nurann ne güzell yaa benim kız da çiçek toplamış bana geçende getirmişş!!:asigim:
Allaammm nee güzell duyguu yaa hediyede alacamm anne diyooo!!
hayırlıı evlattt!!!:1hug:
sılaa ben taşlıları sevmiyorum taşlı ayrı yanında seviyorum!a.s
hem sorun oluyoo zamanla taşın düşmesi gibi!
bir de benimki de öyle beyzadı gümüş sanıyolardı zamanla çok çizildi iş yaparken de!!!benneyaptımki
Selam canım hg...slm kızlarrr Şeniz
:asigim: ne güzel, eşinle konuştun demek betülüm
Oy yerım bellı kucagında durduguna gore.. benımkı alıyorum ıkı sn ıcınde masayı alt ust edıyo laptop a da cat cat vuruyo... :))[/B]
5 aylik olacak insallah :asigim:
sıla ben onların hıcbırını bılmım:tomato: koy bakem resmı var mı
betül senın takvımın nerde:1ninca:
pasakllı ne kredısı almıstınız:kedi:
bende seneye yeni bir tek tas almayi düsünüyorum CADIARZU
ama nasil birsey alirim bilmiyorum..varmi fikri olan?
sıla ben onların hıcbırını bılmım:tomato: koy bakem resmı var mı
betül senın takvımın nerde:1ninca:
pasakllı ne kredısı almıstınız:kedi:
bende bunun seti var..seneye bunu satip yerine baska birsey alcam..kizlar varmi bi fikriniz ???
degeri düsmeyen..hos görülen birsey..yüzük,set,bilezik gibi CADIARZU
ben düşkün değildimSanırım tek tas a ya da takıya duskun olmayan bı ben varımdır.... :bbo:
bence de ladyy araba daha güzell tek taştann!!!
bu ne la :1shok:
takıyorum deme sakın
kim aldı sana kafamçokkarıştı
Sanırım tek tas a ya da takıya duskun olmayan bı ben varımdır.... :bbo:
aboooo sılaa zenginsinn heeee!!!:1shok:
bende bunun seti var..seneye bunu satip yerine baska birsey alcam..kizlar varmi bi fikriniz ???
degeri düsmeyen..hos görülen birsey..yüzük,set,bilezik gibi CADIARZU
ne takmasi olm :mymeka:
ben manyakmiyim..düsünsene ayagimda convers tarz ayakkabi elimde sahmeran,küpeleri ve 2 metrelik koleysi :roflol:
öle duruyor kasada..kim takacak kocamin anneannesi takti dügünde..kadin ant etmis selcugun dügününü görürsem geline 3 kiloluk set takcam diye..taktida..almanyaya getiresiye kadar kafayi yedik la.. arabanin en kuytu yerine soktuk..bi annem basindan nöbet tuttu bi ben..bura gelir gelmez kasaya attik..ama asla takmiyacagim icin satip baska bisey alcam :icecream:
sıla dedi ya aldırıcaksan kocemen bişi al diye
bende kocemen bişi aldıracağıma araba aldırırım diyom
benim istediklerim çok para değil ki :kedi: keşke okka para olsa da araba alsak :gitme:
o da olurr Allahın izniylee ladyimm canımm benim!!:1hug:ne takmasi olm :mymeka:
ben manyakmiyim..düsünsene ayagimda convers tarz ayakkabi elimde sahmeran,küpeleri ve 2 metrelik koleysi :roflol:
öle duruyor kasada..kim takacak kocamin anneannesi takti dügünde..kadin ant etmis selcugun dügününü görürsem geline 3 kiloluk set takcam diye..taktida..almanyaya getiresiye kadar kafayi yedik la.. arabanin en kuytu yerine soktuk..bi annem basindan nöbet tuttu bi ben..bura gelir gelmez kasaya attik..ama asla takmiyacagim icin satip baska bisey alcam :icecream:
hee yaa nurann!!
baktı kii çok sevindimm bütünn otuu börtüyüü getiriii şinciii!!:roflol:
evet taşlıların taşları düşebiliyooo!!!
sıla işte el yapımları genelde kalın oluyooo!!
taşlıı alınca yalandan yere birde gramaja taşın ağırlığıı ekleniyoo!
pırlanta falansa taşş zatenn onlar dudak uçuklatiii!!
bence de ladyy araba daha güzell tek taştann!!!
ben şöylee yeşil vee mor renkliii setler var çokk zarif gümüş de olbilir onlarıı seviyomm!
bir de kalın bir bileklik gördümm gümüşştü çok hoşuma gittii valla!
yazın da çok güzel oluyoo elbiselerr alcamm onlardan!!!
ne takmasi olm :mymeka:
aboooo sılaa zenginsinn heeee!!!:1shok:
vallaa ben ne zaman kuyumcu önünden geçsem teyzem bana salak muamelesi yapiiii!!
para etmeyen küçükk şeylerr seçimişimm hep!!!
bileklikler var şimdi çok güzel adlarını tam bilmiyorumm ama trabzon hasırlarıı gibii!!değerleri düşmüyomuşş sanırsam gece falan da takabilirsinn bi yere gittiğinde!
ben de çok takıya düşkün deelimm o yüzden de hepsii borcaa gittii!!
Allah bilerek mii verdi nee böylee banaa!!!:roflol:
ha bide takıyomuşunn :roflol: :roflol: ben sılayı tanımıyorum derim :roflol: -tatlicadiarzu-
helal olsun nan ananeye :lepi:
satsan iyi para eder ha yatırımlık bişi al bence kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?