• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeşme...

Güzelim, amacımız o otelleri kötülemek değil zaten ve şu da var o adı bilindik oteller varya her sene kadrosu değişiyor ve her sene mutfakları da değişiyor, yani demem o ki artık isime filan bakmicaksın, kalite aynı kalmyor. Örnek altınyunus ya gir sitesine bak, harika görünüyor.. ama inan bana gittiğinde hayal kırıklığından başka bişeyle karşılaşmıyorsun..

Demem o ki çeşme mükemmel bir yer, geldinmi 5 yıldızlı otellere kapanmak için gelmiceksiz, o verdiğin paraya yazık.. buranın tadı, gezmekle çıkar, koy koy dolaşıcaksın, sabah ayrı tadını çıkartacaksın, öğlen ayrı akşamsa apayrı..

Ama tabi diğer yandan balayı için düşündüğünde; ben eşimle vakit geçirmek istiyorum ve oteldende dışarıya çıkmak gibi bir fikrim yok diyorsan o zaman farklı tabi,
canım benim haklısın tamam ama ben şu ana kadar hangi tatil köyüne gittiysem dediğin gibi burdaki gibi görmüyosun hayal kırıklığına uğruyosun evet ama gerçekten bu hepsi için geçerli.reklam için her türlü photoshopu yapıyolar işte. ama o dediğim oteller çeşmede balayı için en uygun oteller. sonuçta 1 kere gidiyosun balayına oda lüks olsun öyle değilmi? ister bodrumda ister antalyada git yine aynı sonuçla karşılaşırsınki çeşmedekiler yine onlara nazaran daha iyi bence.yine gidip gezilir,herşey yapılır yani.en azından konforlu olsun canım.bu sonuçta balayı için çok önemli bence.hani başka zaman senin dediğin gibi uygun yerlerede kalıp yine gezilr.5 yıldızlı otelde kalanlar zaten çoğunlukla sıkıldıkları için çıkıyolar.1 hafta boyunca otelde dur dur geçmezki zaten:)

koca karı plajımıakannehirbalayı ıcınakannehir
yatcak yer bulmazlar bedava diye
bence olmaz orası özel bır dönem yane sonucta ne işlerı var koca karıda kaydirigubbakcemile
ılıca otelin sahibını tanıyorum özkardeslerı süper otel kesınlıkle kalıtelı ve nezih
yada erken rezervasyon shareton derim simdıden ödersınız buyuk kar edersınız.
ölü denızde keşke o resımdekı gıbı olsaohaoldumsmile
pislık içinde çok durgun oldugu ıcın ufacıkkkk bır koy sıvrısınak dolueyvahedigeldismile
marmarıste bır tercıh olabılır ben asık oldum marmarıse lınk atıcam bak ve gör cennet gıbı resmenbayanssulusmile

Son düzenleme:
ana_3.jpg

yalnız cameron diazın photoshop olduğu ne kadar belli:roflol: birde inanamayacaksınız demi:roflol: ama güzelmiş yalnız böyle yerler çok varda fethiyeyi söylemen iyi oldu cnm sağol merak ediyodum artık başka zaman giderim:)

altın yunus fiyatları yüksek ama müşterileri kalitelidir hiç rahatsız olmazsın ama çay bile çok pahalı birçok şey ekstraya giriyor dalyanda 5 yıldızlı bi otelde kaldık ismini çıkaramadım yemekleri güzeldi çok dik bir koy var yanda ödüm koptu valla kaplıca suyuda var sanıyorum ONTUR du ismi çiftlik güzeldir doğaldı yıllar önce gitmiştim çeşmede kumru mutlaka yeyin gidin ya gidin pansiyonlarda güzel gidin görün...

kızlar çok teşekkürler
çeşme konusunda baya bir fikir edindim ve doğru bir karar üzerinde olduğumu hissettim
biz hep sheraton düşündük açıkçası maddiyat çok fazla problem değil maddi açıdan sorunumuz yok tabi bu demek değil ki har vurup harman savurucaz bu da değil de hayatta bir kez olucak bişi (inşallah öyle olsun ) o nedenle kaliteli olsun keşke demeyelim istiyorum
zaten nişanlımın arabası var kendi arabamızla gidicez tabiki gezicez de otel odasına kapanmayacağız o nedenle bu fikirler çok iyi geldi bana hepinize çok teşekkür ederim:)
bu arada ılıca otelden bahseden arkadaşlarım orası nasıl?bilgi verebilir misiniz?
hepinize çok teşekkür ederim:)opuyorumnanaktan​

