Cesur ve Güzeller

Offf ya evdede çerez var ve bu saatte yememem lazım benim yaa çok boğazım açıldı çok kızıyorum kendime patlamış mısırıda görünce pöfff:((

şu ara hiçbnir diziye ziyan etmiyoruz.
amma tv kolik olduk
sizde öylemisiniz..
evde olunca akşamları..
kaydirigubbakcemile3

hamiş var burda
ama ben mısırdan tiksindim
yiyemiyorum kokusu beni öldürüyo.
çok yedim biara .

şu ara hiçbnir diziye ziyan etmiyoruz.
amma tv kolik olduk
sizde öylemisiniz..
evde olunca akşamları..
kaydirigubbakcemile3

Aynen öyle canım yaa malesef:(Hele çocuk olduktan sonra biz iyice bitkisel hayata girdik...Uyku düzeni hala yok bir gün 8 de uyur birgün 11 de bir gün 10da onun için akşam dışarı çıkmak kabus oluyor genelde bize...Bizde dizilere kalıyoruz mecburen:sinifsinif:

:kızgın:

hoşbuldummmm opuyorumnanaktan

hee cuma diye mi kaydirigubbakcemile3

hıım piki ama almanyada türk çok nasıl olur :1shok:

taam o zaman,bebekin kocişi duymasın ama demiiyerimseniben

türk cok olmasi sarkilarin popüler olup olmayacagini belli etmezki canim :umursamaz:
herkes kafasina göre dinliyor..türk kanallari olmasa orda kim ne album cikarmis haberimiz olmicak laelaelaelaelae

Offf ya evdede çerez var ve bu saatte yememem lazım benim yaa çok boğazım açıldı çok kızıyorum kendime patlamış mısırıda görünce pöfff:((
boşfer sen yimee,süppersin ama hee:kedi:
hamiş var burda
ama ben mısırdan tiksindim
yiyemiyorum kokusu beni öldürüyo.
çok yedim biara .

yime zati bea,yığlı yığlı akannehir
bizdede sankim pıtpıt yazın asla yenemezmş gibi hiiç yimeyis,
ama kış gecelerinde çayın yanında süper gider,seferim kendisinikaydirigubbakcemile5

çok uykum var yaa gezmeye gittik batuş burnumdan getirdi valla uykusu vardı uyumadı olan bana oldu :bbo:

Aynen öyle canım yaa malesef:(Hele çocuk olduktan sonra biz iyice bitkisel hayata girdik...Uyku düzeni hala yok bir gün 8 de uyur birgün 11 de bir gün 10da onun için akşam dışarı çıkmak kabus oluyor genelde bize...Bizde dizilere kalıyoruz mecburen:sinifsinif:

:kızgın:

o daha bebek annesi düzene girer büyüdükce.
oy tatlı maşşallah allah bagışlasınkaydirigubbakcemile3.

ama kış gecelerinde çayın yanında süper gider,seferim kendisinikaydirigubbakcemile5

Heee sorma süperim yaa sımdık götürdüm bir avuç kara çekirdek birde şu soslu mısırdan bu saatte yarın haneme 500 gramcık yazar benim kesin:(Ne biçim bünye bu yarabbim yaaamafoldumben

bende severdim ama
tavuk suyuyla patlatıyolarya
beni tiksindiren o oldu.
bulyonla patlatıyolar..ıyyyk çok koku yapıyo..kafamçokkarıştı

Back