D
duygut
Ziyaretçi
canım benim haklısın tamam ama ben şu ana kadar hangi tatil köyüne gittiysem dediğin gibi burdaki gibi görmüyosun hayal kırıklığına uğruyosun evet ama gerçekten bu hepsi için geçerli.reklam için her türlü photoshopu yapıyolar işte. ama o dediğim oteller çeşmede balayı için en uygun oteller. sonuçta 1 kere gidiyosun balayına oda lüks olsun öyle değilmi? ister bodrumda ister antalyada git yine aynı sonuçla karşılaşırsınki çeşmedekiler yine onlara nazaran daha iyi bence.yine gidip gezilir,herşey yapılır yani.en azından konforlu olsun canım.bu sonuçta balayı için çok önemli bence.hani başka zaman senin dediğin gibi uygun yerlerede kalıp yine gezilr.5 yıldızlı otelde kalanlar zaten çoğunlukla sıkıldıkları için çıkıyolar.1 hafta boyunca otelde dur dur geçmezki zaten:)Güzelim, amacımız o otelleri kötülemek değil zaten ve şu da var o adı bilindik oteller varya her sene kadrosu değişiyor ve her sene mutfakları da değişiyor, yani demem o ki artık isime filan bakmicaksın, kalite aynı kalmyor. Örnek altınyunus ya gir sitesine bak, harika görünüyor.. ama inan bana gittiğinde hayal kırıklığından başka bişeyle karşılaşmıyorsun..
Demem o ki çeşme mükemmel bir yer, geldinmi 5 yıldızlı otellere kapanmak için gelmiceksiz, o verdiğin paraya yazık.. buranın tadı, gezmekle çıkar, koy koy dolaşıcaksın, sabah ayrı tadını çıkartacaksın, öğlen ayrı akşamsa apayrı..
Ama tabi diğer yandan balayı için düşündüğünde; ben eşimle vakit geçirmek istiyorum ve oteldende dışarıya çıkmak gibi bir fikrim yok diyorsan o zaman farklı tabi,