canım sheratona gitmekle en doğru seçimlerden birini yapmışsınız.ılıca otelde çok güzel.kaliteli bir yer.hem ordan alaçatı ve birçok yere gidebilirsiniz gezmek için.ılıca otelin linkini verym bak cnm.şimdiden mutluluklar dilerim:) http://www.ilicahotel.com/

canım baktım çok güzel bir yer gerçekten şimdi daha da kararsız kaldım sen hangisini önerirsin?
çok teşekkürler canım :)

canım sheraton daha lüks tabi.ama fazla fiyat farkı yok aralarında önce fiyatlarını sorarsınız.tabi senin dediğin gibi maddi sorununuz yoksa size çok masraf olmayacaksa sheraton tabiki.baya pahalıdır.ama sheraton en iyi otellerden birisidir bilirsin.özelliklede çeşmedeki harika.birde deniz manzaralı odayı seçtinizmi kendinizi rüyada gibi hissedersinizkaydirigubbakcemile3 çok pahalı gelirse artık ılıca oteli seçersiniz.orasıda çok güzel gerçekten hatta evcil bir hayvan besliyorsan bile götürebiliyomuşsun.cnm senin hiç şüphen olmasın çeşme kaliteli bir yer herşeyiyle.senelerdir yani çocukluğumdan beri bildiğim için söylüyorum.kolay kolayda beğenmem herşeyi:) güven sen bana ilk orayı olmadı 2.ci tercih ılıcayı seç benim fikrim bu cnm mutluluklaropuyorumnanaktan

hiç unutmuyorum bu otelin yerinde önceden kaydırak vardı ve teyzem o kadar kilolu olmasına rağmen kaymıştı:roflol: tam deniize düştü deniz ayakkabısını kaybetti bide glu glu glu demezmi:roflol: hayır bide yüzmede bilmiyo:roflol: ah eski günler:)

canım daha önce de bakmıştım ben bu sayfaya hatta erken rezervasyon yaptırmak için bakmıştım ancak henüz açılmamıştı yok yani rezervasyonlar
muhteşem bi otel cennet gibi
görüntüsü yeter ama hiç bir bilgi edinemedim henüz otelle ilgili
antalya ya da çeşme arasında kararsızdık nişanlımla yani daha doğrusu torba ve çeşme ama aklımda hep çeşme daha ön plandaydı sen de böyle güzel şeyler söyleyince daha netleştirdim
bir fiyat ortalamasını öğreniiim biz 1 hafta konaklayacağız çünkü
eğer çok uçuk bişi çıkmazsa fiyatlar burası olur eğer çok abartı olursa ılıca da çok hoş bir yere benziyor orayı da beğendim bir de orayla irtibata geçeriz
çok teşekkür ederim desteğin için inan benim için çok aydınlatıcı oldu nasıl teşekkür etsem az inan
bi netleşsin burdan onu da nildiricem sana :)boshayallersmile

sea bende dalyan kocakarı diyorum çünkü sürekli ordayız ablamların yazlığı var gidip 3 4 ay kılıyorum ama artık gidemicem nişanlandım 10 temmuz düğünüm biliosun ama nişanlımlada 3 yıllık bi geçmişimiz var sürekli çeşmedeyiz yaz kış çok seviyorum ben çeşmeyi. arkadaşımda çeşme demiş balayı için güzel hatta çok güzel bir yer çeşme kışını bile seviyorum hafta sonrası gidip rakı balık yapıyoruz nişanlımla balayı için bana pek cazip değil sürekli gittiğim için ama gitmeyenler için güzel bir balayı olur kumrucu şevkiye gidin mutlaka :)

Çeşme bize uygun değil canım. Biz hergün gidebiliriz. Estinbel sitesindemi ablanların yazlığı. Bizde çeşmeye gittik mi direk kocakarıya gidiyoruz. Süper bir denizi var.
Kesinlikle katılıyorum. Ilıcada kumrucu şevkiye gidin ve çeşme merkezde sakızlı dondurma yiyin. Rumeli dondurmacısından...:1rolleyes:

Son düzenleme:
sheraton oteli kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim, altınyunus ta çok güzel ama sheraton bi başka.

sharaton düşünen kızlar, kampanyalarını sorun mutlaka. 1 hafta kalanlara 3 ya da 4 gün uçak biletleri dahil dubai ya da roma tatili filan hediyeli kampanyalı çıkıyor arada

Back