Cesur ve Güzeller

Heee sorma süperim yaa sımdık götürdüm bir avuç kara çekirdek birde şu soslu mısırdan bu saatte yarın haneme 500 gramcık yazar benim kesin:(Ne biçim bünye bu yarabbim yaaamafoldumben
ööle dime kıs,ege daa 1 yaşında diimi,maş.çok ii toparlamışın şimdiden,daada verirsin,bende doomlarımdan sora hep inceciktim,şimci çocuklar büyüdü,ben daa çok aldım,2 aydır recim yapiim,ben de senin gibin olcemyerimseniben

bende severdim ama
tavuk suyuyla patlatıyolarya
beni tiksindiren o oldu.
bulyonla patlatıyolar..ıyyyk çok koku yapıyo..kafamçokkarıştı
ooy onu ben de duymuştum ne iğreenç,yemedim ama tahmin ederim,ben kendim patlatıyom,kaliteli kalitelicokacimcoook
kim neyi tavuk suyuyla patlatiyor anlamadim :uhm:
senin kooduun pıtpıtları yafruumyerimseniben

saolsun yigenim tiksindirdi beni.
teyze güzel oluyo ya diye..
bu çocuk bende bulantı çok yaptı...akannehir

evt canım 6 aylık .
2 kızım var
bide oğluşumuz olcak allah kısmet ederse.canım..opuyorumnanaktan
hadi hayırlısı ,sağlıkla kucaana alırsın inş.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
totom acıdı :sinifsinif:

uykum geli sanki :bbo:
git o zman beebkin kocişi uyutsun seniii:jeyyar:
roşum sen yeni evlisin sanırım...:kedi:

nee diyon balım yaa,çizelgemi görmiin mii:kedi:15 seneyi devirdikzemuszemus
kızım 14 yaşını geçen ay bitirdi,bide oğluşum vaa 10 yaşında ellerinden öperler:CüvCüv:

hadi hayırlısı ,sağlıkla kucaana alırsın inş.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

git o zman beebkin kocişi uyutsun seniii:jeyyar:

nee diyon balım yaa,çizelgemi görmiin mii:kedi:15 seneyi devirdikzemuszemus
kızım 14 yaşını geçen ay bitirdi,bide oğluşum vaa 10 yaşında ellerinden öperler:CüvCüv:

ya ben onu 15 aylık sandım çok pardon..
maşşallah daha nice yıllara. ne güzel..opuyorumnanaktan

ööle dime kıs,ege daa 1 yaşında diimi,maş.çok ii toparlamışın şimdiden,daada verirsin,bende doomlarımdan sora hep inceciktim,şimci çocuklar büyüdü,ben daa çok aldım,2 aydır recim yapiim,ben de senin gibin olcemyerimseniben

ooy onu ben de duymuştum ne iğreenç,yemedim ama tahmin ederim,ben kendim patlatıyom,kaliteli kalitelicokacimcoook

senin kooduun pıtpıtları yafruumyerimseniben

Öyle ama ya bıktım valla iki gün yemek yesem kilo alıyom kız hayatım boyunca rejim yapmam lazım benim yaa:gitme:

bende severdim ama
tavuk suyuyla patlatıyolarya
beni tiksindiren o oldu.
bulyonla patlatıyolar..ıyyyk çok koku yapıyo..kafamçokkarıştı
Allah allah ilk olarak duyuyorum valla:bbo:

Öyle ama ya bıktım valla iki gün yemek yesem kilo alıyom kız hayatım boyunca rejim yapmam lazım benim yaa:gitme:
Allah allah ilk olarak duyuyorum valla:bbo:

hep öle duygum yaa,ömrüm ööle geçti benimde,
ekmeğe alışmıyım diye ramazan pidesi bilem yiyemiyom biliin miimafoldumben
hade dostluk topicine gidelim,burcu gelmştikaydirigubbakcemile4

Back