Çeşme...

ne demek canım inşallah dediğin gibi yardım edebilmişimdir:) tamam tatlım yalnız yurtdışı tatillerinede bak istersen.çok araştırın bence daha iyi olur sizin için.sonra daha güzel bir yer görüp pişman olmayın canım.artık bildirirsin bana görüşürz canım benim:1hug:

ben de 24 temmuz 2010 da evleniyorum. erken rezervasyon otellerinden bi yerler ayarlayalım dedik şimdiden. dün bi çoğu için son gündü. Ama karar veremedik daha doğrusu şöyle oldu. bi otel beğeniyoruz çevresini araştırıyoruz geilecek yerlerini. tamam diyoruz. nişanlım da otelin ismini google 'a yazıp şikayet varmı diye araştırıyodu. Aman Allahım en cennet yere bile herkes kötü şeyler yazmış napçağımızı şaşırdık yemekler kötüydü diyen deniz çok taşlıydı giremedik diyen deniz dalgalıydı zevk almadık diyenn otel kirliydi yataklar paslıydı hatta yemekten böcek çıktı diyen off dedik artık şimdilik bıraktık arştırmayı. çünkü dışardan müthiş görünse de hakkındayazılan şikayetlere bakınca azımız açık kaldı. bide 10 kişi yorum yazmışsa hepsi benzer hepsi kötü diyo.sizde gideceğiniz yerin adını bizim gibi otelşikayet. com a abi yazın şok olabilrisniz.

Ben de çeşme alaçatı ya da k.adası(selçuk)ta istiyorum ama bulamadım bi otel..Alaçatıda tavsiye edilecek butik otel var mı balayı için.Ya da çeşmede ılıca dışında bi yer??

Konuyu görünce kayıtsız kalamadım. Alaçatıya sık sık gerek iş için gerek tatil için yolum düşer.Yaklaşık beş yıldır tesadüfen keşfettiğim çok tatlı şirin bir butik otelde kalıyorum ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ( eğer sheraton, 7800 gibi aşırı lüks yerler aramıyorsanız çünkü adı üstünde butik otel) . Çeşme dalyanda otuz5butik otel diye geçiyor ve ayayorgi plajlarına sole&mare gibi beach lere yürüme mesafesinde alaçatının içinede araçla 10 dk sürüyor. Kısmet olursa 7 Nisan daki ot festivaline gitmeyi düşünüyorum inşllah yer kalmıştır :) artık tüm ülke neredeyse ot festivaline akın ediyor her yer dolu oluyor.

Rakı balık için önereceğiniz mekan neresi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…