldi elim ayağm titredi koştm odaya ne goreyim otrma odasının baca deliğinden bütün kurumlar benm ewde halının üstü kapılar koltklar duvarlar her yerim batmş boyacı vardı apartman boyanıordu altkomşmla üst komşumn bacasını temzlerken sala bizim bacaya ki bi habr verir insan biz bide o bacaları kullnmıoz kalrfer bacası dıışarda ..
çıktım bu ne ya dedm ne oluo ses yok eşimi aradm gldi sinir oldu kavga ediodu boyacıylan nerdese adam tamam dedi kadın yollucam ben halıları da aldrcam 1 saat bekledm gelen giden yok tüymüş adam artk halıları aldrdk eşimde temzledi sağolsn ama bütün 2 gün çamasr yıkamakla geçti
allah m beterlerinden saklasn ..
uzun oldu ama:kedi:
nasıl nasıl looooo
geçmiş olsun canım ya allah beteriden saklasın..
anaaa ayten hanım bizi takip ederken bakıyom sende düşmüşün buralarakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şişşşşttttttttt çok ayıplmaz:
:roflol:bu pasif daha normal yolu denememiştir ki, amuda kaksın:1closedeyes:
:roflol:
sen ne kadarlık evlisin Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?