Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf ya evdede çerez var ve bu saatte yememem lazım benim yaa çok boğazım açıldı çok kızıyorum kendime patlamış mısırıda görünce pöfff(
hıım piki ama almanyada türk çok nasıl olur :1shok:
almanyada meshur olmadi o sarki :dilcikar:
hı hıı :kedi:
şu ara hiçbnir diziye ziyan etmiyoruz.
amma tv kolik olduk
sizde öylemisiniz..
evde olunca akşamları..
kaydirigubbakcemile3
:icecream:
hıım piki ama almanyada türk çok nasıl olur :1shok:
taam o zaman,bebekin kocişi duymasın ama demiiyerimseniben
biliyo ki :roflol:
aşık olur muyum ya koceme aşığım ben :asigim:
bu herifi de beğeniyom yani :jeyyar:
lady kaleci volkana benziyo.
o avatar..kaydirigubbakcemile3
boşfer sen yimee,süppersin ama hee:kedi:Offf ya evdede çerez var ve bu saatte yememem lazım benim yaa çok boğazım açıldı çok kızıyorum kendime patlamış mısırıda görünce pöfff(
hamiş var burda
ama ben mısırdan tiksindim
yiyemiyorum kokusu beni öldürüyo.
çok yedim biara .
biliyo ki :roflol:
aşık olur muyum ya koceme aşığım ben :asigim:
bu herifi de beğeniyom yani :jeyyar:
Aynen öyle canım yaa malesefHele çocuk olduktan sonra biz iyice bitkisel hayata girdik...Uyku düzeni hala yok bir gün 8 de uyur birgün 11 de bir gün 10da onun için akşam dışarı çıkmak kabus oluyor genelde bize...Bizde dizilere kalıyoruz mecburen:sinifsinif:
çok uykum var yaa gezmeye gittik batuş burnumdan getirdi valla uykusu vardı uyumadı olan bana oldu :bbo:
o kim la :1closedeyes:lady kaleci volkana benziyo.
o avatar..kaydirigubbakcemile3
çok uykum var yaa gezmeye gittik batuş burnumdan getirdi valla uykusu vardı uyumadı olan bana oldu :bbo:
boşfer sen yimee,süppersin ama hee:kedi:
yime zati bea,yığlı yığlı akannehir
bizdede sankim pıtpıt yazın asla yenemezmş gibi hiiç yimeyis,
ama kış gecelerinde çayın yanında süper gider,seferim kendisinikaydirigubbakcemile5
boşfer sen yimee,süppersin ama hee:kedi:
yime zati bea,yığlı yığlı akannehir
bizdede sankim pıtpıt yazın asla yenemezmş gibi hiiç yimeyis,
ama kış gecelerinde çayın yanında süper gider,seferim kendisinikaydirigubbakcemile5