Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sakin huzurlu ve aşk dolu biryer arıosanız sizi praga gönderelimkaydirigubbakcemile2
canım ılıcanın plajı halk plajı sadece bir bölümde.oda çok ileriye gittiğin zaman oluyor.diğer yerler hep otellere ait ve paralı.tamamen halk plajı değil.bir bölüm sheretona ,bir bölüm inkime,bir bölüm delmara vs. otel dışındakiler parayla gidebiliyo.lirik güzele aynen katılıyorum,
sakin yerleri de var hareketli yerleri de var ki plajları kadar gece hayatı da çok meşhur ve süppperdir
alaçatı son yıllarda çok popüler oldu,sosyetik oldu eskiden çeşmenin yerlilerinin tercih ettiği bir yerdi desem yalan olmaz çünkü orası merkeze uzaktır biraz.
ılıca da güzeldir hatta denizi en güzel olandır belki ama halk plajı olduğu için pazar günü gitmenizi tavsiye etmem çok rahatsız olursunuz,ne kadar kekoş varsa pazar günü toplanır oraya.
beach clupları tercih etmenizi önerirm.
paşalimanı,dalyan,boyalık,çiftlikköy buralarda iyidir.
bunların dışında bir tavsiyede daha bulunucam,mutlaka kumru yersiniz tahminimce ama kumrucu şevki,kumrucu musty vs.. vardır orada,onlarda iyidir ama bir ' Hİkmet'in Yeri' var ,merkezde dalyana dönerken köşede,yengen veya diğer kumru çeşitlerinin yanı sıra 'basri' si vardır oranın ve başka hiç bir yerde yoktur.o basriyi yemeden gitmeyin Çeşmeden muhteşemdir.
Allah tamamına erdirsin,şimdiden mutluluklar ve iyi tatiller
canım sakın bodruma gitme ya denizi çok berbat.ayrıca çok kalabalık.en çok ingilizler var.türkleri görmeye hasret kalıyosun yakaydirigubbakcemile3heleki çeşmeye gittikten sonra insanın midesi bulanıyo giremiyo o denize.çeşmenin denizi dünyada sayılı bir deniz.gittinmi görüceksin zaten.canım alaçatı otantik bir yer.ama şunu söylim akşam gezmesine çıktığın zaman çarşısında almak istyceğin çok şey olcak ve çok pahalı aşırı hemde.dar sokaklarını görünce şirin bulucaksın.ayrıca ılıcayada çok yakın.orayada gidersiniz.yani ya ılıcaya ya da alaçatıya git derim.sheretona gidin demiş bir arkadaş.eğer bütçeniz yetiyorsa gidin tabi ama aşırı pahalı gecesi 500ü geçiyo ve çoğunlukla iş adamları ve ünlüler kalıyo orda.ben sana ılıca otele git derim böyle bir otel yok ama ya çok güzel tavisye ediyorumyerimseniben linkinide vereyim bak bir.canım ben de bodrum torba ve çeşme arasındaydım sakin ve huzurlu bi yer arıyorum dediğin gibi
peki alaçatı nasıl?
çok nezih bir yer olduğunu duymuştum netten de bakıyorum ama sen biliyomuşsun önerilerin vardır mutlaka
Praga beni gönderin ya.. Mayıs ayında da barselonanın çok hareketli olduğunu okumuştum dün gazetede, offf çok kararsızım çokkk
dalyan-kocakarı plajı tek geçerim bu güzelliği...
Sheretona, ılıca oteline ve özellikle de altınyunusa hiç bakmayın derim ben size..
ızmirliyim ve de Çeşmeyi çok iyi bilen birisi olarak söylüyorum bunu
ya herkes gittiği otelden memnun kalmıyo.peki biz ne istiyoruz daha anlamadım. hani birisi desin çok memnun kaldım bu otelden.en güzel otelde olsa kötü oluyo nedense.bütün tatil köyleri aynıdır hemen hemen.ne bekleyebilirizki daha? türkiyede ancak bu kadarı oluyomuş demekki.kraliçeler gibi balayı geçirmek isteyen yurtdışına gitsin yani.shereton pahalı ama nesi kötü anlamadım.lüks oluşumu? ayrıca ordada en lüks tatili yaparsın kusurabkmayın yani ben izmirli değilim ama küçüklüğümden beri ordayım yazlığımız vardı yeni sattık. her neyse çeşme gibi güzel bir yerde en iyi oteller onlar başka yok.hı diyosanız git pansiyonda kal ya da 3 yıldızda o ayrı yani arkadaşa bağlı tabi.ama arkadaşım bence oraya gidiceksen onlardan başka iyi otel bulamassın çeşmede.hem tanınmış yani.bildiğimiz oteller olduğu için içimiz daha rahat gidebiliriz.bilmedik yerlere gitme sakın ama sakın canım.